V Planetih Tuš vroč zaključek poletja in delovni uvod v novo šolsko leto

  • 1

Čeprav je pred nami začetek novega šolskega leta, v Planetih Tuš poletno vzdušje z vročimi zabavami še kar vztraja, a so misli hkrati že intenzivno usmerjene v bolj delovno jesen. Zadnji vikend avgusta se tako napoveduje prava eksplozija dogodkov, ki bodo poskrbeli za odličen konec pestrega poletnega dogajanja v teh centrih druženja, zabave in nakupovanja. Poleg praznovanja rojstnega dne Planeta Tuš Maribor bo zadnji poletni vikend predvsem v znamenju odličnih koncertov in vročih zabav v Disco Planetih po vsej Sloveniji, že konec prvega šolskega tedna pa bo postregel z ustvarjalnimi Družinskimi vikendi s pestrim dogajanjem in predstavitvijo prostočasnih aktivnosti za otroke. Pred Planetoma v Celju in Kopru pa bo po 4. septembru zavladalo pravo navijaško košarkarsko vzdušje, ves čas prvenstva pa bo v Disco Planetih moč spremljati tudi prenose tekem.

Zadnje dneve v avgustu v Disco Planete prihaja odlična glasba in vroča zabava. V Celju bo 30. 8. premierno nastopil najbolj vroč tandem house DJ-jev Crazibiza, ki že vse od nastanka s svojo produkcijo domuje na vrhovih največjih svetovnih house, že naslednji dan pa bo odličen izbor izvajalcev, ki so krojili dogajanje letošnjega poletja, zaokrožil še slovenski raper Manche.
Za primeren uvod v bolj delovno jesen pa po vročem poletju Planet Tuš v Celju za konec prvega delovnega tedna v novem šolskem letu z bogatim programom vabi na priljubljen Družinski vikend. Starši in otroci bodo lahko v petek in soboto, 6. in 7. septembra, spoznavali različne prostočasne dejavnosti, številne športne aktivnosti, se učili plesnih korakov, izpopolnjevali znanje tujih jezikov, se preizkusili v gledaliških improvizacijah, spoznavali borilne veščine in še mnogo drugega. Sobotno dopoldne bo popestrilo še poučno-zabavno druženje s Pujso Pepo, na popotovanje po evropski celini pa nas bodo skozi ples popeljale folklorne skupine s Hrvaške, Makedonije, Nizozemske, Slovaške in Ukrajine.
V začetku septembra se bo košarkarsko vzdušje, ki bo z začetkom evropskega prvenstva v košarki zajelo Slovenijo, naselilo tudi v Planete Tuš, v celjskem Planetu pa bo še posebej pestro. V Disco Planetu Tuš Celje bo tako moč v odlični družbi ves čas prvenstva spremljati prenose dvobojev najboljših evropskih ekip, pred Planetom pa bo vsak dan med 4. in 9. septembrom od 17. ure dalje potekal tudi atraktiven animacijski program, nastopi glasbenih skupin, izvajanje prostih metov in drugi zabavni dogodki ter nagradne igre. Poskrbljeno bo tudi za ponudbo hrane in pijače, ki bo še okrepila navijaško vzdušje, v sodelovanju s Skupino Laško pa bodo na TUŠARKI med navijače razdelili tudi neverjetnih 500 litrov piva. Dogajalo se bo vsak dan od pete ure popoldan pa vse tja do ene ure zjutraj. Da bomo lahko še glasneje in bolj navdušeno navijali za slovenske junake, bodo poleg košarkarskih navdušencev poskrbeli nastopi glasbenikov Tanje Žagar 4. septembra, Mambo Kingsov 5. septembra ter navijaške skupine Dunking Devils v soboto, 7. septembra. Poskrbljeno bo tudi za najmlajše, ki se bodo lahko pomerili v izvajanju prostih metov in se pozabavali na trampolinu. Navijajmo skupaj za naše fante!

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.