V Murski Soboti kupce navdušila nova Tuš drogerija

  • 13

V Maximus centru v Murski Soboti je odprla svoja vrata nova Tuš drogerija. Drogerija je sodobno urejena in v svoji zasnovi v ospredje postavlja sodobne nakupovalne trende, najnovejšo in pestro ponudbo ter je izrazito prilagojena zahtevam sodobnega kupca.

Najsodobnejšim nakupovalnim trendom prilagojeno drogerijo v Maximus centru v Murski Soboti odlikuje pestra ponudba ličil številnih priznanih blagovnih znamk, med njimi tudi bogata ponudba naravnih in hipoalargenih ličil, svetovno znanih znamk toaletnih in parfumskih vod, velik nabor izdelkov za nego obraza, tudi za tiste najbolj zahtevne. Ponudba kozmetike bo zagotovo razveselila tudi moške, kot tudi tiste, ki prisegajo na naravno kozmetiko, hkrati pa bo kupce navdušila tudi široka paleta izdelkov za dojenčke, malčke in mamice. Novo odprta poslovalnica del svojega prodajnega prostora namenja tudi oddelku prehranskih dopolnil ter nadgrajuje svojo ponudbo s svetovanjem prav za vsakogar.

»V Tušu si prizadevamo spoštovati želje kupcev, zato smo sledili najsodobnejšim trendom nakupovanja in v naš asortiman vključili številne novosti na področju dekorativne kozmetike ter izdelke za nego, precej poudarka pa namenjamo ponudbi naravne kozmetike. Ponosni smo, da smo prisotni tudi tukaj, kjer skupaj s prebivalci soustvarjamo prijetno nakupovanje, nadgrajeno s strokovnim svetovanjem,« je povedala Danijela Lakičevič, direktorica dejavnosti Tuš drogerij v Tušu.

Vse kupce v novi Tuš drogeriji pričakujejo med ponedeljkom in soboto, med 8. in 20. uro.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več