V Ljutomeru nov, že 18. bencinski servis Tuš Oil

Tuš Oil bo jutri, v sredo, 24. novembra, v Ljutomeru odprl svoj že 18. bencinski servis. Investicija v objekt je znašala 2 milijona evrov, poleg bencinskega servisa s šestimi točilnimi mesti pa bo objekt ponujal še mini market, avtopralnico in gostinski lokal.

Tuš Oil bo jutri, v sredo, 24. novembra, v Ljutomeru odprl svoj že 18. bencinski servis. Investicija v objekt je znašala 2 milijona evrov, poleg bencinskega servisa s šestimi točilnimi mesti pa bo objekt ponujal še mini market, avtopralnico in gostinski lokal. Z otvoritvijo sodobnega objekta, urejenega po najsodobnejših potovalnih in nakupovalnih trendih, so v Tušu še utrdili pozicijo tretje največje verige bencinskih servisov v državi.

Bencinski servis na Kolodvorski ulici 2a v Ljutomeru je že 18. bencinski servis Tuš Oil v Sloveniji in prvi te vrste v Prlekiji. Bencinski servis s šestimi točilnimi mesti je prilagojen najsodobnejšim okoljevarstvenim standardom in storitvenim trendom. Posebno pozornost so v Tušu posvetili spremljajoči ponudbi, saj je v sklopu servisa na voljo mini market s ponudbo sladkega in slanega programa, pijač, sendvičev in prigrizkov ter potrebščin za avto – motorna olja, avto kozmetika in dodatki za avto. Na bencinskem servisu Tuš Oil v Ljutomeru ponujajo gospodinjski plin v jeklenkah, njegovo ponudbo pa dopolnjujeta tudi najemniški gostinski lokal in ročna avtopralnica. Za prijetno nakupovalno-potovalno izkušnjo bodo skrbeli trije novi sodelavci.

Investicijo v višini 2 milijonov evrov je delno financiral Slovenski regionalni razvojni sklad. Z novim bencinskim servisom v Ljutomeru pa Tuš Oil še utrjuje tretje mesto med verigami bencinskih servisov v Sloveniji. »Tuš Oil je danes z 18 bencinskimi servisi tretja največja tovrstna veriga v Sloveniji, prav kmalu pa bomo odprli tudi poslovalnici v Slovenskih Konjicah in Dramljah,˝ pojasnjuje vodja odnosov z javnostmi Engrotuša Anja Marjetič, ki poudarja, da uspeh njihove verige bencinskih servisov temelji predvsem na inovativni povezavi s trgovsko dejavnostjo. Z nakupi v trgovinah in drogerijah Tuš lahko namreč Tuševi kupci, pridobijo popust v višini tudi do 5c/l goriva. Na dan otvoritve bencinskega servisa v Ljutomeru pa bo vsak kupec prejel darilo, 100 gramov Zlate kave Tuš.

Hitra širitev verige Tuševih bencinskih servisov Tuš Oil se nadaljuje tudi v letošnjem letu. Poleg novo odprtega Ljutomera gradi Tuš Oil nova bencinska servisa tudi v Slovenskih Konjicah in Dramljah. Sicer pa so letos že odprli svoj največji bencinski servis v Lormanju ob Pomurski avtocesti. Poleg tega ima Tuš Oil poslovalnice v Celju, Mariboru –Radvanju in Pobrežju, Šentjanžu pri Dravogradu, Šentilju, Gornji Radgoni, Murski Soboti, Prestranku, Kozini, Kočevju, dvema v Novem mestu, Sežani, Hočah, v Mestinju, Selnici ob Dravi.

< Nazaj

Ostale novice

  • 1

    V Tušu drugo leto zapored na prvi šolski dan obdarujemo prvošolce na vseh slovenskih osnovnih šolah. Z vrečkami za športne copate želimo vzpodbuditi pomen gibanja, ki ga otrokom zaradi neaktivnega preživljanja prostega časa danes pogosto primanjkuje.

  • 26

    Z dobrodelnim projektom Pričarajmo nasmeh smo letos ponovno polepšali poletne počitnice 500 otrokom iz različnih koncev Slovenije. Na Debelem rtiču bodo otroci spoznavali nove prijatelje, uživali v kopanju in družabnih igrah, se ukvarjali s športom in izražali svojo kreativnost. Prva skupina otrok, ki prav v teh dneh letuje tam, je … Več

  • 9

    Tuš supermarket Planet Tuš Novo mesto je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo … Več