V kinematografih Planetov Tuš danes zabeležili letošnjega 1.000.000. obiskovalca

V Planetih Tuš v Celju, Mariboru, Novem mestu in Kranju smo danes zabeležili letošnjega milijontega obiskovalca kino predstav. Prav ob koncu letošnjega leta naše kinodvorane vabijo z mnogimi filmskimi uspešnicami, med katerimi zagotovo izstopa Avatar.

Planeti Tuš v Celju, Mariboru, Novem mestu in Kranju so postali nepogrešljiv del slovenskega kinematografskega trga in trga zabave, zato ni naključje, da smo danes v svojih kinodvoranah zabeležili milijontega obiskovalca. Prav v tem času naše kino dvorane polnijo največje filmske uspešnice konca tega leta – Avatar, Jelenček Niko, Ljubezen, ločitev in nekaj vmes ter Stara Mačka, ki so samo minuli konec tedna v kinodvorane privabili več kot 30.000 obiskovalcev.

Planeti Tuš so tudi letos v svoje kinodvorane privabili več gledalcev kot pretekla leta, k čemur je zagotovo prispevala ponudba 3D filmov, ki s posebno tehnologijo v naših kinodvoranah omogočajo izjemno filmsko doživetje. Sicer pa so kinematografska platna Planetov Tuš v iztekajočem se letu na ogled postavila mnoge svetovne in domače filmske uspešnice, prejemnike oskarjev in drugih uglednih filmskih nagrad, tudi domačih. Gledalci so se najraje odločali za oglede animiranih filmov in komedij, posebej dobro pa so bili obiskani tudi filmski spektakli. Tako so jih najbolj pritegnili animirana družinska komedija Ledena doba 3: Zora dinozavrov, kriminalna drama Angeli in Demoni, romantična komedija Počitnice za odrasle, romantična komedija Snubitev in animirana družinska pustolovščina Jelenček Niko.

Spomladi leta 2010 se bo izjemno obiskanim Planetom Tuš v Celju, Mariboru, Novem mestu in Kranju pridružil še največji Planet Tuš, ki ga družba Tuš Nepremičnine gradi v Kopru. Primorska regija bo dobila najsodobnejši kinematografski objekt v državi, ki bo ponujal tudi izjemno doživetje nakupov z mnogimi uveljavljenimi prodajalnami, pestro gostinsko ponudbo in nepogrešljiva bowling in biljard, ki sta čez dan središči rekreacije, ob večerih pa prizorišča koncertov in zabav za vse generacije. Planet Tuš bo pomembno dopolnil tudi kulturo-zabavno ponudbo celotne slovenske obale in bo turistom ob slovenskem morju ponujal edinstvena doživetja na Jadranu.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več