V Planetih Tuš premiera družinske pustolovščine Avtomobili 2 3D

Ta teden prihaja v kinematografe Planetov Tuš premiera družinske pustolovščine Avtomobili 2 v 3D tehniki. Na prvem mestu lestvice najbolj gledanih filmov že drugi teden ostaja animirana družinska komedija Kung Fu Panda 2. Planet Tuš Koper bo v petek obiskala srbska estradnica Ana Nikolič, v Kranju pa bo za zabavo poskrbela slovenska skupina Calypso. V okviru Disneyevega pravljičnega planeta bo ta petek v Kopru potekalo dirkalno tekmovanje na poganjalčkih, v Mariboru in Novem mestu pa se bodo najmlajši zabavali na Piratski zabavi.

V kinematografe Planetov Tuš prihaja to sredo ob 18. uri težko pričakovana premiera animirane družinske pustolovščine Avtomobili 2 v 3D tehniki, obiskovalci Planetov Tuš Celje, Kranj in Maribor pa si bodo lahko ogledali še triler Hanna. Avtomobili 2 predstavljajo nove dogodivščine vročekrvnega dirkalnika Strele McQueen, ki se bo tokrat ob Dajzovi pomoči podal v mednarodne vode. Kljub želji po ponovnem uspehu, bo znova ugotovil, da v življenju ni pomembna le ciljna črta, temveč pot do nje. Film Hanna je napeta zgodba o najstnici, ki jo oče, nekdanji agent CIA, pošlje na tajno misijo, na kateri se mora boriti za življenje, ob tem pa naleti na nepričakovana razkritja o svojem obstoju. V prihodnjem tednu pa ekskluzivno v Planete Tuš prihaja še komedija Nekaj sposojenega.

Filmske uspešnice so minuli vikend v kinematografe Planetov Tuš privabile 15.618 gledalcev. Na prvem mestu je že drugi teden zapored animirana družinska komedija Kung Fu Panda 2, ki si jo je ogledalo 9.367 gledalcev. Na drugem mestu je tudi ta teden Prekrokana noč 2 z 2.551 gledalci, na tretjem mestu pa ostajajo Pirati s Karibov: Z neznanimi tokovi, ki si jih je ogledalo 2.345 gledalcev. Peterico zaključujeta komedija Dekliščina in akcija Možje X: Prvi razred.

Ta konec tedna bodo v Discih Planetov Tuš poskrbeli za pravo poletno zabavo. Že v petek prihaja v Planet Tuš Koper mlada srbska estradnica Ana Nikolić, ki bo obiskovalce ogrela z uspešnicami v mešanici balkanskih ritmov in elektronske podlage, v Planetu Tuš Kranj pa bo s harmoniko in elektronskimi ritmi za zabavo poskrbela skupina Calypso. Ob praznovanju dvajsetletnice samostojne države pa v soboto v Discih Planetov pripravljajo še klubske zabave s hišnimi DJ-i.

V avlah Planetov Tuš se bodo najmlajši lahko v okviru Disneyevega pravljičnega planeta fotografirali ob znanih likih iz risank. V Planetu Tuš Koper bo v petek ob 17. uri pripravljena dirkalna steza Route 66, na kateri bodo otroci lahko tekmovali v dirki s poganjalčki, v Planetu Tuš Kranj in Novo mesto pa bo ob istem času potekala Piratska zabava s predstavo in z animacijami.