V ptujskem Qcentru nov Tuš supermarket in Tuš drogerija

Ptuj bo od četrtka bogatejši za nov, sodoben Tuš supermarket, ki odpira vrata v novem Qcentru, na Puhovi ulici 21. Supermarket, v katerem bo za kvaliteto storitev skrbelo 45 zaposlenih, bo na 2200 m2 prodajnih površin ponujal bogat izbor več kot 20.000 živilskih in neživilskih izdelkov.

V najnovejšem ptujskem nakupovalnem centru bo mesto dobila tudi nova Tuš drogerija. V ureditev in opremo supermarketa in drogerije smo v Tušu vložili 2 milijona eur investicijskega kapitala.

Naš supermarket v Qcentru na Ptuju je sodobna trgovina, prilagojena modernim trgovskim smernicam in najnovejšim nakupovalnim trendom. Največji poudarek trgovske ponudbe je na bogati ponudbi svežega programa z oddelki sadja in zelenjave, mesnice, ribarnice, toploteke, kruha in pekovskega peciva z lastno dopeko ter delikatese. Ponudbo dopolnjuje širok izbor ekološko pridelanih produktov, velik oddelek zamrznjenega programa ter oddelki suhega programa in neživil.

Najvišjo raven trgovske storitve zagotavljamo s prijaznostjo in strokovnostjo svojih zaposlenih, saj se zavedamo, da je oseben pristop garancija za zadovoljstvo kupcev. A prijaznost ter bogata, kakovostna in cenovno ugodna ponudba je šele začetek naše ponudbe. ˝Zadovoljni? Sicer vam vrnemo denar!˝ je zaveza, ki smo jo v Tušu že pred časom dali svojim kupcem. Za kakovost in svežino ponudbe tako jamčimo z vračilom denarja. Če torej z izdelkom, kupljenim v trgovini Tuš, niste zadovoljni, ga lahko prinesete nazaj in na blagajni vam, ne da bi vam bilo treba podajati razloge, vrnemo kupnino za izdelek.

V Qcentru bo poleg supermarketa tudi Tuš drogerija. V sodobni, specializirani drogeriji vam bo na voljo pestra in kakovostna izbira dekorativne kozmetike, dišav, izdelkov za nego telesa, prehranskih dopolnil in modnih dodatkov. Poleg tega pa boste kupci v njej deležni tudi prijaznega in strokovnega svetovanja, ki ste ga poznali že iz stare lokacije drogerije na Potrčevi ulici.

Tuš supermarket in drogerija na Ptuju bosta od ponedeljka do petka odprta od 9. do 21. ure, ob sobotah od 8. do 21. ure in ob nedeljah od 9. do 15. ure.

Otvoritev novega ptujskega trgovskega centra bo pospremil pester otvoritveni program, ki se bo začel v četrtek, 26. avgusta, ob 10. uri in se nadaljeval vse do nedelje, 29. avgusta. Organizatorji bomo poskrbeli za odlično zabavo najmlajših z nastopi čarovnikov, gledališkimi predstavami, ustvarjalnimi delavnicami in glasbenimi gosti.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.