V ptujskem Qcentru nov Tuš supermarket in Tuš drogerija

Ptuj bo od četrtka bogatejši za nov, sodoben Tuš supermarket, ki odpira vrata v novem Qcentru, na Puhovi ulici 21. Supermarket, v katerem bo za kvaliteto storitev skrbelo 45 zaposlenih, bo na 2200 m2 prodajnih površin ponujal bogat izbor več kot 20.000 živilskih in neživilskih izdelkov.

V najnovejšem ptujskem nakupovalnem centru bo mesto dobila tudi nova Tuš drogerija. V ureditev in opremo supermarketa in drogerije smo v Tušu vložili 2 milijona eur investicijskega kapitala.

Naš supermarket v Qcentru na Ptuju je sodobna trgovina, prilagojena modernim trgovskim smernicam in najnovejšim nakupovalnim trendom. Največji poudarek trgovske ponudbe je na bogati ponudbi svežega programa z oddelki sadja in zelenjave, mesnice, ribarnice, toploteke, kruha in pekovskega peciva z lastno dopeko ter delikatese. Ponudbo dopolnjuje širok izbor ekološko pridelanih produktov, velik oddelek zamrznjenega programa ter oddelki suhega programa in neživil.

Najvišjo raven trgovske storitve zagotavljamo s prijaznostjo in strokovnostjo svojih zaposlenih, saj se zavedamo, da je oseben pristop garancija za zadovoljstvo kupcev. A prijaznost ter bogata, kakovostna in cenovno ugodna ponudba je šele začetek naše ponudbe. ˝Zadovoljni? Sicer vam vrnemo denar!˝ je zaveza, ki smo jo v Tušu že pred časom dali svojim kupcem. Za kakovost in svežino ponudbe tako jamčimo z vračilom denarja. Če torej z izdelkom, kupljenim v trgovini Tuš, niste zadovoljni, ga lahko prinesete nazaj in na blagajni vam, ne da bi vam bilo treba podajati razloge, vrnemo kupnino za izdelek.

V Qcentru bo poleg supermarketa tudi Tuš drogerija. V sodobni, specializirani drogeriji vam bo na voljo pestra in kakovostna izbira dekorativne kozmetike, dišav, izdelkov za nego telesa, prehranskih dopolnil in modnih dodatkov. Poleg tega pa boste kupci v njej deležni tudi prijaznega in strokovnega svetovanja, ki ste ga poznali že iz stare lokacije drogerije na Potrčevi ulici.

Tuš supermarket in drogerija na Ptuju bosta od ponedeljka do petka odprta od 9. do 21. ure, ob sobotah od 8. do 21. ure in ob nedeljah od 9. do 15. ure.

Otvoritev novega ptujskega trgovskega centra bo pospremil pester otvoritveni program, ki se bo začel v četrtek, 26. avgusta, ob 10. uri in se nadaljeval vse do nedelje, 29. avgusta. Organizatorji bomo poskrbeli za odlično zabavo najmlajših z nastopi čarovnikov, gledališkimi predstavami, ustvarjalnimi delavnicami in glasbenimi gosti.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.