V Celju odprli Tuš Kiosk

  • 1

Danes je svoja vrata odprl Tuš Kiosk, nova, osvežena in oživljena lokacija s svežo ponudbo, ki Celjanom omogoča vse za hitre in okusne zajtrke ter malice.

Vsak delovni dan od ranega jutra bodo na voljo sveže pečen kruh in pekovsko pecivo, topli in hladni napitki, sadje za energijo, sveže pripravljeni sendviči ter drugi prigrizki. Obuditev starega Klasjevega kioska v Celju so kupci danes že pozdravili z navdušenjem.

 

Tuš Kiosk je odprt vsak dan od ponedeljka do petka med 6. uro zjutraj in 16. popoldne, kjer je mogoče dobiti vse za hiter in okusen zajtrk, prigrizek ali malico. Pozabili niso niti na odlično kavo ali čaj za s sabo.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.