V Planetu Tuš Celje odprli večjo in prenovljeno Tuš drogerijo

Ustvarjanje trendov zahteva v storitveni dejavnosti nenehen razvoj, zato je celjski Planet Tuš v zadnjih letih doživel že dve pomembni prenovi in nadgradnji svoje ponudbe. Zadnja se je začela že lansko jesen, zaključila pa danes, z otvoritvijo prenovljene in večje Tuš drogerije.

Ustvarjanje trendov zahteva v storitveni dejavnosti nenehen razvoj, zato je celjski Planet Tuš v zadnjih letih doživel že dve pomembni prenovi in nadgradnji svoje ponudbe. Zadnja se je začela že lansko jesen, zaključila pa danes, z otvoritvijo prenovljene in večje Tuš drogerije.

Lansko jesen je Planet Tuš doživel že drugo večjo prenovo v zadnjih letih. Prva je bila dokončana v letu 2005, ko je Celje dobilo prvi bowling v regiji in tretjega v Sloveniji ter težko pričakovani prostor za dogodke in koncerte. Druga pa se je zaključila danes z otvoritvijo večje in prenovljene Tuš drogerije. Zadnja prenova se je začela že lansko jesen, ko so v Planetu Tuš zaživeli novi najemniki, stari so spremenili lokacije in prenovili koncepte ter podobo svojih trgovin. Najopaznejša pa je bila razširitev trgovin na prostor nakupovalne ulice ob glavnem parkirišču.

Zadnja novost v Planetu Tuš Celje je prenovljena Tuš drogerija. Večji lokal omogoča urejenost prostora in prodajnega programa skladno z modernimi trgovskimi smernicami in najnovejšimi nakupovalnimi trendi. Nova oprema in celostna grafična podoba dajeta trgovini svežino in odlično dopolnjujeta sodoben drogerijski prodajni program. Drogerija bo kupcem ponudila širok program drogerijskih artiklov in posebno ponudbo posameznih blagovnih skupin, kot so dekorativna in otroška kozmetika, dišave, izdelki za nego telesa, prehranska dopolnila in modni dodatki.

Svoja vrata je prenovljena drogerija prvič odprla danes, v četrtek, 10. februarja, na otvoritveni dan pa bodo vsi kupci ob nakupu prejeli darilo. Ob valentinovem ponujajo na izbrane dišave in dekorativno kozmetiko za oči blagovne znamke L’Oréal kar 20 odstotni popust. V mesecu februarju pa bodo kupce razvajali s številnimi promocijami, brezplačnimi ličenji, svetovanji in darili.

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.