V Murski Soboti kupce navdušila nova Tuš drogerija

  • 13

V Maximus centru v Murski Soboti je odprla svoja vrata nova Tuš drogerija. Drogerija je sodobno urejena in v svoji zasnovi v ospredje postavlja sodobne nakupovalne trende, najnovejšo in pestro ponudbo ter je izrazito prilagojena zahtevam sodobnega kupca.

Najsodobnejšim nakupovalnim trendom prilagojeno drogerijo v Maximus centru v Murski Soboti odlikuje pestra ponudba ličil številnih priznanih blagovnih znamk, med njimi tudi bogata ponudba naravnih in hipoalargenih ličil, svetovno znanih znamk toaletnih in parfumskih vod, velik nabor izdelkov za nego obraza, tudi za tiste najbolj zahtevne. Ponudba kozmetike bo zagotovo razveselila tudi moške, kot tudi tiste, ki prisegajo na naravno kozmetiko, hkrati pa bo kupce navdušila tudi široka paleta izdelkov za dojenčke, malčke in mamice. Novo odprta poslovalnica del svojega prodajnega prostora namenja tudi oddelku prehranskih dopolnil ter nadgrajuje svojo ponudbo s svetovanjem prav za vsakogar.

»V Tušu si prizadevamo spoštovati želje kupcev, zato smo sledili najsodobnejšim trendom nakupovanja in v naš asortiman vključili številne novosti na področju dekorativne kozmetike ter izdelke za nego, precej poudarka pa namenjamo ponudbi naravne kozmetike. Ponosni smo, da smo prisotni tudi tukaj, kjer skupaj s prebivalci soustvarjamo prijetno nakupovanje, nadgrajeno s strokovnim svetovanjem,« je povedala Danijela Lakičevič, direktorica dejavnosti Tuš drogerij v Tušu.

Vse kupce v novi Tuš drogeriji pričakujejo med ponedeljkom in soboto, med 8. in 20. uro.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več