V Planet Tuš Koper prihaja edinstven Mob fashion show

Le še dober teden nas loči od tradicionalnega Planet Tuš Festa. V soboto, 22. oktobra, bo Planet Tuš Koper ponovno navdušil s pestrim zabavnim programom, in sicer z otroško predstavo Petra Pana in Zvončice, poslikavami obraza in brezplačnim ličenjem, ob 20. uri pa se bomo zabavali s prav posebnim Mob fashion show-om ter Lorello Flego. Številne nagradne igre in ugodnosti ter »after party« v Disco planetu bodo pika na i, preden bo najbolj obiskano obalno nakupovalno središče zaprlo svoja vrata ob 24. uri.

Na koledarju označite soboto, 22. oktober, in bodite del letošnjega tradicionalnega Planet Tuš Festa. V koprskem Planetu Tuš se namreč obeta nakupovanje do polnoči, obiskovalce bo tako že od 8. ure zjutraj zabaval pester spremljevalni program, obetajo se številne animacije in bogate nagradne igre. V dopoldanskem času bo Planet postal čarobni svet pravljic, saj bosta ob 11. uri mlade korenjake v čudovito deželo Nije odpeljala Peter Pan in Zvončica. Zabavna otroška predstava bo poleg znanih junakov postregla še s starodavnim zakladom ter ustvarjalno domišljijsko delavnico po zaključku. Pravljično bo vse do 20. ure, saj trgovina Rayher pripravlja posebno poslikavo obraza za naše najmlajše.  Ličili pa se ne bodo samo otroci, temveč tudi ženske, ki bodo med 15. in 18. uro deležne brezplačnih ličenj in tudi svetovanja v avli nakupovalnega centra.

Živahni festival bo ob 20. uri dosegel svoj vrhunec, saj v goste prihaja Lorella Flego in edinstven modni spektakel – Mob Fashion Show, kakršnega še niste videli. Modne trendi te jeseni in zime boste lahko spremljali na modelih kar po samem centru. Goste bo zabaval simpatični pevec Žan Serčič ter atraktivne plesalke in modeli Anna Studia Maribor.

Ob 22. uri bodo obiskovalci deležni še atraktivnih nagradnih iger in številnih animacij, Disco planet pa ob tej uri pričenja »after fest party« Kapunjera revivial. Kapunjera partiji so postali globalna koprska uspešnica, in temeljijo na filozofiji veliko plesa in zabave, tokrat pa praznujejo že 15 let druženja. Druženje bo tudi glavna rdeča nit sobotnega dogodka, ki bo s pestrim spremljevalnim programom in ugodnostmi zabaval obiskovalce vse do polnoči.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.