V Novi Gorici odprla vrata nova Tuš drogerija

  • 6

V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene svetovalke z izjemnim poznavanjem izdelkov in trendov, ki bodo vsako nakupovalno izkušnjo naredile prijetno. Tuš drogerija Nova Gorica, ki jo najdete takoj zraven Tuševega marketa, bo od ponedeljka do petka odprta od 8.00 do 20.00, ob sobotah pa od 8.00 do 18.00.

Tuš drogerije so druga največja slovenska veriga drogerij in v svojo razvejano mrežo poslovalnic smo dodali že 43. poslovalnico, ki smo jo odprli v Novi Gorici. Sodobno zasnovana Tuš drogerija Nova Gorica prinaša najnovejše nakupovalne smernice, s katerimi v Tušu upoštevamo pričakovanja sodobnega kupca, ki si želi učinkovitih in priročnih nakupov. Naše drogerije so prijeten prostor, ki s premišljeno in izbrano ponudbo izdelkov sledi pričakovanjem kupcem ter jim pomaga pri ohranjanju lepote, dobrega počutja in zdravega življenjskega sloga.

Tuš drogerija Nova Gorica poleg celovite ponudbe dekorativne kozmetike, dišav, izdelkov za nego obraza in telesa, prehranskih dopolnil in modnih dodatkov ponuja tudi naravno kozmetiko ter obilo drugih specializiranih izdelkov. Kupcem bodo v naši, sodobno urejeni drogeriji pri nakupih v pomoč strokovno usposobljene svetovalke z izjemnim poznavanjem izdelkov in trendov, ki bodo z nasmehom na obrazu z veseljem pomagale pri nakupovanju. Prizadevamo si uresničevati želje kupcev in sledimo najsodobnejšim trendom nakupovanja, zato v našo ponudbo vedno znova vključujemo številne novosti. Ponosni smo, da lahko svojo zgodbo delimo tudi z meščani Nove Gorice.

Tuš drogerija Nova Gorica se nahaja na Ulici Gradnikove brigade 2g, takoj poleg Tuš marketa, in je odprta od ponedeljka do petka, od 8.00 do 20.00, ob sobotah pa od 8.00 do 18.00.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Fige suhe Natura, 200 g, Marjan Voće d.o.o., rok uporabe 30.12.2022, lot 090021823-11-313, zaradi presežne vrednosti aflatoksinov v izdelku. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • V Tušu poteka aktivnost Okusi sveta, s katero se lahko podate na kulinarični potep odkrivanja okusov sveta z zbiranjem priložnostnih nalepk ob nakupih v trgovinah Tuš.

  • 11

    Popolnoma prenovljena notranjost, nova razsvetljava in energetsko učinkovita hladilna tehnika zmanjšuje vpliv na okolje, nove prodajne police pa ponujajo še večjo izbiro