V Modriči odprli že svojo 21 trgovino v tujini

Z današnjo otvoritvijo supermarketa v Modriči v Tušu nadaljujemo z visoko zastavljenimi cilji intenzivne širitve na kar tri tuje trge, Bosne in Hercegovine, Srbije in Makedonije.

V Modriči odprli že svojo 21 trgovino v tujini Z današnjo otvoritvijo supermarketa v Modriči v Tušu nadaljujemo z visoko zastavljenimi cilji intenzivne širitve na kar tri tuje trge, Bosne in Hercegovine, Srbije in Makedonije.

Naša najnovejša investicija je moderen supermarket s 1000 m2 površine v katerem je zaposlitev dobilo 31 novih sodelavcev. V njegovo izgradnjo pa smo vložili kar 3,1 milijon evrov.

Na bosansko-hercegovski trg smo prvič stopili leta 2006, ko smo v Bihaću odprli svoj prvi supermarket. Od takrat smo svojo prisotnost v Bosni in Hercegovini okrepili s supermarketi v Bijeljini, Cazinu, Tuzli, Brčkem v letu 2007 in v lanskem letu s trgovinami v Mostarju, Sarajevu, Prnjavorju, Ugljeviku, Sanskem mostu in Bosanskem Brodu. Letošnje leto pa smo otvorili z današnjim odprtjem supermarketa v Modriči.

Za širitev prodajne mreže na trge BiH, Srbije in Makedonije smo samo v lanskem letu v Tušu namenili skupaj več kot 60 milijonov evrov. Poleg realiziranih investicij na BiH trgu pa smo lani s šestimi trgovinami vstopil na srbski in s tremi na makedonski trg.

Po investicijsko izredno intenzivnem lanskem letu zaposlujemo danes v tujini že več kot 750 zaposlenih. V kolektivu Tuš Holdinga pa je skupaj zaposlenih že več kot 4.500 Tuševcev in Tuševk.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več