V koprskem Planetu Tuš v petek in soboto vroča klubska večera

V prihajajočem vikendu bosta za zabavo v Planetu Tuš Koper poskrbela odlična klubska večera v petek v ritmu pop-rock uspešnic in v soboto v komercialnih ritmih popa, r’n’b-ja in housa.

Na filmska platna Planeta Tuš prihajata ta teden novosti – komedija Butec na večerji in fantazijska akcijska komedija Čarovnikov vajenec. V minulem vikendu je 3D novost preteklega tedna Nevidno zlo: Drugi svet za las prevzela primat na lestvici gledanosti in za dobrih 200 gledalcev s prvega mesta izrinila družinsko športno dramo Karate kid.

Pestro večerno dogajanje bo tudi ta teden v Planetu Tuš Koper namenjeno vsem, željnim zabave. V petek se obeta vroč klubski večer v ritmu pop-rock uspešnic, v soboto pa Ritem Planeta, ki bo obiskovalce zazibal v komercialnih ritmih popa, r’n’b-ja in housa, za katere bosta poskrbela DJ Aqua in DJ Nik.

V kinodvorane Planeta Tuš Koper prihajajta ta teden kar dve filmski novosti. Komedija Butec na večerji je nova nepozabna komična dogodivščina režiserja filmov Njeni tastari in Njegovi tastari Jaya Roacha. Gledalcem se obeta ena najbolj nepozabnih večerij. Da bi Tim, uspešen poslovnež, napredoval, mora najti gosta za šefov mesečni dogodek, »večerjo za butce«, dogodek, ki Timovo življenje povsem obrne na glavo. Čarovnikov vajenec je fantazijska akcijska komedija, dogodivščina o čarovniku in njegovem nesrečnem vajencu, ki se znajdeta v središču starega spora med dobrim in zlim.

Filmske uspešnice so ta vikend v kinematografe Planetov Tuš privabile 8.675 ljubiteljev filma. Prvo mesto je s 1.768 gledalci osvojila novost preteklega tedna, grozljivka Nevidno zlo: Drugi svet 3D. Za nekaj več kot 200 gledalcev je zaostala družinska športna drama Karate Kid, ki si jo je ogledalo 1.554 gledalcev. Na tretjem mestu je s 1.333 gledalci pristala romantična drama Ljubezen na daljavo. Peterico zaključujeta družinska komedija Marmaduke in domišljijska romantična drama Charlie.

S septembrom se je v Planetu Tuš Koper pričelo tudi pestro dogajanje za najmlajše. Jesenske ustvarjalne delavnice bodo vse do konca oktobra potekale ob sobotah, od 10. do 12. ure. Ob sobotah bodo v popoldanskih urah v Oslariji potekale tudi otroške angleške delavnice, v katerih se bodo najmlajši na zabaven in igriv način srečevali z zankami in ugankami angleškega jezika, vsak petek od 18. do 20. ure pa bodo primorski otroci vse do konca oktobra uživali ob najlepših pravljicah in pripovedkah.

Jesensko dogajanje bo zanimivo tudi za ostale generacije, saj si bodo lahko v avli Planeta Tuš Koper od četrtka do nedelje, 26. septembra, na razstavi ogledali najbogatejšo slovensko floto. Svoje ladijske modele bo razstavil Adolf Polanec, ki se je nad modeliranjem navdušil v piranskem muzeju. V soboto pa se bo v popoldanskih urah v Planetu Tuš predstavilo društvo proti mučenju živali, ki bo v Oslariji zbiralo hrano in pripomočke za živali, ki svoje dneve preživijo v zavetišču.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.