V Ljutomer vabi prenovljen Tuš supermarket

  • 4

Danes je svoja vrata odprl prenovljen Tuš supermarket v Ljutomeru, ki združuje najsodobnejše trende nakupovanja in na svojih policah ponuja še izboljšano ponudbo. Supermarket tako poleg osveženega prodajnega asortimana ponuja tudi bogatejšo ponudbo na oddelku sadja in zelenjave, privlačnejšo delikateso in širšo paleto dnevno svežega kruha in pekovskih izdelkov. V Tušu so se za ta korak odločili, ker sledijo željam kupcev in jim želijo predstaviti še boljšo nakupovalno izkušnjo.

Prenova in osvežitev kupcem prinašata premišljeno urejen prostor, ki je povsem prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja ter sledi svetovnim smernicam na tem področju. Osvežitev nakupno pot povsem prilagaja potrebam in željam kupcev, s čimer se jim želijo še bolj približati.

 

Supermarket odlikuje nadgrajena in osvežena ponudba, s poudarkom na slovenskih lokalno pridelanih izdelkih. Oddelek kruha in pekovskih izdelkov je dopolnjena z lastno pekarno, novosti pa prinašajo tudi privlačno oblikovana delikatesa s toploteko oddelek sadja in zelenjave z velikim izborom slovenskih pridelkov: »V Tušu si prizadevamo spoštovati želje kupcev, ki so soustvarjali prenovo supermarketa. Sledili smo najsodobnejšim trendom nakupovanja in v asortiman vključili več slovenskih izdelkov, razširili sveže oddelke ter seveda poskrbeli za sodoben in privlačen izgled prenovljenega supermarketa,« je povedal Gregor Štampohar, poslovni direktor Skupine Tuš.

 

Velik poudarek prenovljenega Tuš supermarketa Ljutomer je tudi v ponudbi lokalno pridelanih izdelkov slovenskih dobaviteljev. Tuš je namreč največji slovenski trgovec, ki veliko pozornosti posveča pridelkom in proizvodom lokalnih dobaviteljev, ki jih povezuje tudi v okviru premium blagovne znamke Slovenske dobrote. Na svoje police uvršča več kot 70 odstotkov izdelkov slovenskega porekla.

 

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.