V prenovo TC Radvanje vložili 1,2 mrd tolarjev

Danes ob 11. uri smo na Streliški cesti 24 v Mariboru odprli prenovljen in razširjen Tuš supermarket Radvanje.

Danes ob 11. uri smo na Streliški cesti 24 v Mariboru odprli prenovljen in razširjen Tuš supermarket Radvanje.

Prodajno površino smo povečali za več kot 1000 m2. V trgovini smo zamenjali celotno notranjo opremo in jo uredili skladno z novo celostno grafično podobo družbe. Cilj prenove pa ni le v estetski preureditvi trgovskega centra, ki poleg velikega in modernega supermarketa ponuja tudi trgovine z obutvijo, tekstilom, modnimi dodatki in cvetličarno. Prenovljen supermarket bo namreč ponujal kar 6000 izdelkov več, bistveno povečani so oddelki sadja in zelenjave, tehnike, tekstila, oddelek s kruhom ter pekarna za dopeko kruha. Največja novost pa sta ribarnica in mesnica.

Aleksander Svetelšek, direktor naše družbe, je o investiciji povedal: ˝Ker je supermarket Radvanje postal pretesen za pestro ponudbo in kakovost storitve, ki jo želimo v Engrotušu ponujati svojim kupcem, smo se odločili za njegovo razširitev na površino, ki jo omogoča zazidljiva in urbanistično urejena okolica. V njegovo prenovo pa smo vložili več kot 1,2 milijarde tolarjev.˝

Da bo storitev v novem supermarketu res na vrhunski ravni smo poskrbeli tudi z novimi zaposlitvami. S prenovo, razširitvijo in dopolnitvijo prodajnih programov je namreč v supermarketu Radvanje novo zaposlitev dobilo kar 20 zaposlenih. Za večje udobje kupcev pa smo poskrbeli tudi z razširitvijo parkirišča.

Zabavna otvoritev prenovljenega supermarketa se je pričela ob 11. uri, s slavnostnim prerezom traku, nadaljevala pa ob glasbeni spremljavi ansambla Ta pravi band. Obiskovalci so se lahko okrepčali z odličnim na številnih tekmovanjih nagrajenim bogračem. Dogajanje z degustacijami, animacijami balonarja in čarodeja Davida, nagradnimi igrami ter presenečenji in darili za obiskovalce pa je doseglo vrhunec ob 16. uri z nastopom Nuše Derenda, hrvaške pevke Minee ter turbo folk skupine Atomik Harmonik.

< Nazaj

Ostale novice