V Planetu Tuš Koper vse pripravljeno na pustovanje

  • 1

Bliža se pustni teden, pol šegavosti in norčij. V Planetu Tuš Koper smo za najmlajše pripravili predpustni mini DISCO s plesnim studiem Petra in pravo pustno rajanje z mačkom Murijem. Mlade po srcu pa bo v pomlad zavrtela ekipa radia Capris. Pustni torek bo še posebej vesel in norčav, saj ga bodo popestrili otroško rajanje, delavnice in animacije, dvorni norček Beni pa bo posrkbel za hudomušno organizacijo prave pustne povorke.

Že v petek, 5. februarja, vas ob 17. uri vabimo na pustno rajanje v Disco Planet, ko boste lahko med prvimi s plesom in petjem pod vodstvom plesnega studia Petra preganjali zimo in klicali pomlad. Izbrali bomo NAJ masko, za vse maske pa pripravljamo tudi presenečenje.

Takoj naslednji dan, v soboto ob 16. uri, se bo Planet Tuš v Kopru prelevil v pravo malo mačje mesto, naši najmlajši bodo lahko Mačka Murija pocukali za brke in se skupaj z njim fotografirali. Spremljala ga bosta tudi muca Liza, policaj Macelj ter smešni tolovaj Čombe, ki nastavlja pasje bombe. Vse maske se bodo lahko predstavile na odru in za najbolj pogumne, vesele maske pripravljajo tudi lepe nagrade. 

Pustna sobota bo zvečer, ob 22. uri postregla z norčavim in nepozabnim Caprisovim pustovanjem. Žur bodo poleg mask in go go plesalcev pričarali Fckn DJs, DJ Matej in edinstvena ekipa Radia Capris. Čakajo pa vas tudi pustni plesni nastop v petkah, Happy Hour izbranih pijač za prve obiskovalce med 22. in 23. uro in nagrade za najboljšo posamično in skupinsko masko.

Na pustni torek bo od 17. ure dalje Planet Tuš postal Planet cirkuških vragolij. Skupaj z dvornim norčkom Benijem bomo rajali ob otroških pustnih pesmicah, naredili pravcato pustno povorko, tekmovali v najbolj norčavem pustnem plesu in cirkuških smešnicah ter zagotovo izbrali tudi najbolj izvirno pustno masko ali dve.  Norček Beni bo pričaral še presenečenja iz pisanih balonov, otroci se bodo zabavali v delavnici Navihani klovni, nahranili pa bodo tudi klovna požiralca žog. Norčavi pustni torek bo postregel tudi s številnimi nagradami.

Že veste s katero masko boste letos preganjali zimo? Našemite se v vaš najljubši in najbolj izviren lik ter se skupaj z nami zavrtite v vrtincu pustnih norčavosti.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.