V Planetu Tuš Celje tudi blagovna znamka Desigual

V Planetu Tuš Celje bodo danes ob 19. uri predstavili novo modno poslastico. Številnim modnim trgovinam se bo pridružila trgovina Brooklyn Desigual z modnimi oblačili te priljubljene španske blagovne znamke. Planet Tuš Celje tako tudi v devetem letu svojega delovanja ostaja zabavno središče regije in priljubljen nakupovalni center s pestro ponudbo modnih blagovnih znamk.

Planet v Celju je bil prvi, ki je v Slovenijo pripeljali blagovne znamke, kot sta New Yorker in Ann Christine. Danes pa bo ponudil oblačila vedno bolj priljubljene španske modne znamke za moške in ženske Desigual. Ob 19. uri Celjanom dobro znane trgovine Brooklyin odpirajo vrata nove poslovalnice z blagovno znamko Desigual – Brooklyn Desigual. Za vse kupce so pripravili otvoritveno kolo sreče z darili in popusti.

Planet Tuš Celje ostaja vsa leta zabavno središče regije in priljubljen nakupovalni center, ki beleži stalno rast obiskovalcev in kupcev. K temu pomembno prispeva dobro zastavljena trgovska ponudba s poudarkom na vrhunskih modnih znamkah in odlično založenem Tuševem supermarketu. Številne obiskovalce vseh generacij privabijo vanj dogodki ter edinstvena ponudba filmov v regiji.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.