V Hočah nov bencinski servis Tuš Oil

Danes je na Miklavški cesti 80 v Hočah z obratovanjem pričel bencinski servis Tuš Oil, ki je že trinajsti po vrsti v verigi Tuševih bencinskih črpalk.

V Hočah nov bencinski servis Tuš Oil Danes je na Miklavški cesti 80 v Hočah z obratovanjem pričel bencinski servis Tuš Oil, ki je že trinajsti po vrsti v verigi Tuševih bencinskih črpalk. Z novo otvoritvijo, le teden dni po otvoritvi Tuš Oila v Sežani, pa v Tuš Holdingu dokazujemo, da so naši načrti na področju energetike ambiciozni. Veriga bencinskih servisov je danes po velikosti že trdno zasidrana na tretjem mestu v Sloveniji. S svojo ponudbo pa lepo dopolnjuje dežnik dopolnilnih dejavnosti Tuš Holdinga – kinematografov, bowlinga, gostinstva, nepremičnin in telekomunikacij.

Bencinski servis Tuš Oil v Hočah ponuja voznikom šest točilnih mest. V mini marketu je na voljo širok izbor prigrizkov in pijač ter izdelkov za varno vožnjo in vzdrževanje vozil. Ponudbo bencinskega servisa dopolnjujeta prodaja plina v jeklenkah in gostinski lokal s prijetnim letnim vrtom. Vrednost celotne investicije znaša 2 milijona evrov. Štirje novo zaposleni pa bodo za svoje stranke skrbeli od ponedeljka do sobote od 5. do 22. ure ter ob nedeljah od 8. do 20. ure.

Člani Tuš kluba lahko na Bencinskih servisih Tuš Oil točite cenejše gorivo. Z nakupom v trgovinah Tuš ali drogerijah Lepota in zdravje – drogerijah Tuš pridobite namreč popust, ki se zabeleži na Tuš klub kartico, s katerim lahko na bencinskih servisih Tuš Oil gorivo nato točite tudi do 5 centov/l ceneje.

Tuš Oil v Hočah je tako že trinajsti v verigi Tuševih bencinskih servisov, s tem pa še utrjujemo svoj status tretje največje v Sloveniji. Najnovejši bencinski servis v Hočah sledi poslovalnicam v Celju, Mariboru Radvanju in Pobrežju, Šentjanžu pri Dravogradu, Šentilju, Gornji Radgoni, Murski Soboti, Prestranku, Kozini, Kočevju, Novem mestu in Sežani. Verigo bencinskih črpalk pa bomo v Tuš Holdingu v letošnjem letu še širili.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več