U2, Parni valjak in Nirvana Tribute na Bowlingih Planetov Tuš

  • 1

Januarski vroči vikendi bodo na Bowlingih Planetov Tuš posvečeni največjim glasbenim skupinam našega časa. Tribute bandi bodo preigravali glasbo skupin U2, Nirvana in Parni valjak, vroče balkanske ritme pa bodo pripeljali trubači House&Trumpet in vroči duet Clea&Kim. Najmlajši obiskovalci se bodo čez dan ob sobotah zabavali ob otroških predstavah s priljubljenimi junaki, kot je Pika nogavička, in pridobivali nove veščine, znanje in spretnosti v ustvarjalnih delavnicah.

Januarska vročica se je na Bowlingih Planetov Tuš že začela, nadaljuje pa se že ta konec tedna. V petek, 11. januarja, bo v Celju nastopila žurerska senzacija House&Trumpet, ki združuje svojevrsten melos Balkana z elektronsko glasbo. 12 trubačev Bojan Ristić Banda je house uspešnice združila z legendarnimi skladbami, kot je Djurdjev dan. v soboto bodo zabavali obiskovalce Bowlinga Planeta Tuš Kranj. V petek v Kopru pripravljajo spektakularen, temperamentno-adrenalinski »balkan night«, saj bo obiskovalce razgrel vroč pevski duet Clea&Kim.

Vroč januar se bo nadaljeval v petek, 18. januarja, ko se bodo na Bowlingih poklonili največjim glasbenim skupinam našega časa. V Celje prihaja ON/OFF AC/DC tribute band, ki s svojimi nastopi dokazuje, da je rock&roll še vedno živ, glasen in divji. V Kranju bo zagotovo navdušila skupina PV Tribute, ki jo poganjata ljubezen in predanost do glasbe znane hrvaške skupine Parni Valjak. V Koper prihaja skupina Magnificent, sestavljena iz 4 glasbenikov, ki so zaljubljeni v glasbo irskih virtuozov U2. V Mariboru bodo odmevali grunge zvoki italijanske zasedbe Lithium, ki s svojim poustvarjanjem in glasbo širijo duh legendarne Nirvane.

V petek, 25. januarja, se koncertni januar nadaljuje v Mariboru s skupino Muff, ki velja za eno največjih glasbenih senzacij domače glasbene scene v preteklem letu. Na kranjskem Bowlingu bodo za zaključek januarja nastopili Crvena jabuka, ki prinašajo glasbo te legendarne jugoslovanske skupine. V ostalih petkih in sobotah se do konca meseca na Bowlingih obetajo vroči klubski večeri z najpopularnejšimi ritmi.

V avlah Planetov Tuš bodo januarske sobote posebej privlačne za najmlajše obiskovalce. V soboto, 12. januarja, bodo v Planetu Tuš Celje predstavili lokalni festival tolkal Bumfest, otroci pa si bodo v Oslariji lahko izdelali svoje glasbilo. V mariborskem Planetu bo potekala delavnica, kjer si bodo najmlajši lahko izdelali igre za dolge zimske večere, v Kranju in Kopru pa se bodo zabavali ob otroških predstavah Včasih je bilo luštno ter Paket Pika Net.

V soboto, 19. januarja, bo otroke v zimske dogodivščine v Celju ob 11. uri s plesom in petjem v Ledeni deželi popeljala Alenka Kolman, v Mariboru bo Pika Nogavička odšla na pot okoli sveta. Prav tako ob 11. uri bosta Damjana Golavšek in Sten Vilar kot Najboljši par najprej zabavala otroke v Kranju, ob 17. uri pa še v Kopru. V vseh štirih centrih bodo potekale predstavitve in ustvarjalne delavnice z otroškimi kreativnimi izdelki Alpino. Zadnjo soboto v januarju bosta v Planetih Tuš ob zabavnih otroških dogodkih ponovno odmevala vesela glasba in smeh.

Tudi v januarju lahko vsi ljubitelji domače in lokalno pridelanih izdelkov nakupijo dobrote na domači tržnici vsako soboto med 8. in 12. uro v Planetih Tuš Celje, Maribor in Novo mesto.

Podrobnejši program in morebitne spremembe lahko spremljate na www.planet-tus.si.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.