V kinematografih Planet Tuš ta vikend letošnji miljonti obiskovalec

Ta vikend je bila v enem izmed kinematografov Planet Tuš prodana letošnja milijonta kino vstopnica. Planeti Tuš so tako po lanskem novembrskem rekordu letos že mesec dni prej presegli magično mejo. Gledalce so v tem letu privabile mnoge filmske uspešnice, še kar nekaj pa se jih obeta do konca leta. Kinematografi Planet Tuš v Celju, Mariboru, Kranju, Kopru in Novem mestu imajo primat med kinoprikazovalci v Sloveniji.

V Planetih Tuš so z letošnjim obiskom kino dvoran izjemno zadovoljni, saj so milijonto kino vstopnico prodali kar mesec dni prej kot lani. »K dobremu obisku naših kino dvoran zagotovo prispeva skrbno pripravljen izbor filmskih uspešnic, med katerimi so nekatere na ogled le pri nas, najsodobnejša kino prikazovalska oprema in pestra preostala ponudba, saj naši Planeti Tuš niso le kino dvorane,« pojasnjujejo v kinematografih Planet Tuš. Njihova kina sicer vsak teden v povprečju obišče 25.000 obiskovalcev, med njimi pa raste število tistih, ki si najnovejše filmske uspešnice ogledajo v 3D tehniki.

Letos so gledalci lahko videli že mnoge filmske uspešnice: Smrkci, Pirati s Karibov: Z neznanimi tokovi, Hitri in drzni 5, Prekrokana noč 2, Kung Fu Panda 2, Avtomobili 2, Harry Potter in Svetinje smrti – 2. del, Johnny English 2 … »Do konca leta se obeta še kar nekaj potencialnih uspešnic, med njimi pa velja izpostaviti filme Trije mušketirji 3D, Winx Club: Čarobna pustolovščina 3D, Tintin in njegove pustolovščine 3D, Oropaj bogataša, Nesmrtni 3D, Somrak saga: Jutranja zarja – 1. del, Le kako ji uspe?, Vesele nogice 2 3D, Mappetki, Silvestrovo v New Yorku, Angleška pita, Misija: Nemogoče 4, Alvin in veverički 3, Sherlock Holmes: Igra senc, Dekle z zmajskim tatujem …«, pestro filmsko jesen in zimo razkrivajo v kinematografih Planetov Tuš.

V kino dvoranah Planetov Tuš so lani našteli 1.203.053 obiskovalcev. Lansko leto je bilo tudi prelomno, saj so z otvoritvijo Planeta Tuš Koper dosegli pomemben mejnik. S petimi multikini, 32 kino dvoranami in 7413 sedeži so prevzeli primat med slovenskimi kino prikazovalci in kmalu po njegovi otvoritvi presegli polovični tržni delež na slovenskem kino prikazovalskem trgu. Najpomembnejša konkurenčna prednost Planetov Tuš je edinstven poslovni model celovite ponudbe trgovskih in zabavnih vsebin za vse generacije. Poleg kino dvoran so Disco Planeti v svojih regijah osrednji prostori koncertov, tematskih zabav ter druženja. Raznoliko trgovsko ponudbo številnih priznanih blagovnih znamk v Planetih Tuš v Celju, Mariboru, Kranju, Novem mestu in Kopru dopolnjujejo še restavracije, bari, kavarne in slaščičarne ter številne trgovine priznanih blagovnih znamk.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.