Ulični ples 3D, plesni film nove generacije

Ulični ples je film o trku mladinskih kultur, strasti, predanosti, ljubezni in plesu. Je tudi prvi plesni film v 3D različici, ki vas bo posrkal neposredno v ritem in gibanje uličnega plesa, danes tako priljubljenega med najstniki. Od četrtka, 15. julija, je film na ogled le v kinematografih Planetov Tuš.

Najboljši Britanski ulični plesalci v filmu predstavljajo svojo subkulturo, ritem, ples, strast do gibanja in željo po uspehu. Zgodba filma se zaplete, ko londonska plesna skupina, ki trenira za “StreetDance” prvenstvo Velike Britanije, izgubi svojega vodjo in prostor za vadbo. Alternativo jim ponudi ravnateljica baletne šole, a pogoj je, da v nastop vključijo tudi njene baletne plesalce. Tako trčita dve kulturi, dva odnosa do življenja in dve energiji, obe z izjemno željo po uspehu.

Ulični ples 3D je film, ki nadaljuje s tradicijo mladinskih subkulturnih plesnih filmov in ima ambicije, da se postavi ob bok velikanom, kot so, Flashdance, Dirty Dancing in Footloose, vendar jih bo od njih vedno ločil značilen pridih Evrope. Izrazite pozitivne kritike je med poznavalci že požela tako plesna koreografija kot glasba iz filma. Film Ulični ples, prvi 3D plesni film bo v Sloveniji na ogled le v kinematografih Tuš, na filmska platna pa prihaja v četrtek 15. julija.

Pod režisersko taktirko filma sta se podpisala Max Giwa in Dania Pasquini, scenarij pa je napisala Jane Englis. Igralska zasedba se začne pri odlični angleški igralki Charlotte Rampling in se nadaljuje s številnimi vzhajajočimi igralskimi in plesnimi zvezdami, kot so: Nichola Burley, Richard Winsor, Rachel McDowall, Chris Wilson, Eleanor Bron, Patrick Baladi in debitant George Sampson. V filmu se pojavi tudi plesna skupina Diversity, zmagovalci tekmovanja Britanija ima talent 2009.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več