V Celju odprli Tuš Kiosk

  • 1

Danes je svoja vrata odprl Tuš Kiosk, nova, osvežena in oživljena lokacija s svežo ponudbo, ki Celjanom omogoča vse za hitre in okusne zajtrke ter malice.

Vsak delovni dan od ranega jutra bodo na voljo sveže pečen kruh in pekovsko pecivo, topli in hladni napitki, sadje za energijo, sveže pripravljeni sendviči ter drugi prigrizki. Obuditev starega Klasjevega kioska v Celju so kupci danes že pozdravili z navdušenjem.

 

Tuš Kiosk je odprt vsak dan od ponedeljka do petka med 6. uro zjutraj in 16. popoldne, kjer je mogoče dobiti vse za hiter in okusen zajtrk, prigrizek ali malico. Pozabili niso niti na odlično kavo ali čaj za s sabo.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več