V Lormanju že 17. Bencinski servis Tuš Oil

Sedemnajsti v verigi bencinskih servisov Tuš Oil je novi, kar 300 m2 velik servis ob pomurski avtocesti v Lormanju.

Sedemnajsti v verigi bencinskih servisov Tuš Oil je novi, kar 300 m2 velik servis ob pomurski avtocesti v Lormanju. V njegovo izgradnjo smo v Tuš Holdingu vložili skoraj 2,5 mio investicijskega kapitala. Poleg klasične ponudbe bencinskega servisa je mogoče kupiti tudi avtoplin oz. utekočinjen naftni plin in bio diesel. Z intenzivnimi vlaganji v ta segment, smo v lanskem letu v Tušu odprli šest bencinskih servisov.

V avtocestnem bencinskem servisu Lormanje, ki bo neprekinjeno odprt vse dni v letu, je 6 zaposlenih. Poleg deset točilnih mest ponuja servis tudi bio diesel in avtoplin – utekočinjen naftni plin. Njegovo ponudbo dopolnjuje mini market s samopostrežno okrepčevalnico »snack corner«, v kateri je voznikom na voljo svež kruh in pecivo ter vedno topla kava za na pot. Bencinski servis na Lormanju bo tako kot drugim našim kupcem ponujal najcenejše gorivo na trgu. Popust v višini do 5 centov na liter pa si člani Tuš kluba pridobijo z nakupi v trgovinah in drogerijah Tuš.

Hitra širitev verige naših bencinskih servisov se nadaljuje tudi v letošnjem letu. Najnovejši bencinski servis v Lormanju sledi poslovalnicam v Celju, Mariboru -Radvanju in Pobrežju, Šentjanžu pri Dravogradu, Šentilju, Gornji Radgoni, Murski Soboti, Prestranku, Kozini, Kočevju, dvema v Novem mestu, Sežani, Hočah, v Mestinju, Selnici ob Dravi. Verigo bencinskih črpalk pa bomo v Tuš Holdingu v letošnjem letu še širili.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.