V Planetih Tuš vikend zabava z dj-ji, pred tem še dve premieri

V četrtek Planete Tuš čakata novi premieri – animirana družinska komična pustolovščina Alvin in Veverički 2 in komedija z odlično igralsko zasedbo Možje, ki strmijo v koze.

V četrtek Planete Tuš čakata novi premieri – animirana družinska komična pustolovščina Alvin in Veverički 2 in komedija z odlično igralsko zasedbo Možje, ki strmijo v koze. Na prvem mestu gledanosti v Planetih Tuš še vedno prepričljivo ostaja zasidran Avatar, ki je pravi filmski magnet novega leta. Poleg pestre ponudbe filmov bomo vikend v Planetih Tuš ponovno popestrili tudi s tematskimi zabavami z znanimi DJ-i.

V Planetih Tuš pripravljamo vsako sredo nove premiere. Ta teden si boste tako lahko na novo ogledali sinhronizirano animirano družinsko komično pustolovščino Alvin in Veverički 2., ki pripoveduje o tropu razigranih in pevsko nadarjenih veveric. Alvin in veverički so fenomen že več kot 50 let, saj so prvič zaživeli že z božično uspešnico The Chipmunk Song leta 1958. Druga premiera se poleg odlične zgodbe ponaša tudi z zavidljivo igralsko zasedbo. Zgodba filma Možje, ki strmijo v koze govori o novinarju, ki odkrije strogo varovan oddelek ameriške vojske. Oddelek, ki raziskuje alternativne, paranormalne načine vojskovanja, ki presegajo mejo zdravega razuma. V komediji igrajo George Clooney, Ewan McGregor, Jeff Bridges in Kevin Spacey.

Med uspešnicami, ki so v naše dvorane pritegnile največ obiskovalcev, že šesti vikend izstopa domišljijski akcijski spektakel Avatar, ki ga v Planetih Tuš lahko doživite tudi skozi najnovejše posebne učinke 3D tehnologije. Samo ta vikend si ga je v Planetih Tuš ogledalo več kot 4.400 gledalcev. Sledi mu premiera preteklega tedna sinhronizirana animirana družinska komedija Princesa in žabec, ki si jo je ogledalo več kot 2.200 gledalcev. Na tretjem mestu je akcijsko-pustolovsko-misteriozno-kriminalni triler Sherlock Holmes z več kot 1.700 gledalci. Tesno, le z nekaj gledalci manj, jim na četrtem in petem mestu gledanosti sledita komična drama V zraku in akcijska pustolovska drama Knjiga odrešitve. Minuli konec tedna je v Tuševe kinodvorane filmska ponudba privabila skupaj kar več kot 14.340 obiskovalcev.

Poleg pestre ponudbe filmov bo vikend v Planetih Tuš zaznamovalo tudi zanimivo dogajanje na plesiščih ob bowlingih. V Celju bo v soboto, 30. januarja, FHM party, plesni spektakel seksi deklet z modno revijo spodnjega perila in z vročo zabavo ob glasbi DJ-a. Mariborski Planet se bo v soboto pozibaval v ritmih popa, r’n’b’-ja, in housa, za katere bosta poskrbela DJ Lady Aysha in DJ Martini. V Kranjskem Planetu Tuš bo FHM party v petek, 29. januarja, v soboto pa bo Planet vibriral v ritmih house glasbe z Dj Aquo in Dj Sid Teplerjem.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.