V Planete Tuš prihajata Bojna ladja in Talisman

  • 1

Absolutna uspešnica minulega vikenda ostaja četrti del legendarnih komedij Ameriška pita: Obletnica. Ta četrtek prihajata v Planete Tuš akcijski znanstvenofantastični film Bojna ladja in romantična drama Talisman. Konec tedna pa bodo Disco Planeti utripali v ritmih hišnih DJ-jev in koncertov. V petek bo v Kranju nastopila seksapilna srbska pevka Ana Nikolić, v Celju najbolj zaželena hrvaška pevka Jelena Rozga, v soboto pa bodo v Mariboru nastopili Karma in Skater.

Četrtkov večer bo v Planetih Tuš minil v znamenju premier. Akcijski znanstvenofantastični film Bojna ladja prihaja na velika platna kot prva novost tedna. Mednarodna pomorska flota je prisiljena v bitko z Nezemljani, da bi preprečili njihov cilj – zgraditi močan vir energije v naših oceanih. Znanstveno-fantastična akcija prikazuje pogled na bitko z vidika mornarice in vidika Nezemljanov. Romantična drama Talisman bo od četrtka na ogled v Celju, Mariboru, Kranju in Kopru, kasneje pa še v Novem mestu. Marinec Logan Thibault (Zac Efron) se bojuje v Iraku. Nekega dne najde fotografijo mlade nasmejane ženske. Ker preživi vse boje in se srečno vrne domov, začne verjeti, da mu fotografija prinaša srečo. Ko pride v domovino, se odloči najti žensko na fotografiji.

Uspešnica v Planetih Tuš tudi po tem vikendu ostaja četrti del komedij Ameriška Pita: Obletnica, ki si jo je ogledali 8.460 gledalcev. Na drugem mestu je tako kot prejšnji teden animirana družinska pustolovščina Lorax. Ob 100-letnici tragedije je na ogled tudi film Titanik, tokrat v 3D tehniki. Po gledanosti je pristal na tretjem mestu. Četrta je akcijska znanstvenofantastična drama Igre lakote: Arena smrti, peti pa akcijski spektakel Bes Titanov. Ob minulem koncu tedna so v Planetih Tuš našteli 17.447 gledalcev.

Disco Planeti so aprila prizorišča najbolj vročih zabav z DJ-i in priljubljenimi glasbeniki. Disco Planet Kranj bo v petek, 20. aprila, razvnela seksapilna srbska pevka Ana Nikolić, ki bo poskrbela za energično in nepozabno noč. Disco Planet v Celju bo prav tako v petek obiskala trenutno najbolj zaželena hrvaška pevka Jelena Rozga. Mariborski Disco Planet bo v soboto, 21. aprila, v plesnih ritmih poskakoval na uspešnice skupin Karma in Skater. V avle Planetov Tuš v Mariboru, Celju in Novem mestu pa ob sobotah vabijo tudi domače tržnice, kjer vas bodo premamile avtohtone dobrote.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.