V Qcenter Ptuj vabi novi Tuš supermarket

  • 2

Danes svoja vrata odpira novi Tuš supermarket v Qcentru. S
prehodom iz trgovine Ekstra Tuš v Tuš supermarket, podjetje postavlja v
ospredje želje in potrebe kupcev ter sledi nakupovalnim trendom. Tuš
supermarket bo tako poleg razširjenega prodajnega asortimana ponudil tudi
možnost koriščenja vseh ugodnosti Tuš kluba.

Novi supermarket se odpira na lokaciji dosedanje Ekstra Tuš trgovine na Puhovi v Qcentru, ki svoja vrata prepušča sodobnemu supermarketu. S to odločitvijo so v podjetju prisluhnili željam svojih kupcev in se še bolj približali njihovim potrebam. 

Supermarket se odlikuje po razširjeni ponudbi v vseh oddelkih. Med policami bodo kupci tako našli sveže pečeni kruh in pecivo, odlično založen oddelek sadja in zelenjaveprivlačno in založeno delikateso, mlečni program, okrepljen izbor bio izdelkov in Slovenskih dobrot, ki so nastali izpod rok slovenskih pridelovalcev. Tuš, največji slovenski trgovec, s poudarjanjem slovenskih izdelkov v svoji ponudbi v ospredje postavlja podporo slovenskim pridelovalcem, obenem pa svojim kupcem nudi dnevno sveže in kakovostne izdelke, polne hranljivih snovi in odličnega, domačega okusa.

Dodatna novost, ki jo prinaša supermarket bodo z navdušenjem sprejeli predvsem zvesti kupci. Poleg bogatejše ponudbe bodo ti lahko koristili tudi vse ugodnosti iz naslova Tuš kluba. Ta kupcem omogoča, da pri svojih rednih nakupih privarčujejo tudi do 50 odstotkov pri nakupu izbranih izdelkov, pridobivajo D*NARkoristijo kupone s posebnimi popusti, si sestavijo svojo akcijo iz kataloga Mojih 10 najljubših, kar 3 mesece kupujejo ceneje, ali zbirajo zvezdice zvestobe, s katerimi si lahko večkrat letno v okviru lojalnostnega programa ceneje privoščijo izbrano ponudbo kakovostnih izdelkov ali storitev.

Tuš supermarket tako prinaša še več ugodnosti po meri kupcev ter odlično  nakupovalno izkušnjo. 

Vse kupce v sodobnem in posodobljenem supermarketu pričakujejo od ponedeljka do petka med 8. in 20. uro ter ob nedeljah med 9. in 13. uro. 

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več