V Hočah nov bencinski servis Tuš Oil

Danes je na Miklavški cesti 80 v Hočah z obratovanjem pričel bencinski servis Tuš Oil, ki je že trinajsti po vrsti v verigi Tuševih bencinskih črpalk.

Danes je na Miklavški cesti 80 v Hočah z obratovanjem pričel bencinski servis Tuš Oil, ki je že trinajsti po vrsti v verigi Tuševih bencinskih črpalk. Z novo otvoritvijo, le teden dni po otvoritvi Tuš Oila v Sežani, pa v Tuš Holdingu dokazujemo, da so naši načrti na področju energetike ambiciozni. Veriga bencinskih servisov je danes po velikosti že trdno zasidrana na tretjem mestu v Sloveniji. S svojo ponudbo pa lepo dopolnjuje dežnik dopolnilnih dejavnosti Tuš Holdinga – kinematografov, bowlinga, gostinstva, nepremičnin in telekomunikacij.

Bencinski servis Tuš Oil v Hočah ponuja voznikom šest točilnih mest. V mini marketu je na voljo širok izbor prigrizkov in pijač ter izdelkov za varno vožnjo in vzdrževanje vozil. Ponudbo bencinskega servisa dopolnjujeta prodaja plina v jeklenkah in gostinski lokal s prijetnim letnim vrtom. Vrednost celotne investicije znaša 2 milijona evrov. Štirje novo zaposleni pa bodo za svoje stranke skrbeli od ponedeljka do sobote od 5. do 22. ure ter ob nedeljah od 8. do 20. ure.

Člani Tuš kluba lahko na Bencinskih servisih Tuš Oil točite cenejše gorivo. Z nakupom v trgovinah Tuš ali drogerijah Lepota in zdravje – drogerijah Tuš pridobite namreč popust, ki se zabeleži na Tuš klub kartico, s katerim lahko na bencinskih servisih Tuš Oil gorivo nato točite tudi do 5 centov/l ceneje.

Tuš Oil v Hočah je tako že trinajsti v verigi Tuševih bencinskih servisov, s tem pa še utrjujemo svoj status tretje največje v Sloveniji. Najnovejši bencinski servis v Hočah sledi poslovalnicam v Celju, Mariboru Radvanju in Pobrežju, Šentjanžu pri Dravogradu, Šentilju, Gornji Radgoni, Murski Soboti, Prestranku, Kozini, Kočevju, Novem mestu in Sežani. Verigo bencinskih črpalk pa bomo v Tuš Holdingu v letošnjem letu še širili.

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.