V Hočah nov bencinski servis Tuš Oil

Danes je na Miklavški cesti 80 v Hočah z obratovanjem pričel bencinski servis Tuš Oil, ki je že trinajsti po vrsti v verigi Tuševih bencinskih črpalk.

V Hočah nov bencinski servis Tuš Oil Danes je na Miklavški cesti 80 v Hočah z obratovanjem pričel bencinski servis Tuš Oil, ki je že trinajsti po vrsti v verigi Tuševih bencinskih črpalk. Z novo otvoritvijo, le teden dni po otvoritvi Tuš Oila v Sežani, pa v Tuš Holdingu dokazujemo, da so naši načrti na področju energetike ambiciozni. Veriga bencinskih servisov je danes po velikosti že trdno zasidrana na tretjem mestu v Sloveniji. S svojo ponudbo pa lepo dopolnjuje dežnik dopolnilnih dejavnosti Tuš Holdinga – kinematografov, bowlinga, gostinstva, nepremičnin in telekomunikacij.

Bencinski servis Tuš Oil v Hočah ponuja voznikom šest točilnih mest. V mini marketu je na voljo širok izbor prigrizkov in pijač ter izdelkov za varno vožnjo in vzdrževanje vozil. Ponudbo bencinskega servisa dopolnjujeta prodaja plina v jeklenkah in gostinski lokal s prijetnim letnim vrtom. Vrednost celotne investicije znaša 2 milijona evrov. Štirje novo zaposleni pa bodo za svoje stranke skrbeli od ponedeljka do sobote od 5. do 22. ure ter ob nedeljah od 8. do 20. ure.

Člani Tuš kluba lahko na Bencinskih servisih Tuš Oil točite cenejše gorivo. Z nakupom v trgovinah Tuš ali drogerijah Lepota in zdravje – drogerijah Tuš pridobite namreč popust, ki se zabeleži na Tuš klub kartico, s katerim lahko na bencinskih servisih Tuš Oil gorivo nato točite tudi do 5 centov/l ceneje.

Tuš Oil v Hočah je tako že trinajsti v verigi Tuševih bencinskih servisov, s tem pa še utrjujemo svoj status tretje največje v Sloveniji. Najnovejši bencinski servis v Hočah sledi poslovalnicam v Celju, Mariboru Radvanju in Pobrežju, Šentjanžu pri Dravogradu, Šentilju, Gornji Radgoni, Murski Soboti, Prestranku, Kozini, Kočevju, Novem mestu in Sežani. Verigo bencinskih črpalk pa bomo v Tuš Holdingu v letošnjem letu še širili.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več