V Gornji Radgoni smo odprli nov supermarket in bencinski servis Tuš Oil

V Gornji Radgoni na Ljutomerski cesti 10 smo odprli nov trgovski center, v katerem se bosta poleg najsodobnejšega Tuševega supermarketa nahajala še dva trgovska lokala.

V Gornji Radgoni na Ljutomerski cesti 10 smo odprli nov trgovski center, v katerem se bosta poleg najsodobnejšega Tuševega supermarketa nahajala še dva trgovska lokala. V neposredni bližini, na Ljutomerski cesti 12, pa je istočasno pričel z obratovanjem še bencinski servis Tuš Oil z gostinskim lokalom. Skupna vrednost investicije znaša 5,5 m evrov, z njo pa smo v Tušu na novo odprli kar 41 delovnih mest. Ob slavnostni otvoritvi smo pripravili pestro otvoritveno dogajanje, vrtcu Manka Golarja iz Gornje Radgone pa smo ob tej priložnosti podarili 2.000 evrov.

Tušev supermarket na 1.200 m2 prodajnih površin kupcem ponuja več kot 15.000 živilskih in neživilskih izdelkov. Zaradi sistema lastne dopeke je skozi ves dan na voljo vedno svež kruh, kakovost in svežino pa kupci najdejo tudi na bogato založenih oddelkih mesnice, delikates, sadja in zelenjave ter kruha in pekovskega peciva. Pester neživilski segment ponuja izdelke za dom, tekstil, gospodinjske aparate in pripomočke ter še številne druge izdelke. Poleg supermarketa pa sta v novem trgovskem centru še trgovini z obutvijo in oblačili. Center je za kupce odprt vse dni v tednu, in sicer od ponedeljka do petka od 6:00 do 20:00 ure, ob sobotah od 8:00 do 17:00 ure ter ob nedeljah od 8:00 do 12:00 ure, za njihovo udobje pa smo v Tušu zagotovili tudi 135 parkirnih mest. V Tuš supermarketu Gornja Radgona smo na novo odprli 37 delovnih mest.

Gradnjo trgovskega centra je izvedlo podjetje SGP Pomgrad gradnje d.o.o. iz Murske Sobote, ki je zgradilo tudi bencinski servis Tuš Oil z avtomatsko portalno avtopralnico v neposredni bližini centra. Voznikom ponuja 6 točilnih mest ter še posebno za tovornjake, v mini marketu pa so na voljo vsi izdelki za varno vožnjo ter vzdrževanje jeklenih konjičkov. Poleg omenjenega blaga bencinski servis ponuja tudi plin, voznice in vozniki pa se lahko sprostijo v gostinskem lokalu, ki skupaj z vrtom meri 70 m2. V Tušu smo na novem bencinskem servisu, ki je odprt od ponedeljka do sobote od 6:00 do 22:00 ure ter ob nedeljah in praznikih od 8:00 do 20:00 ure, na novo zaposlili 4 ljudi.

Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, je o najnovejši investiciji povedal: »Meščankam in meščanom Gornje Radgone se predstavljamo z dvema segmentoma naše ponudbe – trgovino in energetiko. Na obeh lokacijah bomo vsakodnevno ponujali kakovost po najboljših cenah, našo storitev pa bomo še izboljševali v skladu z najnovejšimi standardi. V Skupini Tuš smo zavezani, da našim kupcem v vseh Tuševih trgovinah zagotovimo prijetno nakupovalno izkušnjo in v Gornji Radgoni ne bo nič drugače, zato sem prepričan, da bodo prebivalci zadovoljni s svojo novo trgovsko pridobitvijo in jo bodo vzeli za svojo.«

Kot družbeno odgovorno podjetje se ob otvoritvi svojih objektov že tradicionalno zahvalimo lokalni skupnosti za prijazno dobrodošlico. Tako smo Bredi Forjanič, ravnateljici vrtca Manka Golarja iz Gornje Radgone, predali donacijski ček v vrednosti 2.000 evrov. S temi sredstvi bodo otrokom polepšali čas, ki ga preživijo v vrtcu, saj bodo namenjena za nakup otroških igral.

Ob otvoritvi je bilo pred novim trgovskim centrom še posebej zabavno, saj smo prvim obiskovalcem pripravili pestro otvoritveno dogajanje. Pozdravila jih je pihalna godba KUD Bakovci, svečanemu prerezu otvoritvenega traku pa je ob poskočnih zvokih ansambla Štrk sledila pogostitev z bogračem, za katerega so Tuševi kuharji prejeli že številna kulinarična priznanja. Pričakale so jih še številne degustacije priznanih dobaviteljev, pripravili pa smo jim tudi privlačne nagrade in bogate nagradne igre, medtem ko je najmlajše zabaval balonar-čarodej Jole Cole. Ob 17.00 uri se je zgodil vrhunec dogajanja z nastopom skupine Atomik Harmonik.

< Nazaj

Ostale novice