Tuševi prvošolčki 2004

Zaključila se je sedaj že tradicionalna tretja prireditev TUŠEVI PRVOŠOLČKI. Odziv je bil tudi letos zelo pozitiven. Srednjeveški pisar je s svojo tiskarno obiskal 13 trgovin Tuš.

Tuševi prvošolčki 2004 Zaključila se je sedaj že tradicionalna tretja prireditev TUŠEVI PRVOŠOLČKI. Odziv je bil tudi letos zelo pozitiven. Srednjeveški pisar je s svojo tiskarno obiskal 13 trgovin Tuš. Otroke v Supermarketu Tuš Kočevje in Planetu Tuš Celje je poleg srednjeveškega pisarja zabavala Romana Kranjčan. Otroke v Supermarketu Tuš Murska Sobota, Mozirje in Planetu Tuš Novo mesto pa Damjana Golavšek.

V srednjeveško knjigo je s pisarjem zapisalo svoje prve črke 2000 prvošolčkov. Otroci so se zabavali in so bili obiska srednjeveškega pisarja zelo veseli. Glede na pozitiven odziv bomo akcijo »TUŠEV PRVOŠOLČEK« ponovili tudi v naslednjem letu.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka: PURANJI FILE, PRSI VP Uporabno najmanj do: 25. 10. 2023 (datum je odtisnjen na etiketi vrečke). Serija št.: 6150489154 Proizvajalec: ANIMEX FOODS SP. Z.O.O, ul. T. Chatubinskiego 8, Warszawa zaradi ugotovljene prisotnosti bakterije Salmonella spp. Potrošniki naj živila ne zaužijejo, temveč ga zavržejo ali … Več

  • Cenjene stranke obveščamo o preventivnem umiku izdelka:   OSTRA MOKA VSAK DAN, TIP 400, 1 kg. Uporabno najmanj do 10. 7. 2024 (datum je odtisnjen na vrhu vrečke). Proizvajalec: Mlinotest živilska industrija d.d. za Engrotuš d.o.o., Cesta v Trnovlje 10a, 3000 Celje.   Kupci lahko izdelek vrnete na mesto nakupa … Več

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka: SUŠENI DATELJNI S KOŠČICO, 200g uporabno najmanj do: 31.12.2023 LOT:HA310/43 zaradi možne prisotnosti tujka v živilu. Kupci lahko izdelek vrnete, na mesto nakupa in povrnili vam bomo kupnino.