Tušu v BiH zlata medalja za podjetniški dosežek leta

Podjetju Tuš Trade d.o.o. iz Bihaća je Gospodarska zbornica Unsko-sanskega kantona podelila zlato medaljo za podjetniški dosežek – najuspešnejšega gospodarstvenika leta 2009.

Nagrada je nov dokaz kvalitete poslovanja našega podjetja v Bosni in Hercegovini ter potrditev močne in prepoznavne blagovne znamke, ki smo jo na tem trgu ustvarili le v nekaj letih. Našo prvo trgovino v BIH smo odprli leta 2006, danes pa v tej državi deluje že štirinajst naših trgovin.

Zlata medalja za podjetniški dosežek ni prva te vrste. Agencija za spodbujanje tujih investicij v BiH (FIPA) nam je namreč lani že podelila nagrado za največjega tujega investitorja leta 2008 v Bosni in Hercegovini.

Uspešnost poslovanja, stabilen in hiter prodor na tržišče Bosne in Hercegovine, kakovost storitve in ponudbe, inovativnost marketinških akcij, cenovna ugodnost in nenazadnje izrazita družbena odgovornost podjetja Tuš Trade so torej le v nekaj letih ustvarile prepoznavno blagovno znamko, ki ne prepriča le številnih kupcev ampak tudi poslovno in strokovno javnost.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več