V Qcenter Ptuj vabi novi Tuš supermarket

  • 2

Danes svoja vrata odpira novi Tuš supermarket v Qcentru. S
prehodom iz trgovine Ekstra Tuš v Tuš supermarket, podjetje postavlja v
ospredje želje in potrebe kupcev ter sledi nakupovalnim trendom. Tuš
supermarket bo tako poleg razširjenega prodajnega asortimana ponudil tudi
možnost koriščenja vseh ugodnosti Tuš kluba.

Novi supermarket se odpira na lokaciji dosedanje Ekstra Tuš trgovine na Puhovi v Qcentru, ki svoja vrata prepušča sodobnemu supermarketu. S to odločitvijo so v podjetju prisluhnili željam svojih kupcev in se še bolj približali njihovim potrebam. 

Supermarket se odlikuje po razširjeni ponudbi v vseh oddelkih. Med policami bodo kupci tako našli sveže pečeni kruh in pecivo, odlično založen oddelek sadja in zelenjaveprivlačno in založeno delikateso, mlečni program, okrepljen izbor bio izdelkov in Slovenskih dobrot, ki so nastali izpod rok slovenskih pridelovalcev. Tuš, največji slovenski trgovec, s poudarjanjem slovenskih izdelkov v svoji ponudbi v ospredje postavlja podporo slovenskim pridelovalcem, obenem pa svojim kupcem nudi dnevno sveže in kakovostne izdelke, polne hranljivih snovi in odličnega, domačega okusa.

Dodatna novost, ki jo prinaša supermarket bodo z navdušenjem sprejeli predvsem zvesti kupci. Poleg bogatejše ponudbe bodo ti lahko koristili tudi vse ugodnosti iz naslova Tuš kluba. Ta kupcem omogoča, da pri svojih rednih nakupih privarčujejo tudi do 50 odstotkov pri nakupu izbranih izdelkov, pridobivajo D*NARkoristijo kupone s posebnimi popusti, si sestavijo svojo akcijo iz kataloga Mojih 10 najljubših, kar 3 mesece kupujejo ceneje, ali zbirajo zvezdice zvestobe, s katerimi si lahko večkrat letno v okviru lojalnostnega programa ceneje privoščijo izbrano ponudbo kakovostnih izdelkov ali storitev.

Tuš supermarket tako prinaša še več ugodnosti po meri kupcev ter odlično  nakupovalno izkušnjo. 

Vse kupce v sodobnem in posodobljenem supermarketu pričakujejo od ponedeljka do petka med 8. in 20. uro ter ob nedeljah med 9. in 13. uro. 

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.