V Logatcu kmalu naše novo trgovsko središče

Na objektu našega novega trgovskega centra v Logatcu se izvajajo le še zaključna dela.

Na objektu našega novega trgovskega centra v Logatcu se izvajajo le še zaključna dela. Nakupovalno središče, ki je zgrajeno na mestu nekdanje žage na Trohovem vrtu, bo za svoje kupce odprlo vrata 24. junija 2003. Vrednost naložbe znaša 700 milijonov tolarjev. Tuš center Logatec se bo razprostiral na približno 2.100 kvadratnih metrih. Od tega bo na 1.000 kvadratnih metrih Tušev supermarket, na preostalem delu kompleksa pa bodo trgovina s tekstilom In Mode, trgovina z obutvijo In Shoe, frizerski salon in solarij.

Center bo s sodobno notranjostjo in opremo svojim obiskovalcem nudil prijetno in sproščujoče nakupovanje, na voljo pa jim bo tudi 92 parkirnih mest.
Direktor podjetja Tuš, Aleksander Svetelšek, je ob tej priložnosti povedal: »Tudi v tem delu Slovenije bomo nadaljevali z že preizkušeno uspešno strategijo odnosov do kupcev, uresničevali bomo naš slogan »Kjer dobre stvari stanejo manj«, kjer »stvari« pomenijo tako izdelke kot storitve. V ospredju bo vsekakor politika nizkih cen, ugodna akcijska ponudba, kakovostni izdelki in storitve, širok izbor izdelkov ter prijazni in ustrežljivi prodajalci. Sam supermarket Tuš pa bo s sodobno notranjostjo in opremo nudil prijetno in sproščujoče nakupovanje. Želimo, da trgovska središča TUŠ postanejo in ostanejo važen del življenja ljudi, ki so zadovoljni z našo ponudbo in se z veseljem vračajo v naše nakupovalne centre.«

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več