V Modriči odprli že svojo 21 trgovino v tujini

Z današnjo otvoritvijo supermarketa v Modriči v Tušu nadaljujemo z visoko zastavljenimi cilji intenzivne širitve na kar tri tuje trge, Bosne in Hercegovine, Srbije in Makedonije.

223Z današnjo otvoritvijo supermarketa v Modriči v Tušu nadaljujemo z visoko zastavljenimi cilji intenzivne širitve na kar tri tuje trge, Bosne in Hercegovine, Srbije in Makedonije.

Naša najnovejša investicija je moderen supermarket s 1000 m2 površine v katerem je zaposlitev dobilo 31 novih sodelavcev. V njegovo izgradnjo pa smo vložili kar 3,1 milijon evrov.

Na bosansko-hercegovski trg smo prvič stopili leta 2006, ko smo v Bihaću odprli svoj prvi supermarket. Od takrat smo svojo prisotnost v Bosni in Hercegovini okrepili s supermarketi v Bijeljini, Cazinu, Tuzli, Brčkem v letu 2007 in v lanskem letu s trgovinami v Mostarju, Sarajevu, Prnjavorju, Ugljeviku, Sanskem mostu in Bosanskem Brodu. Letošnje leto pa smo otvorili z današnjim odprtjem supermarketa v Modriči.

Za širitev prodajne mreže na trge BiH, Srbije in Makedonije smo samo v lanskem letu v Tušu namenili skupaj več kot 60 milijonov evrov. Poleg realiziranih investicij na BiH trgu pa smo lani s šestimi trgovinami vstopil na srbski in s tremi na makedonski trg.

Po investicijsko izredno intenzivnem lanskem letu zaposlujemo danes v tujini že več kot 750 zaposlenih. V kolektivu Tuš Holdinga pa je skupaj zaposlenih že več kot 4.500 Tuševcev in Tuševk.

< Nazaj

Ostale novice