V Planetih Tuš Vesele nogice 2 3D

V Planetih Tuš se bo filmski november zaključil z novo uspešnico Vesele nogice 2 3D, ob tem pa bo premierno na ogled še komedija Le kako ji to uspe. Minuli konec tedna je bila med vsemi filmi najbolj priljubljena novost prejšnjega tedna Somrak Saga: Jutranja zarja, 1. del. Konec tedna bo v Disco Planetih v znamenju vročih zabav s priljubljenimi DJ-i, Kranj bo v petek ogrela jugo diva Neda Ukraden, Koper pa žurerski Mambo Kings.

Nadaljevanje z oskarjem nagrajene filmske uspešnice Vesele nogice bo gledalce v drugo popeljalo v veličastno okolje Antarktike, in to v vsem sijaju tehnike 3D. Mojstrski plesalec stepa Fuši se znajde v težavah: njegov drobni sin Erik ima koreofobijo – in ker noče plesati, pobegne od doma. Film je podnaslovljen in bo od četrtka na ogled v vseh Planetih.

Druga novost tedna, ki bo premierno predstavljena v sredo, je komedija Le kako ji to uspe. Kate Reddy (Sarah Jessica Parker) dobi priložnost za napredovanje v službi, a tudi možu Richardu se nasmehne sreča in dobi zaposlitev. Zadeva se še bolj zaplete, ko postane Katin očarljivi novi poslovni sodelavec Jack Abelhammer nepričakovan vir skušnjave.

Filmsko gledališče v Planetu Tuš Kranj prinaša v četrtek zadnji film iz letošnje bere. Na Berlinalu nagrajeni (najboljša igralca, izjemen umetniški dosežek) psihološki triler Kako sem preživel to poletje se umešča v ledeno puščavo ruske Arktike, kjer silovito trčita dve generaciji in dva intimna, nasprotujoča si pogleda na prostor in čas, na izolacijo in preživetje. S tem filmom se bo tudi uradno zaključilo letošnje Filmsko gledališče, ki pa kot nagrado in dodatek za vse gledalce 1. decembra prinaša še filmsko presenečenje.

V Planetih Tuš v Celju, Mariboru, Kranju, Novem mestu in Kopru so minuli konec tedna našteli 18.422 kino obiskovalcev. Na prvem mestu gledanosti je z izjemnim naskokom novost prejšnjega tedna, Somrak Saga: Jutranja zarja, 1. del, ki je na drugo mesto izrinila dva tedna prvo akcijsko kriminalno komedijo Oropaj bogataša. Tretja po ogledih je fantazijska akcijska drama Nesmrtni 3D, četrta pa fantazijska družinska pustolovščina Tintin in njegove pustolovščine 3D. Lestvico petih najbolj gledanih filmov minulega konca tedna zaključuje film Trgovci s časom.

November se bo v Disco Planetih zaključil z vročimi glasbeno-zabavnimi dogodki. V kranjskem Disco Planetu bo v petek nastopila diva jugo scene Neda Ukraden, v Kopru pa vedno na zabavo pripravljeni Mambo kingsi. V Celju in Mariboru pa bo prihajajoči vikend v okviru Winterfest warm up toura 2011 napolnjen z atraktivnim Freestyle showom s štirikolesniki na parkirišču ter novo obarvanim nastopom Trkaja z gosti in plesnim showom Jay dance studia v Disco Planetu.

V Planetih Tuš letošnjo zimo čakajo s cvetočimi kraljicami – orhidejami. Dnevi orhidej s predavanjem in razstavo bodo v Kranju potekali od 24. novembra – 3. decembra. V soboto bo tam potekala zaključna prireditev foto natečaja Gaia in Tuš izbirata najlepšo fotografijo orhideje, nastopila bo tudi priljubljena Tanja Žagar. V Planetu Tuš Koper bodo v soboto dopoldne odprli Zimsko poni deželo, dogodek pa bo spremljal program za najmlajše. To soboto praznuje svoj deveti rojstni dan Planet Tuš Celje. Od 16. ure pripravljajo sladkanje s torto velikanko, otroke bo zabaval čarodej Jole Cole, vse pogumne obiskovalce, ki bodo sodelovali v zabavnih nagradnih igrah, pa bodo nagradili.

Podrobnejše opise posameznih filmov in dogodkov ter morebitne spremembe lahko najdete na www.planet-tus.si.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.