V Novi Gorici odprla vrata nova Tuš drogerija

  • 6

V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene svetovalke z izjemnim poznavanjem izdelkov in trendov, ki bodo vsako nakupovalno izkušnjo naredile prijetno. Tuš drogerija Nova Gorica, ki jo najdete takoj zraven Tuševega marketa, bo od ponedeljka do petka odprta od 8.00 do 20.00, ob sobotah pa od 8.00 do 18.00.

Tuš drogerije so druga največja slovenska veriga drogerij in v svojo razvejano mrežo poslovalnic smo dodali že 43. poslovalnico, ki smo jo odprli v Novi Gorici. Sodobno zasnovana Tuš drogerija Nova Gorica prinaša najnovejše nakupovalne smernice, s katerimi v Tušu upoštevamo pričakovanja sodobnega kupca, ki si želi učinkovitih in priročnih nakupov. Naše drogerije so prijeten prostor, ki s premišljeno in izbrano ponudbo izdelkov sledi pričakovanjem kupcem ter jim pomaga pri ohranjanju lepote, dobrega počutja in zdravega življenjskega sloga.

Tuš drogerija Nova Gorica poleg celovite ponudbe dekorativne kozmetike, dišav, izdelkov za nego obraza in telesa, prehranskih dopolnil in modnih dodatkov ponuja tudi naravno kozmetiko ter obilo drugih specializiranih izdelkov. Kupcem bodo v naši, sodobno urejeni drogeriji pri nakupih v pomoč strokovno usposobljene svetovalke z izjemnim poznavanjem izdelkov in trendov, ki bodo z nasmehom na obrazu z veseljem pomagale pri nakupovanju. Prizadevamo si uresničevati želje kupcev in sledimo najsodobnejšim trendom nakupovanja, zato v našo ponudbo vedno znova vključujemo številne novosti. Ponosni smo, da lahko svojo zgodbo delimo tudi z meščani Nove Gorice.

Tuš drogerija Nova Gorica se nahaja na Ulici Gradnikove brigade 2g, takoj poleg Tuš marketa, in je odprta od ponedeljka do petka, od 8.00 do 20.00, ob sobotah pa od 8.00 do 18.00.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več