V Planetu Tuš Celje vrata odprla Smrkčeva vas

Danes je v Planetu Tuš Celje vrata odprla Smrkčeva vas. Edinstveno doživetje za otroke bodo sestavljale pisane gobice, risani filmi na drevesnem deblu, video igrice, smrkografski foto studio in zabavne animacije. Konec tedna bodo otroke obiskale tudi maskote – Ata Smrk, Smrketa, Glavca, v soboto pa tudi zvezdnica Kataya, ki je posodila glas Smrketi, z otroki bo pela, plesala in se zabavala. Dogajanje bo ob zaprtju vasi v nedeljo popestrilo tudi nagradno žrebanje za kino vstopnice najnovejšega animiranega filma Smrkci: Skrita vas.

V kina je te dni prišel nov animiran film Smrkci: Skrita vas in tudi v Planetih Tuš Celje, Kranj in Maribor bo dogajanje posvečeno Smrkcem. V Planetu Tuš Celje se je odprla Smrkčevo vas, ki bo otroke razveseljevala ves teden med 14. in 19. uro, v soboto med 10. in 19. uro ter nedeljo med 9. in 13. uro.

Smrkčeva vas je edinstveno doživetje, kjer se otroci lahko sprehodijo med pisanimi gobicami, v katerih Smrkci v risanki živijo. Poleg tega pa lahko uživajo ob ogledu risank na televiziji v drevesnem deblu, igrajo video igrice, se fotografirajo v smrkografskem foto studiu z zabavnimi rekviziti pred platnom Smrčjih gobic in si fotografije pošljejo na izbrani elektronski naslov. Skozi ves teden se bodo v Smrkčevi vasi otroci s pomočjo animatork zabavali ter barvali Smrčje pobarvanke, jih oddali v nabiralnik in se v nagradni igri potegovali za kino vstopnice za ogled filma ‘Smrkci: Skrita vas’ v Cineplexxu.

Konec tedna, natančneje v petek in soboto med 17. in 19. uro ter v nedeljo med 10. in 12. uro, bo v Smrkčevi vasi še posebej veselo, saj bodo otroke obiskale maskote – Ata Smrk, Smrketa in Glavca. V soboto se jim bo pridružila še zvezdnica Kataya, ki je posodila glas Smrketi in bo skupaj z otroki pela, plesala in se zabavala. Smrkčeva vas bo v celjskem nakupovalnem središču odprta vse do nedelje, nato pa se seli v Planet Tuš Kranj (odprta med 10. in 15. aprilom) in Planet Tuš Maribor (odprta med 18. in 23. aprilom).

Vabljeni na smrkastično doživetje