V novi Tušev center vložili skoraj 18 milijonov evrov

25. avgusta je na Bratislavski cesti 9, ob BTC-ju, odprl svoja vrata nov trgovski center Tuš v Ljubljani s skoraj 10.000 m2 prodajnih površin.

V novi Tušev center vložili skoraj 18 milijonov evrov 25. avgusta je na Bratislavski cesti 9, ob BTC-ju, odprl svoja vrata nov trgovski center Tuš v Ljubljani s skoraj 10.000 m2 prodajnih površin. Prve kupce je pričakal najsodobnejši Tušev supermarket, 21 trgovskih, gostinskih in drugih storitvenih lokalov ter pestro otvoritveno dogajanje, ki se bo nadaljevalo še ves teden.

Naše podjetje, ki letos načrtuje tudi intenziven prodor na kar tri tuja tržišča, je svojo ponudbo v prestolnici obogatilo s sodobnim Tuševim centrom po meri najzahtevnejših kupcev. Ena njegovih najpomembnejših lastnosti je koncept hitrega nakupa. Dinamična arhitekturna zasnova in 200 pokritih parkirnih mest od skupno 400, namreč omogočajo hiter in učinkovit dostop do centra, ki bo kupcem pri vsakodnevnih nakupih prihranil kar največ dragocenega časa.

Uradna otvoritev se je pričela ob zvokih pihalne godbe, otvoritveni trak pa sta slavnostno prerezala generalni direktor Skupine Tuš Aleksander Svetelšek in župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković. Ob tem smo podarili 2000 evrov humanitarni akciji »Pomagajmo prijatelju«. Sredstva so namenjena za pomoč pri šolanju psa spremljevalca.

Aleksander Svetelšek je ob otvoritvi povedal: »Nov Tušev center temelji na sodobni filozofiji nakupovanja, kjer koristno postane tudi prijetno. Kupci bodo pri nas našli pestro in kakovostno ponudbo, ob nakupu bodo prihranili čas in denar, poskrbeli pa smo tudi za njihovo sprostitev in male razvade. V to investicijo smo vložili skoraj 18 milijonov evrov, s katerimi smo na vseh področjih zagotovili visoko kakovost, ki je postala standard v celotni Skupini Tuš.«

Otvoritveno slavje se je nadaljevalo z nastopom Mance Špik. Ob bogatem spremljevalnem programu s številnimi degustacijami in otroškim programom je vrhunec doseglo šele v popoldanskih urah z nastopom pevke Žane in skupine Kingston. Največ radovednih pogledov pa je seveda veljalo notranjosti Tuševega centra.

Kupci so se sprehodili po več kot 3000 m2 velikem supermarketu in si ogledali njegove nadstandardne oddelke s sadjem in zelenjavo, kruhom in pekovskim pecivom, delikatesami, ribarnico, mesnico ter bogato založen bio kotiček. Na policah supermarketa je na voljo preko 25.000 živilskih in neživilskih izdelkov, med katerimi so kupci namenili posebno pozornost ponudbi pravkar pečenih mesnin, že pripravljenih toplih jedi na žlico in vedno svežih solat. Da bo njihova nakupna izkušnja čim prijetnejša, bo vsakodnevno skrbelo 100 novih zaposlenih.

Daljši obhod pa so si privoščili vsi, ki so hoteli spoznati še ponudbo najemniških lokalov. V novem centru so namreč še vrtni center, čokoladnica, turistična agencija, zlatar, gostinski lokal, poslovalnica Loterije Slovenije ter trgovine z oblačili, obutvijo, tehniko, avto deli, posteljnino, usnjeno galanterijo, otroško konfekcijo, nogavicami in perilom ter hišnim dekorjem.

Pestrega otvoritvenega dogajanja pa z otvoritvenim dnem še ni konec, saj se bodo lahko kupci po udobnih in ugodnih nakupih zabavali še vse do petka, 31. avgusta. S številnimi degustacijami, zanimivimi nastopi in otroškim programom smo v Tušu poskrbeli, da bo pred novim centrom veselo še ves teden.

Vrata trgovskega centra Tuš v Ljubljani bodo za kupce odprta vse dni v tednu, in sicer od ponedeljka do petka med 9.00 in 21.00, ob sobotah med 8.00 in 21.00 ter ob nedeljah med 9.00 in 13.00.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.