V Notranjih Goricah danes odpira vrata nov Tušev supermarket

V Notranjih Goricah ob Podpeški cesti vrata danes v prostorih nekdanje priljubljene franšizne prodajalne odpira nov Tušev supermarket. Sodobnim nakupovalnim trendom prilagojena poslovalnica bo kupce na že znani lokaciji pričakala s še bogatejšo ponudbo, s prenovljenimi ter odlično založenimi oddelki mesnice, kruha z dopeko, sadja in zelenjave ter delikatese in toplopeke pa bo nakupovanje po novem še prijetnejše. V Tušu so iz nekdanje franšizne prodajalne že prejšnji mesec prevzeli tudi vseh 17 zaposlenih, ki bodo v prenovljeni poslovalnici z veseljem poskrbeli za vse zveste in nove kupce.

Tuš je v Notranjih Goricah prisoten že vrsto let, zato je bila odločitev, da prevzamejo nekdanjo franšizno prodajalno, povsem v skladu s pričakovanji kupcev, ki prihajajo tudi iz mnogih okoliških krajev. »Potrudili smo se in trgovino prilagodili sodobnim nakupovalnim trendom. V njej bodo kupci lahko še hitreje in učinkoviteje opravili večje ali manjše nakupe, z odlično ponudbo in založenostjo polic ter prijaznostjo zaposlenih pa bo njihovo zadovoljstvo še večje,« pojasnjujejo v Tušu. Ob tem ostaja glavni poudarek svežina in kakovost ponudbe: »Prav po tem nas naši kupci najbolje poznajo in ju tudi izjemno cenijo,« še dodajajo v Tušu.

Supermarket na odlični lokaciji, ki je poleg lokalnih prebivalcev priljubljen tudi med krajani okoliških krajev, so pred ponovnim odprtjem nekoliko prenovili in razširili tudi ponudbo. Kupce bo razveselil odlično založen oddelek vedno svežega sadja in zelenjave, bogata izbira kruha in pekovskega peciva z lastno dopeko in privlačna delikatesa, ob izjemno dobro založeni mesnici pa bodo v Tušu poskrbeli tudi za ponudbo zamrznjenih izdelkov ter seveda pester izbor mlečnih izdelkov. Novost prenovljenega supermarketa, ki bo razveselila še posebej tiste, ki se v njem na hitro ustavijo na poti v službo ali iz nje, je toploteka z okusnim izborom pripravljenih jedi. Tudi v ponudbi novega supermarketa v Notranjih Goricah bodo posebno pozornost namenili živilom slovenskega porekla, ki jih svojim kupcem predstavljajo pod oznako Spoštujmo slovensko, še posebej pa jih bodo razveselili izdelki iz posebne linije dobrot s slovenskega podeželja.

Da bo nakupovanje v supermarketu, ki se lahko pohvali s kar 56 parkirnimi mesti, od tega tremi za invalide, še bolj domačno, so v Tušu obdržali vseh 17 nekdanjih zaposlenih. Prijazne prodajalke in prodajalci kupce pričakujejo vsak dan od 8. ure naprej, vrata pa bodo med tednom zapirali ob 20. uri, ob sobotah ob 17. uri, ob nedeljah pa bo nov supermarket odprt do 13. ure. Danes je supermarket vrata odprl izjemoma ob 9. uri, dan odprtja pa so v Tušu obeležili tudi s posebno akcijsko ponudbo izdelkov, veselo vzdušje ob ponovnem odprtju pa so pospremile tudi različne degustacije, ki bodo potekale ves dan.