V Murski Soboti kupce navdušila nova Tuš drogerija

  • 13

V Maximus centru v Murski Soboti je odprla svoja vrata nova Tuš drogerija. Drogerija je sodobno urejena in v svoji zasnovi v ospredje postavlja sodobne nakupovalne trende, najnovejšo in pestro ponudbo ter je izrazito prilagojena zahtevam sodobnega kupca.

Najsodobnejšim nakupovalnim trendom prilagojeno drogerijo v Maximus centru v Murski Soboti odlikuje pestra ponudba ličil številnih priznanih blagovnih znamk, med njimi tudi bogata ponudba naravnih in hipoalargenih ličil, svetovno znanih znamk toaletnih in parfumskih vod, velik nabor izdelkov za nego obraza, tudi za tiste najbolj zahtevne. Ponudba kozmetike bo zagotovo razveselila tudi moške, kot tudi tiste, ki prisegajo na naravno kozmetiko, hkrati pa bo kupce navdušila tudi široka paleta izdelkov za dojenčke, malčke in mamice. Novo odprta poslovalnica del svojega prodajnega prostora namenja tudi oddelku prehranskih dopolnil ter nadgrajuje svojo ponudbo s svetovanjem prav za vsakogar.

»V Tušu si prizadevamo spoštovati želje kupcev, zato smo sledili najsodobnejšim trendom nakupovanja in v naš asortiman vključili številne novosti na področju dekorativne kozmetike ter izdelke za nego, precej poudarka pa namenjamo ponudbi naravne kozmetike. Ponosni smo, da smo prisotni tudi tukaj, kjer skupaj s prebivalci soustvarjamo prijetno nakupovanje, nadgrajeno s strokovnim svetovanjem,« je povedala Danijela Lakičevič, direktorica dejavnosti Tuš drogerij v Tušu.

Vse kupce v novi Tuš drogeriji pričakujejo med ponedeljkom in soboto, med 8. in 20. uro.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.