V Planete Tuš prihajata Bojna ladja in Talisman

Absolutna uspešnica minulega vikenda ostaja četrti del legendarnih komedij Ameriška pita: Obletnica. Ta četrtek prihajata v Planete Tuš akcijski znanstvenofantastični film Bojna ladja in romantična drama Talisman. Konec tedna pa bodo Disco Planeti utripali v ritmih hišnih DJ-jev in koncertov. V petek bo v Kranju nastopila seksapilna srbska pevka Ana Nikolić, v Celju najbolj zaželena hrvaška pevka Jelena Rozga, v soboto pa bodo v Mariboru nastopili Karma in Skater.

Četrtkov večer bo v Planetih Tuš minil v znamenju premier. Akcijski znanstvenofantastični film Bojna ladja prihaja na velika platna kot prva novost tedna. Mednarodna pomorska flota je prisiljena v bitko z Nezemljani, da bi preprečili njihov cilj – zgraditi močan vir energije v naših oceanih. Znanstveno-fantastična akcija prikazuje pogled na bitko z vidika mornarice in vidika Nezemljanov. Romantična drama Talisman bo od četrtka na ogled v Celju, Mariboru, Kranju in Kopru, kasneje pa še v Novem mestu. Marinec Logan Thibault (Zac Efron) se bojuje v Iraku. Nekega dne najde fotografijo mlade nasmejane ženske. Ker preživi vse boje in se srečno vrne domov, začne verjeti, da mu fotografija prinaša srečo. Ko pride v domovino, se odloči najti žensko na fotografiji.

Uspešnica v Planetih Tuš tudi po tem vikendu ostaja četrti del komedij Ameriška Pita: Obletnica, ki si jo je ogledali 8.460 gledalcev. Na drugem mestu je tako kot prejšnji teden animirana družinska pustolovščina Lorax. Ob 100-letnici tragedije je na ogled tudi film Titanik, tokrat v 3D tehniki. Po gledanosti je pristal na tretjem mestu. Četrta je akcijska znanstvenofantastična drama Igre lakote: Arena smrti, peti pa akcijski spektakel Bes Titanov. Ob minulem koncu tedna so v Planetih Tuš našteli 17.447 gledalcev.

Disco Planeti so aprila prizorišča najbolj vročih zabav z DJ-i in priljubljenimi glasbeniki. Disco Planet Kranj bo v petek, 20. aprila, razvnela seksapilna srbska pevka Ana Nikolić, ki bo poskrbela za energično in nepozabno noč. Disco Planet v Celju bo prav tako v petek obiskala trenutno najbolj zaželena hrvaška pevka Jelena Rozga. Mariborski Disco Planet bo v soboto, 21. aprila, v plesnih ritmih poskakoval na uspešnice skupin Karma in Skater. V avle Planetov Tuš v Mariboru, Celju in Novem mestu pa ob sobotah vabijo tudi domače tržnice, kjer vas bodo premamile avtohtone dobrote.