V Planetu Tuš Koper »pristalo« pipistrelovo letalo

  • 1

V Planetu Tuš Koper je minuli petek v okviru Športnega družinskega vikenda pristalo Pipistrelovo letalo Virus SW. Izjemen tehnološki izdelek, ki je plod domačega znanja, je dve leti zapored prejel prestižno nagrado vesoljske agencije NASA, prvi vikend ogleda pa je v koprski Planet pritegnil mnoge radovedneže. Na ogled bo do 28. aprila, ves čas pa bo potekalo letalsko obarvano spremljevalno dogajanje, ki ga pripravlja Aeroklub Portorož.

Planeti Tuš so prehod v pomlad naznanili s Športnimi družinskimi vikendi, v okviru katerih so pretekli konec tedna potekale različne športne in zabavne aktivnosti. Med najbolj atraktivnimi je bila zagotovo predstavitev športnega letalstva v Planetu Tuš Koper, ki ga je pripravil Aeroklub Portorož. Najbolj privlačna točka dogajanje je letalo Virus slovenskega proizvajalca Pipistrel, ki bo na ogled do 28. aprila. Ultra lahko letalo je tehnološki in inženirski presežek in prav zato je dve leti zapored prejelo prestižno nagrado vesoljske agencije NASA.

Za vse obiskovalce Aeroklub Portorož v naslednjih dneh pripravlja predstavitve letalstva. Obiskovalcem bodo razložili vse podrobnosti o letalstvu in šolah letenja, ki jih izvajajo. Ob tem poteka nagradna igra »Poleti nad oblake z Aeroklubom Portorož«, kjer bodo srečne izžrebance, ki bodo oddali kupon iz letaka Na Planet! v nagradno skrinjico ob letalu, popeljal nad oblake.

Pipistrelov Virus bo na ogled do konca meseca, nagradna igra za atraktivne polete, druženje s profesionalnimi piloti in predstavitve letenja.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.