V Planetu Tuš Koper vse pripravljeno na pustovanje

  • 1

Bliža se pustni teden, pol šegavosti in norčij. V Planetu Tuš Koper smo za najmlajše pripravili predpustni mini DISCO s plesnim studiem Petra in pravo pustno rajanje z mačkom Murijem. Mlade po srcu pa bo v pomlad zavrtela ekipa radia Capris. Pustni torek bo še posebej vesel in norčav, saj ga bodo popestrili otroško rajanje, delavnice in animacije, dvorni norček Beni pa bo posrkbel za hudomušno organizacijo prave pustne povorke.

Že v petek, 5. februarja, vas ob 17. uri vabimo na pustno rajanje v Disco Planet, ko boste lahko med prvimi s plesom in petjem pod vodstvom plesnega studia Petra preganjali zimo in klicali pomlad. Izbrali bomo NAJ masko, za vse maske pa pripravljamo tudi presenečenje.

Takoj naslednji dan, v soboto ob 16. uri, se bo Planet Tuš v Kopru prelevil v pravo malo mačje mesto, naši najmlajši bodo lahko Mačka Murija pocukali za brke in se skupaj z njim fotografirali. Spremljala ga bosta tudi muca Liza, policaj Macelj ter smešni tolovaj Čombe, ki nastavlja pasje bombe. Vse maske se bodo lahko predstavile na odru in za najbolj pogumne, vesele maske pripravljajo tudi lepe nagrade. 

Pustna sobota bo zvečer, ob 22. uri postregla z norčavim in nepozabnim Caprisovim pustovanjem. Žur bodo poleg mask in go go plesalcev pričarali Fckn DJs, DJ Matej in edinstvena ekipa Radia Capris. Čakajo pa vas tudi pustni plesni nastop v petkah, Happy Hour izbranih pijač za prve obiskovalce med 22. in 23. uro in nagrade za najboljšo posamično in skupinsko masko.

Na pustni torek bo od 17. ure dalje Planet Tuš postal Planet cirkuških vragolij. Skupaj z dvornim norčkom Benijem bomo rajali ob otroških pustnih pesmicah, naredili pravcato pustno povorko, tekmovali v najbolj norčavem pustnem plesu in cirkuških smešnicah ter zagotovo izbrali tudi najbolj izvirno pustno masko ali dve.  Norček Beni bo pričaral še presenečenja iz pisanih balonov, otroci se bodo zabavali v delavnici Navihani klovni, nahranili pa bodo tudi klovna požiralca žog. Norčavi pustni torek bo postregel tudi s številnimi nagradami.

Že veste s katero masko boste letos preganjali zimo? Našemite se v vaš najljubši in najbolj izviren lik ter se skupaj z nami zavrtite v vrtincu pustnih norčavosti.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.