Tuševe ugodnosti sedaj tudi v Domžalah

V ponedeljek, 31. januarja, smo odprli popolnoma prenovljen market Dom v Domžalah. V prenovo 590 m2 velikega objekta na naslovu Miklošičeva ulica 1, v katerem je bila pred tem trgovina Vele, smo vložili 12 milijonov tolarjev.

V ponedeljek, 31.januarja, smo odprli popolnoma prenovljen market Dom v Domžalah. V prenovo 590 m2 velikega objekta na naslovu Miklošičeva ulica 1, v katerem je bila pred tem trgovina Vele, smo vložili 12 milijonov tolarjev.

Za vse goste, ki bodo v trgovino prišli danes 1.2. 2005, smo pripravili slavnostno otvoritev, na kateri vas bodo z glasbo, dobro hrano in zabavo pospremili v preurejeno trgovino.

Aleksander Svetelšek je ob otvoritvi povedal: ˝Prenovljena in posodobljena trgovina Dom v Domžalah nam zagotavlja opravljanje storitev na najvišjem nivoju. Zato verjamem, da bomo tudi naše nove goste v Domžalah prepričali s kvaliteto storitev, veliko izbiro izdelkov po ugodnih cenah, raznovrstno akcijsko ponudbo, izbiro izdelkov naše lastne blagovne znamke ter posebnimi ugodnostmi, ki jih prinaša članstvo v Tuš klubu.˝

V marketu s prodajno površino 415 m2 bo 11 zaposlenih skrbelo za dobro postrežbo in kvalitetno storitev vsak delavnik od 7.30 do 19.30 ure, v sobotah od 7.30 do 17.00 ure in ob nedeljah od 7.30 do 12.00 ure.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.