Ulični ples 3D, plesni film nove generacije

Ulični ples je film o trku mladinskih kultur, strasti, predanosti, ljubezni in plesu. Je tudi prvi plesni film v 3D različici, ki vas bo posrkal neposredno v ritem in gibanje uličnega plesa, danes tako priljubljenega med najstniki. Od četrtka, 15. julija, je film na ogled le v kinematografih Planetov Tuš.

Najboljši Britanski ulični plesalci v filmu predstavljajo svojo subkulturo, ritem, ples, strast do gibanja in željo po uspehu. Zgodba filma se zaplete, ko londonska plesna skupina, ki trenira za “StreetDance” prvenstvo Velike Britanije, izgubi svojega vodjo in prostor za vadbo. Alternativo jim ponudi ravnateljica baletne šole, a pogoj je, da v nastop vključijo tudi njene baletne plesalce. Tako trčita dve kulturi, dva odnosa do življenja in dve energiji, obe z izjemno željo po uspehu.

Ulični ples 3D je film, ki nadaljuje s tradicijo mladinskih subkulturnih plesnih filmov in ima ambicije, da se postavi ob bok velikanom, kot so, Flashdance, Dirty Dancing in Footloose, vendar jih bo od njih vedno ločil značilen pridih Evrope. Izrazite pozitivne kritike je med poznavalci že požela tako plesna koreografija kot glasba iz filma. Film Ulični ples, prvi 3D plesni film bo v Sloveniji na ogled le v kinematografih Tuš, na filmska platna pa prihaja v četrtek 15. julija.

Pod režisersko taktirko filma sta se podpisala Max Giwa in Dania Pasquini, scenarij pa je napisala Jane Englis. Igralska zasedba se začne pri odlični angleški igralki Charlotte Rampling in se nadaljuje s številnimi vzhajajočimi igralskimi in plesnimi zvezdami, kot so: Nichola Burley, Richard Winsor, Rachel McDowall, Chris Wilson, Eleanor Bron, Patrick Baladi in debitant George Sampson. V filmu se pojavi tudi plesna skupina Diversity, zmagovalci tekmovanja Britanija ima talent 2009.

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.