V kinematografe Planetov Tuš prihaja slovenski film Lahko noč, gospodična

Na platna kinematografov Planetov Tuš prihaja ta teden slovenska ljubezenska drama Lahko noč, gospodična, ki bo premierno predvajanja v Planetu Tuš Kranj. Tisti, ki imajo radi adrenalin, bodo na svoj račun prišli ob gledanju filma Noč morskih psov 3D, še vedno pa bo na ogled tudi najbolj gledani film minulega vikenda Johnny English 2. Planeti Tuš po vsej Sloveniji pa v tem tednu ponujajo še veliko pestrih aktivnosti in odlično zabavo. V Planet Tuš Koper tako prihaja klubska poslastica izpod vročega sonca Ibize – duo Sunnery James in Ryan Marciano.

Prva filmska novost tega tedna je težko pričakovani slovenski film Lahko noč, gospodična, režiserja in scenarista Metoda Pevca. Na platna se vrača s Polono Juh v glavni vlogi, ki je z njim že sodelovala v filmih Pod njenim oknom in Carmen. Metod Pevec je zopet izbral odlično ekipo preverjenih slovenskih igralcev, ključnih za podajanje tenkočutne ljubezenske drame, ki prikazuje soočanje glavnih junakov z vzponi in padci ljubezni v resničnem svetu. Premierno projekcijo filma si lahko ogledate v Planetu Tuš Kranj že v sredo, 28. septembra, takrat se boste lahko srečali tudi s filmsko ekipo.

Drugi film, ki si ga boste v tem tednu lahko premierno ogledali v Planetih Tuš, bo razveselil predvsem ljubitelje grozljivk. Na platna prihaja Noč morskih psov 3D, režiserja Davida R. Ellisa, ki je režiral drugi film iz serije grozljivk Brez povratka. Film nas odpelje v kočo ob jezeru, kjer prijatelji preživljajo počitnice, ki se sprevržejo v nočno moro, saj v jezeru prežijo krvoločna bitja. Bodo pa tudi v tem tednu na ogled najbolj gledani filmi minulega vikenda. Na lestvici na prvem mestu še vedno vztraja Johnny English 2, druga je komedija Prijatelja samo za seks, tretji pa so Smrkci. Lestvico zaključujeta filma Ta nora ljubezen in Brez povratka 5.

Lestvica prvih pet najbolj gledanih filmov v kinematografih Planet Tuš Celje, Novo mesto, Maribor, Kranj in Koper od 23. 9. do 25. 9.:

Skupaj vseh kino obiskovalcev: 13.093

Lestvica prvih pet najbolj gledanih filmov:
1 Johnny English 2 (KC) 5.562
2 Prijatelja samo za seks (CF) 2.586
3 Smrkci (CF) 2.123
4 Ta nora ljubezen (BF) 792
5 Brez povratka 5 (BF) 718

Pester program zabavnih prireditev ponujajo Disco Planeti. V Celju bo petkov večer zaznamoval FHM Wild West Party, sobotnemu večeru pa bo kraljeval Mr. Andy Deejay v okviru Planet Clubbinga. V Kranju bo v petek potekala Trendy fridays zabava z ekstravagantnem plesom ob drogu, v soboto pa vas bo na plesišču začarala Playboyeva Playmate-ka Viktoria Metzker, ki jo lahko vidite in slišite že dan prej v Planetu Tuš Maribor. V Mariboru se boste v soboto lahko prepuščali yugo pop rock ritmom z DJ Kukyem. Na Obalo prihaja klubska poslastica izpod vročega sonca Ibize, nizozemski duet Sunnery James in Ryan Marciano, ki bosta ogrela petkov večer v Discu Planetu Koper, v soboto pa se po slastni večerji in dobrem filmu lahko zavrtite v ritmu Planet Clubbinga z DJ Cverom.

V Planetih Tuš v Celju, Mariboru, Kranj in Kopru bodo obiskovalci lahko tudi ta teden dvakrat migali v ritmih Zumbe, v Celju pa se je bodo v okviru Fit planeta telovadbe lahko udeležili tudi najmlajši. Za zdravje lahko poskrbite z obiskom domače tržnice v Planetih Tuš Celje, Novo mesto in Koper, kjer vam bo na voljo pestra ponudba domačih pridelkov in izdelkov s certificiranim poreklom. V Mariboru pa bo v soboto v okviru Dežele zdravja potekalo predavanje Antona Komata z naslovom »100-% samooskrba Slovenije«. V Kranju si boste lahko ogledali razstavo kač, v Planetu Tuš Maribor pa razstavo gob. V vseh Planetih Tuš po Sloveniji pa lahko obiščete alternativni kotiček z revijo Misterij. Na svoj račun bodo v Planetih Tuš v Kranju in Kopru prišli tudi otroci, saj bo tam potekala otroška predstava z naslovom »Indijanska skrivnost«.