V Planetu Tuš pripravljeni na pustovanje

  • 1

Letos bo pust potrkal na vrata bolj zgodaj kot običajno – že ta konec tedna. V Planetu Tuš Celje bomo norčije pričeli s pustnim rajanjem z mačkom Murijem. Sobotno pustovanje bodo tako pričeli najmlajši, nadaljevali pa mladi po srcu v večernem Anteninem velikem pustnem karnevalu. Zimo bomo preganjali tudi na pustni torek, ko bodo na pomoč priskočili ritmi 70-ih in odlični ABBA Show.

Na najbolj norčavo soboto v letu se bo Planet Tuš v Celju prelevil v pravo malo mačje mesto.  Naši najmlajši bodo ob 11. uri zaplesali z mačkom Murijem, ga pocukali za dolge brke in se skupaj z njim fotografirali. Spremljala ga bosta tudi muca Liza, policaj Macelj ter smešni tolovaj Čombe, ki nastavlja pasje bombe. Vse maske se bodo lahko predstavile na odru in za najbolj pogumne, vesele maske pripravljamo tudi lepe nagrade. 

Dogajanje bomo nadaljevali zvečer, ob 21. uri na Disco Planetu z Anteninim pustnim karnevalom. Maske bodo pričakali Janko in Diana, Antenina drzna dekleta ter DJ Baro. V goste prihaja tudi Vlado Kalember, ki obljublja hite “Vino na usnama, “Otkad si otišla”, “Ja odavde, ona s juga”, “Odoh u mornare” in številne druge. Ne pozabite – maske preganjajo zimo, hkrati pa lahko ulovijo tudi kakšno nagrado. Najboljša, najbolj izvirna posamična in skupinska maska jo bodo iz najbolj vroče pustne zabave v Celju zagotovo tudi odnesle.

Pozabili pa nismo niti šegavega torka, ko obiskovalce vabimo na pustni ABBA Show. V avli Planeta Tuš Celje bomo ob 17. uri zaplesali na ritme najbolj priljubljene švedske skupine, ki velja za eno najuspešnejših svetovnih skupin nasploh. Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen so samo nekateri napevi, ki bodo odmevali, seveda pa bomo poskrbeli tudi za animacije in nagrade za najboljše maske.

Našemite se v vaš najljubši in najbolj izviren lik ter se skupaj z nami zavrtite v vrtincu pustnih norčavosti. Še ne veste s katero masko boste letos preganjali zimo? Pohitite, saj bo pust priklical pomlad in kmalu bo tu že najbolj zaljubljeni praznik. Valentinovo bo pri nas koncertno obarvano – legendarni Tony Cetinski prihaja. Več pa vam izdamo, ko bo godoval sv. Valentin, zavetnik zaljubljencev in znanilec pomladi. 

 

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več