V Hočah nov bencinski servis Tuš Oil

Danes je na Miklavški cesti 80 v Hočah z obratovanjem pričel bencinski servis Tuš Oil, ki je že trinajsti po vrsti v verigi Tuševih bencinskih črpalk.

Danes je na Miklavški cesti 80 v Hočah z obratovanjem pričel bencinski servis Tuš Oil, ki je že trinajsti po vrsti v verigi Tuševih bencinskih črpalk. Z novo otvoritvijo, le teden dni po otvoritvi Tuš Oila v Sežani, pa v Tuš Holdingu dokazujemo, da so naši načrti na področju energetike ambiciozni. Veriga bencinskih servisov je danes po velikosti že trdno zasidrana na tretjem mestu v Sloveniji. S svojo ponudbo pa lepo dopolnjuje dežnik dopolnilnih dejavnosti Tuš Holdinga – kinematografov, bowlinga, gostinstva, nepremičnin in telekomunikacij.

Bencinski servis Tuš Oil v Hočah ponuja voznikom šest točilnih mest. V mini marketu je na voljo širok izbor prigrizkov in pijač ter izdelkov za varno vožnjo in vzdrževanje vozil. Ponudbo bencinskega servisa dopolnjujeta prodaja plina v jeklenkah in gostinski lokal s prijetnim letnim vrtom. Vrednost celotne investicije znaša 2 milijona evrov. Štirje novo zaposleni pa bodo za svoje stranke skrbeli od ponedeljka do sobote od 5. do 22. ure ter ob nedeljah od 8. do 20. ure.

Člani Tuš kluba lahko na Bencinskih servisih Tuš Oil točite cenejše gorivo. Z nakupom v trgovinah Tuš ali drogerijah Lepota in zdravje – drogerijah Tuš pridobite namreč popust, ki se zabeleži na Tuš klub kartico, s katerim lahko na bencinskih servisih Tuš Oil gorivo nato točite tudi do 5 centov/l ceneje.

Tuš Oil v Hočah je tako že trinajsti v verigi Tuševih bencinskih servisov, s tem pa še utrjujemo svoj status tretje največje v Sloveniji. Najnovejši bencinski servis v Hočah sledi poslovalnicam v Celju, Mariboru Radvanju in Pobrežju, Šentjanžu pri Dravogradu, Šentilju, Gornji Radgoni, Murski Soboti, Prestranku, Kozini, Kočevju, Novem mestu in Sežani. Verigo bencinskih črpalk pa bomo v Tuš Holdingu v letošnjem letu še širili.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.