V Planetu Tuš Celje tudi blagovna znamka Desigual

V Planetu Tuš Celje bodo danes ob 19. uri predstavili novo modno poslastico. Številnim modnim trgovinam se bo pridružila trgovina Brooklyn Desigual z modnimi oblačili te priljubljene španske blagovne znamke. Planet Tuš Celje tako tudi v devetem letu svojega delovanja ostaja zabavno središče regije in priljubljen nakupovalni center s pestro ponudbo modnih blagovnih znamk.

Planet v Celju je bil prvi, ki je v Slovenijo pripeljali blagovne znamke, kot sta New Yorker in Ann Christine. Danes pa bo ponudil oblačila vedno bolj priljubljene španske modne znamke za moške in ženske Desigual. Ob 19. uri Celjanom dobro znane trgovine Brooklyin odpirajo vrata nove poslovalnice z blagovno znamko Desigual – Brooklyn Desigual. Za vse kupce so pripravili otvoritveno kolo sreče z darili in popusti.

Planet Tuš Celje ostaja vsa leta zabavno središče regije in priljubljen nakupovalni center, ki beleži stalno rast obiskovalcev in kupcev. K temu pomembno prispeva dobro zastavljena trgovska ponudba s poudarkom na vrhunskih modnih znamkah in odlično založenem Tuševem supermarketu. Številne obiskovalce vseh generacij privabijo vanj dogodki ter edinstvena ponudba filmov v regiji.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.