Tušu v BiH zlata medalja za podjetniški dosežek leta

Podjetju Tuš Trade d.o.o. iz Bihaća je Gospodarska zbornica Unsko-sanskega kantona podelila zlato medaljo za podjetniški dosežek – najuspešnejšega gospodarstvenika leta 2009.

Nagrada je nov dokaz kvalitete poslovanja našega podjetja v Bosni in Hercegovini ter potrditev močne in prepoznavne blagovne znamke, ki smo jo na tem trgu ustvarili le v nekaj letih. Našo prvo trgovino v BIH smo odprli leta 2006, danes pa v tej državi deluje že štirinajst naših trgovin.

Zlata medalja za podjetniški dosežek ni prva te vrste. Agencija za spodbujanje tujih investicij v BiH (FIPA) nam je namreč lani že podelila nagrado za največjega tujega investitorja leta 2008 v Bosni in Hercegovini.

Uspešnost poslovanja, stabilen in hiter prodor na tržišče Bosne in Hercegovine, kakovost storitve in ponudbe, inovativnost marketinških akcij, cenovna ugodnost in nenazadnje izrazita družbena odgovornost podjetja Tuš Trade so torej le v nekaj letih ustvarile prepoznavno blagovno znamko, ki ne prepriča le številnih kupcev ampak tudi poslovno in strokovno javnost.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.