V Planetih Tuš vroč zaključek poletja in delovni uvod v novo šolsko leto

  • 1

Čeprav je pred nami začetek novega šolskega leta, v Planetih Tuš poletno vzdušje z vročimi zabavami še kar vztraja, a so misli hkrati že intenzivno usmerjene v bolj delovno jesen. Zadnji vikend avgusta se tako napoveduje prava eksplozija dogodkov, ki bodo poskrbeli za odličen konec pestrega poletnega dogajanja v teh centrih druženja, zabave in nakupovanja. Poleg praznovanja rojstnega dne Planeta Tuš Maribor bo zadnji poletni vikend predvsem v znamenju odličnih koncertov in vročih zabav v Disco Planetih po vsej Sloveniji, že konec prvega šolskega tedna pa bo postregel z ustvarjalnimi Družinskimi vikendi s pestrim dogajanjem in predstavitvijo prostočasnih aktivnosti za otroke. Pred Planetoma v Celju in Kopru pa bo po 4. septembru zavladalo pravo navijaško košarkarsko vzdušje, ves čas prvenstva pa bo v Disco Planetih moč spremljati tudi prenose tekem.

Zadnje dneve v avgustu v Disco Planete prihaja odlična glasba in vroča zabava. V Celju bo 30. 8. premierno nastopil najbolj vroč tandem house DJ-jev Crazibiza, ki že vse od nastanka s svojo produkcijo domuje na vrhovih največjih svetovnih house, že naslednji dan pa bo odličen izbor izvajalcev, ki so krojili dogajanje letošnjega poletja, zaokrožil še slovenski raper Manche.
Za primeren uvod v bolj delovno jesen pa po vročem poletju Planet Tuš v Celju za konec prvega delovnega tedna v novem šolskem letu z bogatim programom vabi na priljubljen Družinski vikend. Starši in otroci bodo lahko v petek in soboto, 6. in 7. septembra, spoznavali različne prostočasne dejavnosti, številne športne aktivnosti, se učili plesnih korakov, izpopolnjevali znanje tujih jezikov, se preizkusili v gledaliških improvizacijah, spoznavali borilne veščine in še mnogo drugega. Sobotno dopoldne bo popestrilo še poučno-zabavno druženje s Pujso Pepo, na popotovanje po evropski celini pa nas bodo skozi ples popeljale folklorne skupine s Hrvaške, Makedonije, Nizozemske, Slovaške in Ukrajine.
V začetku septembra se bo košarkarsko vzdušje, ki bo z začetkom evropskega prvenstva v košarki zajelo Slovenijo, naselilo tudi v Planete Tuš, v celjskem Planetu pa bo še posebej pestro. V Disco Planetu Tuš Celje bo tako moč v odlični družbi ves čas prvenstva spremljati prenose dvobojev najboljših evropskih ekip, pred Planetom pa bo vsak dan med 4. in 9. septembrom od 17. ure dalje potekal tudi atraktiven animacijski program, nastopi glasbenih skupin, izvajanje prostih metov in drugi zabavni dogodki ter nagradne igre. Poskrbljeno bo tudi za ponudbo hrane in pijače, ki bo še okrepila navijaško vzdušje, v sodelovanju s Skupino Laško pa bodo na TUŠARKI med navijače razdelili tudi neverjetnih 500 litrov piva. Dogajalo se bo vsak dan od pete ure popoldan pa vse tja do ene ure zjutraj. Da bomo lahko še glasneje in bolj navdušeno navijali za slovenske junake, bodo poleg košarkarskih navdušencev poskrbeli nastopi glasbenikov Tanje Žagar 4. septembra, Mambo Kingsov 5. septembra ter navijaške skupine Dunking Devils v soboto, 7. septembra. Poskrbljeno bo tudi za najmlajše, ki se bodo lahko pomerili v izvajanju prostih metov in se pozabavali na trampolinu. Navijajmo skupaj za naše fante!

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.