Tuševe ugodnosti sedaj tudi v Domžalah

V ponedeljek, 31. januarja, smo odprli popolnoma prenovljen market Dom v Domžalah. V prenovo 590 m2 velikega objekta na naslovu Miklošičeva ulica 1, v katerem je bila pred tem trgovina Vele, smo vložili 12 milijonov tolarjev.

V ponedeljek, 31.januarja, smo odprli popolnoma prenovljen market Dom v Domžalah. V prenovo 590 m2 velikega objekta na naslovu Miklošičeva ulica 1, v katerem je bila pred tem trgovina Vele, smo vložili 12 milijonov tolarjev.

Za vse goste, ki bodo v trgovino prišli danes 1.2. 2005, smo pripravili slavnostno otvoritev, na kateri vas bodo z glasbo, dobro hrano in zabavo pospremili v preurejeno trgovino.

Aleksander Svetelšek je ob otvoritvi povedal: ˝Prenovljena in posodobljena trgovina Dom v Domžalah nam zagotavlja opravljanje storitev na najvišjem nivoju. Zato verjamem, da bomo tudi naše nove goste v Domžalah prepričali s kvaliteto storitev, veliko izbiro izdelkov po ugodnih cenah, raznovrstno akcijsko ponudbo, izbiro izdelkov naše lastne blagovne znamke ter posebnimi ugodnostmi, ki jih prinaša članstvo v Tuš klubu.˝

V marketu s prodajno površino 415 m2 bo 11 zaposlenih skrbelo za dobro postrežbo in kvalitetno storitev vsak delavnik od 7.30 do 19.30 ure, v sobotah od 7.30 do 17.00 ure in ob nedeljah od 7.30 do 12.00 ure.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec