Urški Žolnir smo podarili avto

V podjetju Engrotuš smo se odločili, da mladi Žalčanki Urški Žolnir natanko mesec dni po osvojitvi medalje na olimpijskih igrah kot nagrado za uspeh in vzpodbudo za nadaljnje izvrstno delo podarijo avto.

111V podjetju Engrotuš smo se odločili, da mladi Žalčanki Urški Žolnir natanko mesec dni po osvojitvi medalje na olimpijskih igrah kot nagrado za uspeh in vzpodbudo za nadaljnje izvrstno delo podarimo avto. Slovenska reprezentantka v judu Urška Žolnir je namreč 17. avgusta na olimpijskih igrah v Atenah v kategoriji do 63 kg s tretjim mestom osvojila prvo slovensko medaljo na letošnjih igrah in prvo slovensko olimpijsko medaljo v judu nasploh. Bronasta medalja na olimpijskih igrah pa ni Urškin prvi veliki športni uspeh. Dvakrat v svoji karieri je že osvojila naziv evropske mladinske prvakinje, leta 2001 s komaj 19. leti pa je osvojila peto mesto na svetovnem članskem prvenstvu v judu.

Aleksander Svetelšek, direktor naše družbe, nam je odločitev o podaritvi avta Urški Žolnir pojasnil: ˝Urška je mlada in izjemno perspektivna slovenska športnica, ki je že večkrat dokazala, da spada v sam vrh svetovne športne elite. V Engrotušu vzpodbujamo pogum in moč mladih, ki imajo voljo, da se povzpnejo v svetovni vrh. Urški Žolnir, ki je v svoji bogati športni karieri osvojila že preko sto medalj in 17. avgusta zbirko dopolnila z bronasto olimpijsko medaljo, smo zato kot priznanje za njen uspeh in vzpodbudo za nadaljevanje izvrstnega dela podarili avto. Tako smo jo želeli predstaviti kot pozitiven zgled vsem mladim.˝

V Planetu Tuš v Celju smo sprejem Žalčanke popestrili tudi s predstavitvijo judoistov iz judo kluba Sankaku iz Celja, v katerem trenira tudi Urška. Bogato dogajanje pa so popestrili tudi koncerti glasbene skupine Vitezi Celjski, glasbene pop rock skupine Nude in koncert slovenske glasbene legende Vlada Kreslina.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice