V Planetu Tuš Koper »pristalo« pipistrelovo letalo

  • 1

V Planetu Tuš Koper je minuli petek v okviru Športnega družinskega vikenda pristalo Pipistrelovo letalo Virus SW. Izjemen tehnološki izdelek, ki je plod domačega znanja, je dve leti zapored prejel prestižno nagrado vesoljske agencije NASA, prvi vikend ogleda pa je v koprski Planet pritegnil mnoge radovedneže. Na ogled bo do 28. aprila, ves čas pa bo potekalo letalsko obarvano spremljevalno dogajanje, ki ga pripravlja Aeroklub Portorož.

Planeti Tuš so prehod v pomlad naznanili s Športnimi družinskimi vikendi, v okviru katerih so pretekli konec tedna potekale različne športne in zabavne aktivnosti. Med najbolj atraktivnimi je bila zagotovo predstavitev športnega letalstva v Planetu Tuš Koper, ki ga je pripravil Aeroklub Portorož. Najbolj privlačna točka dogajanje je letalo Virus slovenskega proizvajalca Pipistrel, ki bo na ogled do 28. aprila. Ultra lahko letalo je tehnološki in inženirski presežek in prav zato je dve leti zapored prejelo prestižno nagrado vesoljske agencije NASA.

Za vse obiskovalce Aeroklub Portorož v naslednjih dneh pripravlja predstavitve letalstva. Obiskovalcem bodo razložili vse podrobnosti o letalstvu in šolah letenja, ki jih izvajajo. Ob tem poteka nagradna igra »Poleti nad oblake z Aeroklubom Portorož«, kjer bodo srečne izžrebance, ki bodo oddali kupon iz letaka Na Planet! v nagradno skrinjico ob letalu, popeljal nad oblake.

Pipistrelov Virus bo na ogled do konca meseca, nagradna igra za atraktivne polete, druženje s profesionalnimi piloti in predstavitve letenja.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.