Tušu v BiH zlata medalja za podjetniški dosežek leta

Podjetju Tuš Trade d.o.o. iz Bihaća je Gospodarska zbornica Unsko-sanskega kantona podelila zlato medaljo za podjetniški dosežek – najuspešnejšega gospodarstvenika leta 2009.

Nagrada je nov dokaz kvalitete poslovanja našega podjetja v Bosni in Hercegovini ter potrditev močne in prepoznavne blagovne znamke, ki smo jo na tem trgu ustvarili le v nekaj letih. Našo prvo trgovino v BIH smo odprli leta 2006, danes pa v tej državi deluje že štirinajst naših trgovin.

Zlata medalja za podjetniški dosežek ni prva te vrste. Agencija za spodbujanje tujih investicij v BiH (FIPA) nam je namreč lani že podelila nagrado za največjega tujega investitorja leta 2008 v Bosni in Hercegovini.

Uspešnost poslovanja, stabilen in hiter prodor na tržišče Bosne in Hercegovine, kakovost storitve in ponudbe, inovativnost marketinških akcij, cenovna ugodnost in nenazadnje izrazita družbena odgovornost podjetja Tuš Trade so torej le v nekaj letih ustvarile prepoznavno blagovno znamko, ki ne prepriča le številnih kupcev ampak tudi poslovno in strokovno javnost.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več