V Bihaću odprli prvi Tušev hipermarket

Sedaj vstopamo tudi na bosanski-hercegovski trg. Svojo prvo trgovino v Bosni in Hercegovini v Bihaću smo predstavili na današnji novinarski konferenci.

Sedaj vstopamo tudi na bosanski-hercegovski trg. Svojo prvo trgovino v Bosni in Hercegovini v Bihaću smo predstavili na današnji novinarski konferenci. Aleksander Svetelšek, naš direktor, je na novinarski konferenci v Bihaću povedal: ˝Bosansko-hercegovsko tržišče nam omogoča hiter in stabilen razvoj, zato bomo naše znanje in izkušnje, fleksibilnost in inovativnost usmerili v izgradnjo mreže trgovin, ki bodo kupcem zagotavljale najvišje evropske trgovske standarde, zaposlenim pa dobra in varna delovna mesta. S širitvijo naše mreže v Bosni in Hercegovini bomo tudi spodbudili že tako močno gospodarsko menjavo med državama.˝

V prvem trgovskem objektu, velikem kar 4.000 m2, v katerega smo v Tušu vložili 3 milijone evrov, bo poleg Tuševega hipermarketa tudi drogerija, restavracija, slaščičarna, več trgovin z oblačili, športna trgovina in več drugih lokalov.

Moderen hipermarket ponuja na prodajni površini 1.500 m2 več kot 12.000 živilskih in neživilskih izdelkov. Urejen je skladno s storitvenimi standardi, ki omogočajo opravljanje dejavnosti na najvišji ravni, kupcem pa zagotavljajo prijeten in udoben nakup.

Otvoritev prvega Tuševega hipermarketa na bosansko-hercegovskem tržišču bo jutri spremljalo pestro celodnevno dogajanje. Kot je v Tušu navada, bomo ob tej priložnosti sredstva namenili tudi družbeni odgovornosti. Dva tisoč KM bomo tako podarili Socijalno pedagoški životni zajednici Bihać, ki skrbi za vzgojo in zaščito otrok, ki so izgubili starše ali nimajo stabilnega družinskega okolja.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.