V Planetu Tuš Koper »pristalo« pipistrelovo letalo

  • 1

V Planetu Tuš Koper je minuli petek v okviru Športnega družinskega vikenda pristalo Pipistrelovo letalo Virus SW. Izjemen tehnološki izdelek, ki je plod domačega znanja, je dve leti zapored prejel prestižno nagrado vesoljske agencije NASA, prvi vikend ogleda pa je v koprski Planet pritegnil mnoge radovedneže. Na ogled bo do 28. aprila, ves čas pa bo potekalo letalsko obarvano spremljevalno dogajanje, ki ga pripravlja Aeroklub Portorož.

Planeti Tuš so prehod v pomlad naznanili s Športnimi družinskimi vikendi, v okviru katerih so pretekli konec tedna potekale različne športne in zabavne aktivnosti. Med najbolj atraktivnimi je bila zagotovo predstavitev športnega letalstva v Planetu Tuš Koper, ki ga je pripravil Aeroklub Portorož. Najbolj privlačna točka dogajanje je letalo Virus slovenskega proizvajalca Pipistrel, ki bo na ogled do 28. aprila. Ultra lahko letalo je tehnološki in inženirski presežek in prav zato je dve leti zapored prejelo prestižno nagrado vesoljske agencije NASA.

Za vse obiskovalce Aeroklub Portorož v naslednjih dneh pripravlja predstavitve letalstva. Obiskovalcem bodo razložili vse podrobnosti o letalstvu in šolah letenja, ki jih izvajajo. Ob tem poteka nagradna igra »Poleti nad oblake z Aeroklubom Portorož«, kjer bodo srečne izžrebance, ki bodo oddali kupon iz letaka Na Planet! v nagradno skrinjico ob letalu, popeljal nad oblake.

Pipistrelov Virus bo na ogled do konca meseca, nagradna igra za atraktivne polete, druženje s profesionalnimi piloti in predstavitve letenja.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.