V petek v Šentilju nov supermarket in bencinski servis Tuš

V petek, 22. decembra, bosta ob 11. uri na Mariborski cesti v Šentilju odprla vrata moderen supermarket Tuš in bencinski servis Tuš Oil, v izgradnjo katerih smo v Tušu vložili kar 800 milijonov tolarjev.

V petek, 22. decembra, bosta ob 11. uri na Mariborski cesti v Šentilju odprla vrata moderen supermarket Tuš in bencinski servis Tuš Oil, v izgradnjo katerih smo v Tušu vložili kar 800 milijonov tolarjev. Sodoben supermarket, ki se nahaja v Šentilju tik ob izvozu iz avtoceste, je zgradilo podjetje Konstruktor VGR d.o.o. Na prodajni površini več kot 1.700 m2 bo kupcem ponujal več kot 18.000 izdelkov živilskega in neživilskega programa.

Poleg bogato založenih oddelkov ribarnice, mesnice, sadja in zelenjave, mlečnih izdelkov, kruha z lastno dopeko ter delikatese s ponudbo sveže pečenih mesnih dobrot bo v supermarketu tudi oddelek z bio izdelki. Ponašal pa se bo tudi s pestro ponudbo igrač, tekstila, malih gospodinjskih aparatov, posode in pripomočkov za gospodinjstvo.

˝Poleg supermarketa smo v Šentilju postavili tudi že naš osmi bencinski servis Tuš Oil v Sloveniji, na katerem bomo naftne derivate ponujali na šestih točilnih mestih podjetja Hoffmann. Zaključena celota naše ponudbe bo z različno akcijsko ponudbo sledila naši filozofiji ´kjer dobre stvari stanejo manj´. Prebivalci Šentilja pa bodo poleg vseh akcij in ugodnosti v našem supermarketu lahko spoznali tudi posebno ugodnost naših bencinskih servisov. Našim kupcem ponujamo namreč nakup goriva po tudi do 20 tolarjev nižji ceni,˝ je ob otvoritvi povedal Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš.

Nov bencinski servis bo poleg naftnih derivatov kupcem na prodajni površini 200 m2 ponujal tudi izdelke za nego avtomobila in njegova manjša popravila. V njem bo moč kupiti osnovna živila, prigrizke in pijače za potovanje ter tobačne izdelke. Kupci si bodo novih moči za vožnjo lahko nabrali v gostinskem lokalu in svojega jeklenega konjička očistili v moderni portalni avtopralnici. Ponudbo servisa pa bo zaokrožila tudi možnost nakupa gospodinjskega plina v jeklenkah.

Otvoritev se bo z nastopom godbe na pihala občine Šentilj – Paloma pričela že pred 11. uro, ko bosta nov supermarket slavnostno otvorila Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, in župan občine Šentilj Edvard Čagran. Kot je v družbi Engrotuš v navadi, pa bomo tudi tokrat v dobrodelne namene donirali 500 tisoč tolarjev, ki jih bomo za nakup didaktičnih pripomočkov podarili Osnovni šoli Šentilj.

Obiskovalci se bodo po uradni otvoritvi zabavali ob vragolijah balonarja in čarodeja Davida ali pa se zavrteli ob vižah Boštjana Konečnika. V Tušu smo pripravili tudi številne lepe nagrade, pozabili pa nismo niti na lačne želodčke obiskovalcev, ki se bodo lahko okrepčali z odličnim bogračem in številnimi degustacijami. Ker se trgovina odpira v dneh pred praznikom, bo najmlajše obiskovalce obiskal tudi Božiček, ki je za vse pripravil tudi darilca. Zabava bo vrhunec dosegla ob 16. uri s koncertoma Rebeke Dremelj in turbo folk skupine Atomik Harmonik.

Nov Tušev supermarket v Šentilju bodo kupci lahko obiskali od ponedeljka do petka od 7.30 do 20. ure, ob sobotah od 7.30 do 17. ure ter ob nedeljah od 7.30 do 12. ure. Bencinski servis pa bo vsak dan odprt od 6. do 22. ure. Za prijazno postrežbo bo skrbelo kar 44 zaposlenih, od tega pa so v Tušu na novo odprli kar 38 delovnih mest.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več