Tuševi prvošolčki 2004

Zaključila se je sedaj že tradicionalna tretja prireditev TUŠEVI PRVOŠOLČKI. Odziv je bil tudi letos zelo pozitiven. Srednjeveški pisar je s svojo tiskarno obiskal 13 trgovin Tuš.

Tuševi prvošolčki 2004 Zaključila se je sedaj že tradicionalna tretja prireditev TUŠEVI PRVOŠOLČKI. Odziv je bil tudi letos zelo pozitiven. Srednjeveški pisar je s svojo tiskarno obiskal 13 trgovin Tuš. Otroke v Supermarketu Tuš Kočevje in Planetu Tuš Celje je poleg srednjeveškega pisarja zabavala Romana Kranjčan. Otroke v Supermarketu Tuš Murska Sobota, Mozirje in Planetu Tuš Novo mesto pa Damjana Golavšek.

V srednjeveško knjigo je s pisarjem zapisalo svoje prve črke 2000 prvošolčkov. Otroci so se zabavali in so bili obiska srednjeveškega pisarja zelo veseli. Glede na pozitiven odziv bomo akcijo »TUŠEV PRVOŠOLČEK« ponovili tudi v naslednjem letu.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.