V Ljutomeru nov, že 18. bencinski servis Tuš Oil

Tuš Oil bo jutri, v sredo, 24. novembra, v Ljutomeru odprl svoj že 18. bencinski servis. Investicija v objekt je znašala 2 milijona evrov, poleg bencinskega servisa s šestimi točilnimi mesti pa bo objekt ponujal še mini market, avtopralnico in gostinski lokal.

Tuš Oil bo jutri, v sredo, 24. novembra, v Ljutomeru odprl svoj že 18. bencinski servis. Investicija v objekt je znašala 2 milijona evrov, poleg bencinskega servisa s šestimi točilnimi mesti pa bo objekt ponujal še mini market, avtopralnico in gostinski lokal. Z otvoritvijo sodobnega objekta, urejenega po najsodobnejših potovalnih in nakupovalnih trendih, so v Tušu še utrdili pozicijo tretje največje verige bencinskih servisov v državi.

Bencinski servis na Kolodvorski ulici 2a v Ljutomeru je že 18. bencinski servis Tuš Oil v Sloveniji in prvi te vrste v Prlekiji. Bencinski servis s šestimi točilnimi mesti je prilagojen najsodobnejšim okoljevarstvenim standardom in storitvenim trendom. Posebno pozornost so v Tušu posvetili spremljajoči ponudbi, saj je v sklopu servisa na voljo mini market s ponudbo sladkega in slanega programa, pijač, sendvičev in prigrizkov ter potrebščin za avto – motorna olja, avto kozmetika in dodatki za avto. Na bencinskem servisu Tuš Oil v Ljutomeru ponujajo gospodinjski plin v jeklenkah, njegovo ponudbo pa dopolnjujeta tudi najemniški gostinski lokal in ročna avtopralnica. Za prijetno nakupovalno-potovalno izkušnjo bodo skrbeli trije novi sodelavci.

Investicijo v višini 2 milijonov evrov je delno financiral Slovenski regionalni razvojni sklad. Z novim bencinskim servisom v Ljutomeru pa Tuš Oil še utrjuje tretje mesto med verigami bencinskih servisov v Sloveniji. »Tuš Oil je danes z 18 bencinskimi servisi tretja največja tovrstna veriga v Sloveniji, prav kmalu pa bomo odprli tudi poslovalnici v Slovenskih Konjicah in Dramljah,˝ pojasnjuje vodja odnosov z javnostmi Engrotuša Anja Marjetič, ki poudarja, da uspeh njihove verige bencinskih servisov temelji predvsem na inovativni povezavi s trgovsko dejavnostjo. Z nakupi v trgovinah in drogerijah Tuš lahko namreč Tuševi kupci, pridobijo popust v višini tudi do 5c/l goriva. Na dan otvoritve bencinskega servisa v Ljutomeru pa bo vsak kupec prejel darilo, 100 gramov Zlate kave Tuš.

Hitra širitev verige Tuševih bencinskih servisov Tuš Oil se nadaljuje tudi v letošnjem letu. Poleg novo odprtega Ljutomera gradi Tuš Oil nova bencinska servisa tudi v Slovenskih Konjicah in Dramljah. Sicer pa so letos že odprli svoj največji bencinski servis v Lormanju ob Pomurski avtocesti. Poleg tega ima Tuš Oil poslovalnice v Celju, Mariboru –Radvanju in Pobrežju, Šentjanžu pri Dravogradu, Šentilju, Gornji Radgoni, Murski Soboti, Prestranku, Kozini, Kočevju, dvema v Novem mestu, Sežani, Hočah, v Mestinju, Selnici ob Dravi.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.