V Planetu Tuš pripravljeni na pustovanje

  • 1

Letos bo pust potrkal na vrata bolj zgodaj kot običajno – že ta konec tedna. V Planetu Tuš Celje bomo norčije pričeli s pustnim rajanjem z mačkom Murijem. Sobotno pustovanje bodo tako pričeli najmlajši, nadaljevali pa mladi po srcu v večernem Anteninem velikem pustnem karnevalu. Zimo bomo preganjali tudi na pustni torek, ko bodo na pomoč priskočili ritmi 70-ih in odlični ABBA Show.

Na najbolj norčavo soboto v letu se bo Planet Tuš v Celju prelevil v pravo malo mačje mesto.  Naši najmlajši bodo ob 11. uri zaplesali z mačkom Murijem, ga pocukali za dolge brke in se skupaj z njim fotografirali. Spremljala ga bosta tudi muca Liza, policaj Macelj ter smešni tolovaj Čombe, ki nastavlja pasje bombe. Vse maske se bodo lahko predstavile na odru in za najbolj pogumne, vesele maske pripravljamo tudi lepe nagrade. 

Dogajanje bomo nadaljevali zvečer, ob 21. uri na Disco Planetu z Anteninim pustnim karnevalom. Maske bodo pričakali Janko in Diana, Antenina drzna dekleta ter DJ Baro. V goste prihaja tudi Vlado Kalember, ki obljublja hite “Vino na usnama, “Otkad si otišla”, “Ja odavde, ona s juga”, “Odoh u mornare” in številne druge. Ne pozabite – maske preganjajo zimo, hkrati pa lahko ulovijo tudi kakšno nagrado. Najboljša, najbolj izvirna posamična in skupinska maska jo bodo iz najbolj vroče pustne zabave v Celju zagotovo tudi odnesle.

Pozabili pa nismo niti šegavega torka, ko obiskovalce vabimo na pustni ABBA Show. V avli Planeta Tuš Celje bomo ob 17. uri zaplesali na ritme najbolj priljubljene švedske skupine, ki velja za eno najuspešnejših svetovnih skupin nasploh. Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen so samo nekateri napevi, ki bodo odmevali, seveda pa bomo poskrbeli tudi za animacije in nagrade za najboljše maske.

Našemite se v vaš najljubši in najbolj izviren lik ter se skupaj z nami zavrtite v vrtincu pustnih norčavosti. Še ne veste s katero masko boste letos preganjali zimo? Pohitite, saj bo pust priklical pomlad in kmalu bo tu že najbolj zaljubljeni praznik. Valentinovo bo pri nas koncertno obarvano – legendarni Tony Cetinski prihaja. Več pa vam izdamo, ko bo godoval sv. Valentin, zavetnik zaljubljencev in znanilec pomladi. 

 

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več