V kinematografih Planet Tuš ta vikend letošnji miljonti obiskovalec

Ta vikend je bila v enem izmed kinematografov Planet Tuš prodana letošnja milijonta kino vstopnica. Planeti Tuš so tako po lanskem novembrskem rekordu letos že mesec dni prej presegli magično mejo. Gledalce so v tem letu privabile mnoge filmske uspešnice, še kar nekaj pa se jih obeta do konca leta. Kinematografi Planet Tuš v Celju, Mariboru, Kranju, Kopru in Novem mestu imajo primat med kinoprikazovalci v Sloveniji.

V Planetih Tuš so z letošnjim obiskom kino dvoran izjemno zadovoljni, saj so milijonto kino vstopnico prodali kar mesec dni prej kot lani. »K dobremu obisku naših kino dvoran zagotovo prispeva skrbno pripravljen izbor filmskih uspešnic, med katerimi so nekatere na ogled le pri nas, najsodobnejša kino prikazovalska oprema in pestra preostala ponudba, saj naši Planeti Tuš niso le kino dvorane,« pojasnjujejo v kinematografih Planet Tuš. Njihova kina sicer vsak teden v povprečju obišče 25.000 obiskovalcev, med njimi pa raste število tistih, ki si najnovejše filmske uspešnice ogledajo v 3D tehniki.

Letos so gledalci lahko videli že mnoge filmske uspešnice: Smrkci, Pirati s Karibov: Z neznanimi tokovi, Hitri in drzni 5, Prekrokana noč 2, Kung Fu Panda 2, Avtomobili 2, Harry Potter in Svetinje smrti – 2. del, Johnny English 2 … »Do konca leta se obeta še kar nekaj potencialnih uspešnic, med njimi pa velja izpostaviti filme Trije mušketirji 3D, Winx Club: Čarobna pustolovščina 3D, Tintin in njegove pustolovščine 3D, Oropaj bogataša, Nesmrtni 3D, Somrak saga: Jutranja zarja – 1. del, Le kako ji uspe?, Vesele nogice 2 3D, Mappetki, Silvestrovo v New Yorku, Angleška pita, Misija: Nemogoče 4, Alvin in veverički 3, Sherlock Holmes: Igra senc, Dekle z zmajskim tatujem …«, pestro filmsko jesen in zimo razkrivajo v kinematografih Planetov Tuš.

V kino dvoranah Planetov Tuš so lani našteli 1.203.053 obiskovalcev. Lansko leto je bilo tudi prelomno, saj so z otvoritvijo Planeta Tuš Koper dosegli pomemben mejnik. S petimi multikini, 32 kino dvoranami in 7413 sedeži so prevzeli primat med slovenskimi kino prikazovalci in kmalu po njegovi otvoritvi presegli polovični tržni delež na slovenskem kino prikazovalskem trgu. Najpomembnejša konkurenčna prednost Planetov Tuš je edinstven poslovni model celovite ponudbe trgovskih in zabavnih vsebin za vse generacije. Poleg kino dvoran so Disco Planeti v svojih regijah osrednji prostori koncertov, tematskih zabav ter druženja. Raznoliko trgovsko ponudbo številnih priznanih blagovnih znamk v Planetih Tuš v Celju, Mariboru, Kranju, Novem mestu in Kopru dopolnjujejo še restavracije, bari, kavarne in slaščičarne ter številne trgovine priznanih blagovnih znamk.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.