V Planetu Tuš Celje ta mesec 10 filmskih novosti

Planet Tuš Celje bo v oktobru postregel z desetimi filmskimi novostmi. Med njimi sta zagotovo najbolj pričakovani Trije mušketirji 3D in Winx klub: Čarobna pustolovščina 3D. 22. oktobra bo potekal že tradicionalni jesenski Planet Tuš Fest, ki ne bo razočaral s super akcijami in pestrim dogajanjem. Disco Planet bo v Celju utripal v vročih klubskih večerih ter gostil zabave s Playboyevo DJ-ko Victorio in skupino Nude.

V Planet Tuš Celje prihajajo v oktobru dve komediji, štirje akcijski filmi, tri grozljivke in risanka. Mesec se bo začel s premiero komedije Kateri je pravi, v kateri se Ally (Anna Faris) odloči poiskati najboljšega bivšega. Začne z obravnavo dvajsetih nekdanjih ljubimcev, da bi ugotovila, ali bi kateri od njih lahko bil gospod Pravi in njena prava ljubezen. 13. oktobra prihaja na velika platna akcija Morilska elita in grozljivka Sanjska Hiša. Akcijski triler Morilska elita z odlično igralsko zasedbo (Robert De Niro, Jason Statham in Clive Owen) temelji na resnični zgodbi. Dva izmed najelitnejših agentov se borita proti nevarnemu voditelju tajne vojaške združbe. V trilerju Sanjska hiša se zakonca (Daniel Craig in Naomi Watts) preselita v na videz idealno, majhno mestece Conneticut. Kmalu ugotovita, da je bila njuna hiša nekoč mesto zločina, v katerem so bili umorjeni skoraj vsi člani družine. Preživel je le oče oziroma mož.

20. oktobra bo Planet Tuš Celje prizorišče kar štirih premier, med katerimi sta najbolj pričakovani Trije mušketirji 3D in Winx klub: Čarobna pustolovščina 3D – nepozabna pustolovščina o šestih čudovitih čarobnih vilah, ki skupaj rešujejo Zemljo in se bojujejo proti zlobnim Trixicam. V Planetu Tuš bo ob premieri filma potekala Foxy-Winx zabava, kjer se bodo gledalci lahko fotografirali s priljubljenimi junakinjami. V Treh mušketirjih pa se vročekrvni mladi D’Artagnan skupaj s tremi nekdanjimi legendarnimi mušketirji bori proti lepi dvojni agentki in njeni zlobni delodajalki, ki hoče zasesti francoski prestol in v Evropi zanetiti vojno. Ta teden prihaja v kino še akcijski triler Kužna nevarnost, kjer se smrtonosni virus, ki ubije človeka v nekaj dneh, izredno hitro širi, mednarodna ekipa zdravnikov pa se trudi najti zdravilo in ustaviti paniko. Kot četrta premiera bo na ogled grozljivka Paranormalno 3, kjer se zgodba tokrat odvija še dlje v preteklosti kot prejšnji del in kronološko prikazuje dogodke, ki so se zgodili Katie in Kristi, ko sta bili še majhni deklici.

Oktober se bo zaključil s kino premierami grozljivke Stvor, akcijske drame Jeklena moč in glasbene komedije Footloose. V Stvoru ameriška znanstvena ekspedicija na Antarktiki naleti na neznano vesoljsko ladjo, odločijo se za vrtanje ledene površine, kar osvobodi v led ujeti organizem in sproži vrsto grozljivih incidentov. V Jekleni moči bo Hugh Jackman nastopil v vlogi bivšega profesionalnega boksarja Charlieja Kentona, ki združi moči s svojim odtujenim, 13-letnim sinom Maxom (Dakota Goyo) in postane trener ogromnega robota, ki bo nastopil na tekmovanju Real Steel World Championship. Kot zadnja novost meseca pa na velika platna prihaja Footloose, v kateri se mestni najstnik Ren preseli v manjše mesto, kjer sta popularna glasba in ples prepovedana. Šele ko se začne videvati s hčerjo pridigarja in organizira maturantski ples, spozna, da se za prepovedjo plesa skriva več, kot je mislil.

Planet Tuš Celje bo v soboto, 22. oktobra, utripal v ritmih Planet Tuš Festa. Festivali nakupov in zabave so bili v preteklih letih izjemno dobro sprejeti pri kupcih in obiskovalcih, zato tudi tokrat zanje pripravljajo izjemno pestro dogajanje, posebne popuste in ponudbe v trgovinah ter odlično zabavo, vse skupaj do polnoči in še dlje. Zabava bo v okviru Planet Tuš Festa potekala tudi v Disco Planetu, kjer bodo žurerje zabavali vsem dobro poznana celjska rock skupina Nude.

Disco Planet bo sicer ves oktober prizorišče norih zabav. V petek, 7. oktobra, se obeta Collegium Red love party, čez teden dni prihaja madžarsko Playboyevo dekle leta in odlična DJ-ka Victoria Metzker, 21. oktobra Celje okupirajo srbski pop izvajalci Trik FX & Anabela, mesec pa se bo zaključil s Fantasyevim Halloween partyjem. Pestro bo tudi preostalo dogajanje v oktobru. Ob sobotah še naprej vabi Domača tržnica z dobrotami, ki bodo dišale tudi po jeseni. V Planetu Tuš Celje pa bo od 5. oktobra na ogled razstava Muzejski vlak, fotografa Luke Dakskoblerja, trojnega zmagovalca fotografskega natečaja Slovenia Press Photo 2011.

Podrobnejše opise posameznih filmov in dogodkov ter morebitne spremembe lahko najdete na www.planet-tus.si.

< Nazaj

Ostale novice

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več

  • Od 19. 10. 2022 do 17. 1. 2023 z nakupi v Tušu zbirajte točke zvestobe in pridobite do 60 % popusta na izdelke iz linije Dormeo® Charming. Za vsakih 10 € nakupa prejmete eno točko zvestobe kot nalepko za zbiranje na zbirnem kartončku v info letaku in v digitalni obliki, … Več