V Lormanju že 17. Bencinski servis Tuš Oil

Sedemnajsti v verigi bencinskih servisov Tuš Oil je novi, kar 300 m2 velik servis ob pomurski avtocesti v Lormanju.

V Lormanju že 17. Bencinski servis Tuš Oil Sedemnajsti v verigi bencinskih servisov Tuš Oil je novi, kar 300 m2 velik servis ob pomurski avtocesti v Lormanju. V njegovo izgradnjo smo v Tuš Holdingu vložili skoraj 2,5 mio investicijskega kapitala. Poleg klasične ponudbe bencinskega servisa je mogoče kupiti tudi avtoplin oz. utekočinjen naftni plin in bio diesel. Z intenzivnimi vlaganji v ta segment, smo v lanskem letu v Tušu odprli šest bencinskih servisov.

V avtocestnem bencinskem servisu Lormanje, ki bo neprekinjeno odprt vse dni v letu, je 6 zaposlenih. Poleg deset točilnih mest ponuja servis tudi bio diesel in avtoplin – utekočinjen naftni plin. Njegovo ponudbo dopolnjuje mini market s samopostrežno okrepčevalnico »snack corner«, v kateri je voznikom na voljo svež kruh in pecivo ter vedno topla kava za na pot. Bencinski servis na Lormanju bo tako kot drugim našim kupcem ponujal najcenejše gorivo na trgu. Popust v višini do 5 centov na liter pa si člani Tuš kluba pridobijo z nakupi v trgovinah in drogerijah Tuš.

Hitra širitev verige naših bencinskih servisov se nadaljuje tudi v letošnjem letu. Najnovejši bencinski servis v Lormanju sledi poslovalnicam v Celju, Mariboru -Radvanju in Pobrežju, Šentjanžu pri Dravogradu, Šentilju, Gornji Radgoni, Murski Soboti, Prestranku, Kozini, Kočevju, dvema v Novem mestu, Sežani, Hočah, v Mestinju, Selnici ob Dravi. Verigo bencinskih črpalk pa bomo v Tuš Holdingu v letošnjem letu še širili.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več