V Planet Tuš ta petek prihaja zasedba Prezioso feat. Marvin

Pestro dogajanje v Planetih Tuš bodo ta teden začinili nastop ene najbolj udarnih dance zasedb vseh časov, DJ-ja in vokalista Prezioso feat. Marvin, večeri stand up komedije Banzaaaj, koncert skupine Tabu in nostalgični večer v ritmih ex jugo scene.

Pestro dogajanje v Planetih Tuš bodo ta teden začinili nastop ene najbolj udarnih dance zasedb vseh časov, DJ-ja in vokalista Prezioso feat. Marvin, večeri stand up komedije Banzaaaj, koncert skupine Tabu in nostalgični večer v ritmih ex jugo scene.

Za ljubitelje filmov prihajajo v četrtek v Planete Tuš štiri filmske novosti, med njimi težko pričakovana Alica v čudežni deželi tudi v 3D tehnologiji in musical Devet. Na prvem mestu gledanosti pa že drugi teden ostaja romantična komična drama Valentinovo.

Let me stay, Tell me why in Rock the discotek so le nekateri od najbolj znanih hitov dance zasedbe Prezioso feat. Marvin, ki bo v Planetu Tuš Maribor nastopila v petek, 5 marca.
V četrtek bodo v Kranju obiskovalce Planeta Tuš na večeru stand up komedije BANZAAAJ zabavali najboljši domači stand-upovci. V petek bo prav tako v Kranju nastopila skupina Tabu, v soboto pa bo Planet utripal v ritmih popa, r’n’b-ja in housa, ki jih bodo ustvarjali DJ Lady Aysha in DJ Aqua.

Planet Celje pa bo v soboto posvečen ritmom ex jugo scene.

V kinematografe Planetov Tuš prihajajo v četrtek, 4. marca, štiri novosti. Dolgo pričakovan musical Devet govori o režiserju Guidu Contini. Njegovo življenje je razburljivo, provokativno in dramatično, saj se vrti v kolesju devetih žensk, ki oblikujejo njegovo življenje in delo. Alica v čudežni deželi je epska družinska domišljijska pustolovščina, ki si jo lahko ogledate tudi v 3D tehnologiji. Zgodba z odlično igralsko zasedbo, nas popelje v samosvoj in kapricast svet, ki ga Alica tokrat obišče kot 19-letnica. Irska tradicija po kateri lahko ženske na 29. februarja same zasnubijo svojega partnerja, je osnova, okoli katere se splete niz zabavnih zapletov v romantični komediji Prestopno leto.

Akcijski triler Državljan nevarnih namer z Gerardom Butlerjem v glavni vlogi pa je zgodba o maščevanju ljubljenih.

Prva tri mesta gledanosti filmov v Planetih Tuš ostajajo že drugi teden nespremenjena. Romantična komična drama Valentinovo ostaja z več kot 3.050 gledalci na prvem mestu, Alvin in veverički 2 z 3.029 gledalci na drugem mestu, grozljivka Volkodlak pa s 1.515 gledalci na tretjem mestu gledanosti. Peterico zaključujeta domišljijski akcijski spektakel Avatar in akcijski apokaliptični triler Legija. Skupaj si je filme v Planetih Tuš minuli vikend ogledalo več kot 13.000 gledalcev.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.