Ulični ples 3D in Odrasli – filmski novosti tedna

Tretji del kultne ljubezenske sage Somrak, film Mrk, je tudi ta vikend ohranil prvo mesto na lestvici gledanosti. Filmski novosti tega tedna sta prvi 3D glasbeni film Ulični ples, ki bo v Sloveniji na ogled le v kinematografih Tuš, in komedija Odrasli.

V Planetih Tuš pa se ta teden obetajo tudi zanimiv otroški počitniški program z ustvarjalnimi delavnicami, zabavnim učenjem angleščine in bralnimi uricami ter odlične vikend večerne zabave v ritmih R&B-ja, hip hopa, popa in housa.

Ta teden se v Planetih Tuš obetata kar dve filmski novosti. Na filmska platna prihaja prvi 3D plesni film Ulični ples, ki bo v Sloveniji na ogled le v kinematografih Planetov Tuš. Najboljši britanski ulični plesalci v filmu predstavljajo svojo subkulturo, ritem, ples, strast do gibanja in željo po uspehu. Zgodba filma se zaplete, ko londonska plesna skupina, ki trenira za “StreetDance” prvenstvo Velike Britanije, izgubi svojega vodjo in prostor za vadbo. Alternativo jim ponudi ravnateljica baletne šole, a pogoj je, da v nastop vključijo tudi njene baletne plesalce. Tako trčita dve kulturi, dva odnosa do življenja in dve energiji, obe z izjemno željo po uspehu. Druga novost tega tedna pa je komedija Odrasli, ki vas prepriča že z odlično igralsko zasedbo Adama Sandlerja, Kevina Jamesa, Chrisa Rocka, Roba Schneiderja in Davida Spada. Zgodba govori o petih prijateljih iz otroštva, ki se srečajo po tridesetih letih in prvič spoznajo tudi družine drug drugega. Ko umre njihov ljubljeni nekdanji trener košarke, se vrnejo v rojstno mesto, da bi preživeli poletje v hiši ob jezeru, kjer so mnogo let poprej proslavili svojo zmago na prvenstvu.

Filmske uspešnice so ta vikend v kinematografe Planetov Tuš privabile 5.696 ljubiteljev filma. Prvo mesto gledanosti je ohranil film Mrk, tretji del kultne ljubezenske sage Somrak, ki si ga je ogledalo kar 2.218 gledalcev. Na drugo mesto se je uvrstila novost preteklega tedna znanstveno-fantastični akcijski triler Predatorji, ki si ga je ogledalo 898 gledalcev. Z drugega na tretje mesto je zdrsnila animirana družinska pustolovščina Shrek za vedno, ki si jo je ogledalo 784 gledalcev. Na tretje mesto se je uvrstila z 659 gledalci. Peterico pa zaključujeta akcijska romantična komedija Morilci in ljubezenski film Pisma Juliji, na ogled le v kinematografih Tuš.

Na bowlingih Planetov Tuš se ta vikend obetajo vroči poletni večeri. V ritmih R&B-ja, hip hopa, popa in housa bosta Planeta Tuš Kranj in Mariboru utripala v petek in soboto, Planet Celje pa le v soboto. V Kopru se v četrtek obeta City after work party, zabava, ki bo z osvežilno pijačo, dobro hrano in plesno glasbo poletno popoldne prevesila v večer. Petkov večer v Kopru pa bo v znamenju zgodovine komercialne dancefloor glasbe, za katero bo poskrbel DJ DeeJake.

V Planetih Tuš pa se v času počitnic obeta tudi zanimiv otroški program. V petek se bodo otroci od 16. do 18. ure v Kopru in Mariboru, v nedeljo dopoldan pa v Kranju in Novem mestu pri Tuškovih bralnih uricah srečevali s svojimi najljubšimi pravljičnimi junaki. V Kranju smo za najmlajše pripravili pravi peskovnik z veliko igračami, v katerem bodo lahko zidali gradove in izdelovali potičke, za malo starejše smo zgradili ogromno skulpturo, za katero je umetnik porabil kar 8 ton peska in bo na ogled vse do konca avgusta. V soboto dopoldne se bodo v Kopru otroci na zabaven način spopadli z zankami in ugankami angleškega jezika. Tuškove julijske ustvarjalnice bodo poskrbele za vse, ki radi ustvarjajo, udeležite pa se jih lahko v soboto dopoldan v Kopru, Novem mestu in Mariboru.

< Nazaj

Ostale novice

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. 

  • Pridružili smo se vseslovenskemu projektu Šolar na smuči, ki je v petih letih dan na snegu omogočil že več kot 12.000 otrokom. Letos se bodo novi zimski nasmehi narisali na ustnicah 3.000 otrok iz vse Slovenije, ki obiskujejo 4. razred osnovne šole. Skupaj s strokovnimi učitelji in vaditelji bodo na … Več

  • 9

    Tuš je v dobrem mesecu dni celovito prenovil Tuš supermarket Maribor Pobrežje. Kupce čaka najsodobnejša nakupovalna izkušnja s pregledno in jasno ureditvijo prostora, ki je v celoti prilagojen sodobnim nakupovalnim trendom. Poseben poudarek so v prenovi namenili razširitvi ponudbe sveže pripravljene hrane, delikates, sadja in zelenjave ter svežih izdelkov iz … Več