V decembru obdarili več kot 6000 otrok po vsej Sloveniji

Ob zaključku akcije >>Naj zima vsem nasmeh nariše<< bomo 100 otrok peljali še na novoletne počitnice na Debeli rtič

Ob zaključku akcije »Naj zima vsem nasmeh nariše« bomo 100 otrok peljali še na novoletne počitnice na Debeli rtič

Mesec december je bil za nas v znamenju osrečevanja otrok. V okviru dobrodelne akcije »Naj zima vsem nasmeh nariše« smo v teku meseca obdarovali več kot 6.000 otrok po vsej Sloveniji. Darila sta po vseh naših trgovinah otrokom izročala najprej Miklavž, nato pa še Božiček. S to akcijo smo želeli čimveč otrokom pričarati čaroben prednovoletni čas obdarovanja, ljubezni in veselja.

Ob zaključku akcije bomo 100 otrok iz socialno ogroženih družin 27. decembra popeljali še na novoletne počitnice v Letovišče RKS na Debelem rtiču. Izbrani otroci, ki izhajajo iz socialno ogroženih družin, bodo tako konec leta preživeli v družbi svojih vrstnikov na zabaven in zanimiv način. Zanje bodo pedagogi priredili tudi čisto pravo silvestrovanje z zabavo in obdarovanjem. Pri izvedbi projekta sta z nami sodelovala Pampers in Rdeči križ Slovenije.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.