V prenovo TC Radvanje vložili 1,2 mrd tolarjev

Danes ob 11. uri smo na Streliški cesti 24 v Mariboru odprli prenovljen in razširjen Tuš supermarket Radvanje.

Danes ob 11. uri smo na Streliški cesti 24 v Mariboru odprli prenovljen in razširjen Tuš supermarket Radvanje.

Prodajno površino smo povečali za več kot 1000 m2. V trgovini smo zamenjali celotno notranjo opremo in jo uredili skladno z novo celostno grafično podobo družbe. Cilj prenove pa ni le v estetski preureditvi trgovskega centra, ki poleg velikega in modernega supermarketa ponuja tudi trgovine z obutvijo, tekstilom, modnimi dodatki in cvetličarno. Prenovljen supermarket bo namreč ponujal kar 6000 izdelkov več, bistveno povečani so oddelki sadja in zelenjave, tehnike, tekstila, oddelek s kruhom ter pekarna za dopeko kruha. Največja novost pa sta ribarnica in mesnica.

Aleksander Svetelšek, direktor naše družbe, je o investiciji povedal: ˝Ker je supermarket Radvanje postal pretesen za pestro ponudbo in kakovost storitve, ki jo želimo v Engrotušu ponujati svojim kupcem, smo se odločili za njegovo razširitev na površino, ki jo omogoča zazidljiva in urbanistično urejena okolica. V njegovo prenovo pa smo vložili več kot 1,2 milijarde tolarjev.˝

Da bo storitev v novem supermarketu res na vrhunski ravni smo poskrbeli tudi z novimi zaposlitvami. S prenovo, razširitvijo in dopolnitvijo prodajnih programov je namreč v supermarketu Radvanje novo zaposlitev dobilo kar 20 zaposlenih. Za večje udobje kupcev pa smo poskrbeli tudi z razširitvijo parkirišča.

Zabavna otvoritev prenovljenega supermarketa se je pričela ob 11. uri, s slavnostnim prerezom traku, nadaljevala pa ob glasbeni spremljavi ansambla Ta pravi band. Obiskovalci so se lahko okrepčali z odličnim na številnih tekmovanjih nagrajenim bogračem. Dogajanje z degustacijami, animacijami balonarja in čarodeja Davida, nagradnimi igrami ter presenečenji in darili za obiskovalce pa je doseglo vrhunec ob 16. uri z nastopom Nuše Derenda, hrvaške pevke Minee ter turbo folk skupine Atomik Harmonik.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več