V petek v Planetu Tuš Koper večer dancefloor glasbe

Shrek za vedno in Seks v mestu sta ta vikend v kinematografe Tuš skupaj privabila skoraj 12.000 gledalcev. Plesišče Planeta Tuš Koper se bo ta vikend ogrelo predvsem v petek, ko bo ozračje razgrel DJ-ja DeeJake.

Filmske uspešnice so ta vikend v kinematografe privabile veliko ljubiteljev filma. Boj za prvo mesto gledanosti je bil silovit, zanj pa sta se pomerila novost preteklega tedna, romantična komedija Seks v mestu 2 in animirana družinska pustolovščina Shrek za vedno.

Na koncu je povedel zeleni grdobec, ki si ga je v minulem vikendu ogledalo kar 6.270 gledalcev, na drugem mestu pa so pristale Carrie, Charlotte, Miranda in Samantha, dogodivščine katerih si je ogledalo 5.591 gledalcev. Z drugega na tretje mesto je zdrsnila akcijska drama Robin Hood, ki si jo je ta vikend ogledalo 1.334 gledalcev. Peterico zaključujeta akcijski pustolovski spektakel Perzijski princ: Sipine časa in romantična komedija Rezervni načrt. Planeti Tuš so sicer v minulem vikendu pred filmska platna privabili kar 14. 950 ljubiteljev sedme umetnosti.

Plesišče Planeta Tuš bo v petek z zgodovino komercialne dancefloor glasbe ogrel DJ-ja DeeJake, ustvarjalec radijske oddaje Secret disco, ene najbolje poslušanih oddaj na Primorskem. V soboto pa bo v popoldanskih urah v avli Planeta Tuš Koper potekala Prometejeva ustvarjalna delavnica, v kateri bodo otroci ustvarjali obešanke za vrata.

< Nazaj

Ostale novice