V petek v Planetu Tuš Lisa Millett

Ta vikend bo v Planetih Tuš izjemno pester, saj bo program namenjen različnim glasbenim okusom. V Mariboru bo v petek nastopila ena najuspešnejših klubskih div Lisa Millett, v Kranju in Celju pa bodo za odlično zabavo poskrbeli DJ-i s plaže Zrče.

Ta vikend bo v Planetih Tuš izjemno pester, saj bo program namenjen različnim glasbenim okusom. V Mariboru bo v petek nastopila ena najuspešnejših klubskih div Lisa Millett, v Kranju in Celju pa bodo za odlično zabavo poskrbeli DJ-i s plaže Zrče. Za ljubitelje domače glasbe bo v celjskem Planetu v petek poskrbela ekipa oddaje Randevu.

V Planete Tuš prihajajo ta teden tudi tri filmske novosti. Nepremagljiv, biografska drama o Nelsonu Mandeli, akcijski apokaliptični triler Legija in triler V mojih nebesih. Alvina in veveričke 2 je med tem po treh tednih na prvem mestu zamenjala romantična komična drama Valentinovo.

Lisa Millett je ena najuspešnejših klubskih div, odlična house vokalistka in avtorica uspešnic, kot sta Bad Habbit in I Got This Feeling. V petek ob 21. uri bo nastopila v mariborskem Planetu Tuš. Ritem njenega nastopa bosta narekovala DJ Magic Jay in Sid Templer.

Za popestritev večera bo poskrbela članica britanske skupine High on Heels, DJ Miss Kelly Marie. V petek v Kranju in v soboto v Celju bodo za odlično zabavo na Exclusive Papaya Club Partyju poskrbeli DJ-i s paške plaže Zrče. Za ljubitelje domače glasbe pa bosta v celjskem Planetu v petek poskrbela Maja Oderlap in Domen Hren, voditelja oddaje Randevu, ki bosta gostila Brigito Šuler, Urško Čepin, Ireno Vrčkovnik, Roka Kosmača in številne druge goste.

V kinematografe prihajajo v četrtek, 25. februarja, tri novosti. Dolgo pričakovana biografska drama Nepremagljiv, zgodba o Nelsonu Mandeli, z Morganom Freemanom in Mattom Damonom v glavnih vlogah.

Druga novost bo akcijski apokaliptični triler Legija, osupljivo drugačna in strašljiva vizija apokalipse. Na ogled v Planetih Tuš pa bo ta teden še triler V mojih nebesih, zgodba o umorjeni 14-letni Susie Salmon, ki iz nebes spremlja prizadevanja svoje družine, da bi odkrila njenega morilca.

Alvin in veverički 2 so ta vikend z več kot 3.600 gledalci zdrsnili na drugo mesto gledanosti. Na prvem mestu jih je po treh tednih z več kot 5.400 gledalci zamenjala romantična komična drama Valentinovo, na tretje mesto pa se je z 2.476 gledalci uvrstila grozljivka Volkodlak. Peterico zaključujeta domišljijski akcijski spektakel Avatar in romantična komična drama Kje sta Morganova? Skupaj si je filme v Planetih Tuš minuli vikend ogledalo 17.849 gledalcev.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več