V decembru obdarili več kot 6000 otrok po vsej Sloveniji

Ob zaključku akcije >>Naj zima vsem nasmeh nariše<< bomo 100 otrok peljali še na novoletne počitnice na Debeli rtič

Ob zaključku akcije »Naj zima vsem nasmeh nariše« bomo 100 otrok peljali še na novoletne počitnice na Debeli rtič

V decembru obdarili več kot 6000 otrok po vsej Sloveniji Mesec december je bil za nas v znamenju osrečevanja otrok. V okviru dobrodelne akcije »Naj zima vsem nasmeh nariše« smo v teku meseca obdarovali več kot 6.000 otrok po vsej Sloveniji. Darila sta po vseh naših trgovinah otrokom izročala najprej Miklavž, nato pa še Božiček. S to akcijo smo želeli čimveč otrokom pričarati čaroben prednovoletni čas obdarovanja, ljubezni in veselja.

Ob zaključku akcije bomo 100 otrok iz socialno ogroženih družin 27. decembra popeljali še na novoletne počitnice v Letovišče RKS na Debelem rtiču. Izbrani otroci, ki izhajajo iz socialno ogroženih družin, bodo tako konec leta preživeli v družbi svojih vrstnikov na zabaven in zanimiv način. Zanje bodo pedagogi priredili tudi čisto pravo silvestrovanje z zabavo in obdarovanjem. Pri izvedbi projekta sta z nami sodelovala Pampers in Rdeči križ Slovenije.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.