V koprskem Planetu Tuš v petek in soboto vroča klubska večera

V prihajajočem vikendu bosta za zabavo v Planetu Tuš Koper poskrbela odlična klubska večera v petek v ritmu pop-rock uspešnic in v soboto v komercialnih ritmih popa, r’n’b-ja in housa.

Na filmska platna Planeta Tuš prihajata ta teden novosti – komedija Butec na večerji in fantazijska akcijska komedija Čarovnikov vajenec. V minulem vikendu je 3D novost preteklega tedna Nevidno zlo: Drugi svet za las prevzela primat na lestvici gledanosti in za dobrih 200 gledalcev s prvega mesta izrinila družinsko športno dramo Karate kid.

Pestro večerno dogajanje bo tudi ta teden v Planetu Tuš Koper namenjeno vsem, željnim zabave. V petek se obeta vroč klubski večer v ritmu pop-rock uspešnic, v soboto pa Ritem Planeta, ki bo obiskovalce zazibal v komercialnih ritmih popa, r’n’b-ja in housa, za katere bosta poskrbela DJ Aqua in DJ Nik.

V kinodvorane Planeta Tuš Koper prihajajta ta teden kar dve filmski novosti. Komedija Butec na večerji je nova nepozabna komična dogodivščina režiserja filmov Njeni tastari in Njegovi tastari Jaya Roacha. Gledalcem se obeta ena najbolj nepozabnih večerij. Da bi Tim, uspešen poslovnež, napredoval, mora najti gosta za šefov mesečni dogodek, »večerjo za butce«, dogodek, ki Timovo življenje povsem obrne na glavo. Čarovnikov vajenec je fantazijska akcijska komedija, dogodivščina o čarovniku in njegovem nesrečnem vajencu, ki se znajdeta v središču starega spora med dobrim in zlim.

Filmske uspešnice so ta vikend v kinematografe Planetov Tuš privabile 8.675 ljubiteljev filma. Prvo mesto je s 1.768 gledalci osvojila novost preteklega tedna, grozljivka Nevidno zlo: Drugi svet 3D. Za nekaj več kot 200 gledalcev je zaostala družinska športna drama Karate Kid, ki si jo je ogledalo 1.554 gledalcev. Na tretjem mestu je s 1.333 gledalci pristala romantična drama Ljubezen na daljavo. Peterico zaključujeta družinska komedija Marmaduke in domišljijska romantična drama Charlie.

S septembrom se je v Planetu Tuš Koper pričelo tudi pestro dogajanje za najmlajše. Jesenske ustvarjalne delavnice bodo vse do konca oktobra potekale ob sobotah, od 10. do 12. ure. Ob sobotah bodo v popoldanskih urah v Oslariji potekale tudi otroške angleške delavnice, v katerih se bodo najmlajši na zabaven in igriv način srečevali z zankami in ugankami angleškega jezika, vsak petek od 18. do 20. ure pa bodo primorski otroci vse do konca oktobra uživali ob najlepših pravljicah in pripovedkah.

Jesensko dogajanje bo zanimivo tudi za ostale generacije, saj si bodo lahko v avli Planeta Tuš Koper od četrtka do nedelje, 26. septembra, na razstavi ogledali najbogatejšo slovensko floto. Svoje ladijske modele bo razstavil Adolf Polanec, ki se je nad modeliranjem navdušil v piranskem muzeju. V soboto pa se bo v popoldanskih urah v Planetu Tuš predstavilo društvo proti mučenju živali, ki bo v Oslariji zbiralo hrano in pripomočke za živali, ki svoje dneve preživijo v zavetišču.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več