V Murski Soboti kupce navdušila nova Tuš drogerija

  • 13

V Maximus centru v Murski Soboti je odprla svoja vrata nova Tuš drogerija. Drogerija je sodobno urejena in v svoji zasnovi v ospredje postavlja sodobne nakupovalne trende, najnovejšo in pestro ponudbo ter je izrazito prilagojena zahtevam sodobnega kupca.

Najsodobnejšim nakupovalnim trendom prilagojeno drogerijo v Maximus centru v Murski Soboti odlikuje pestra ponudba ličil številnih priznanih blagovnih znamk, med njimi tudi bogata ponudba naravnih in hipoalargenih ličil, svetovno znanih znamk toaletnih in parfumskih vod, velik nabor izdelkov za nego obraza, tudi za tiste najbolj zahtevne. Ponudba kozmetike bo zagotovo razveselila tudi moške, kot tudi tiste, ki prisegajo na naravno kozmetiko, hkrati pa bo kupce navdušila tudi široka paleta izdelkov za dojenčke, malčke in mamice. Novo odprta poslovalnica del svojega prodajnega prostora namenja tudi oddelku prehranskih dopolnil ter nadgrajuje svojo ponudbo s svetovanjem prav za vsakogar.

»V Tušu si prizadevamo spoštovati želje kupcev, zato smo sledili najsodobnejšim trendom nakupovanja in v naš asortiman vključili številne novosti na področju dekorativne kozmetike ter izdelke za nego, precej poudarka pa namenjamo ponudbi naravne kozmetike. Ponosni smo, da smo prisotni tudi tukaj, kjer skupaj s prebivalci soustvarjamo prijetno nakupovanje, nadgrajeno s strokovnim svetovanjem,« je povedala Danijela Lakičevič, direktorica dejavnosti Tuš drogerij v Tušu.

Vse kupce v novi Tuš drogeriji pričakujejo med ponedeljkom in soboto, med 8. in 20. uro.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Ana Roš & Tuš prinašata na trgovske police vrhunske kulinarične izdelke slovenskih pridelovalcev in predelovalcev hrane. V Tušu, največjem slovenskem trgovcu, bodo tako povezali vrhunsko kulinariko, lokalne sestavine in izkušene slovenske proizvajalce, ki bodo za njihove kupce pripravljali inovativne kulinarične mojstrovine, namenjene vsakodnevnim nakupom. Projekt zaradi njegove izjemnosti povezovanja in … Več

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več