V Logatcu kmalu naše novo trgovsko središče

Na objektu našega novega trgovskega centra v Logatcu se izvajajo le še zaključna dela.

Na objektu našega novega trgovskega centra v Logatcu se izvajajo le še zaključna dela. Nakupovalno središče, ki je zgrajeno na mestu nekdanje žage na Trohovem vrtu, bo za svoje kupce odprlo vrata 24. junija 2003. Vrednost naložbe znaša 700 milijonov tolarjev. Tuš center Logatec se bo razprostiral na približno 2.100 kvadratnih metrih. Od tega bo na 1.000 kvadratnih metrih Tušev supermarket, na preostalem delu kompleksa pa bodo trgovina s tekstilom In Mode, trgovina z obutvijo In Shoe, frizerski salon in solarij.

Center bo s sodobno notranjostjo in opremo svojim obiskovalcem nudil prijetno in sproščujoče nakupovanje, na voljo pa jim bo tudi 92 parkirnih mest.
Direktor podjetja Tuš, Aleksander Svetelšek, je ob tej priložnosti povedal: »Tudi v tem delu Slovenije bomo nadaljevali z že preizkušeno uspešno strategijo odnosov do kupcev, uresničevali bomo naš slogan »Kjer dobre stvari stanejo manj«, kjer »stvari« pomenijo tako izdelke kot storitve. V ospredju bo vsekakor politika nizkih cen, ugodna akcijska ponudba, kakovostni izdelki in storitve, širok izbor izdelkov ter prijazni in ustrežljivi prodajalci. Sam supermarket Tuš pa bo s sodobno notranjostjo in opremo nudil prijetno in sproščujoče nakupovanje. Želimo, da trgovska središča TUŠ postanejo in ostanejo važen del življenja ljudi, ki so zadovoljni z našo ponudbo in se z veseljem vračajo v naše nakupovalne centre.«

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.