Tuševe ugodnosti sedaj tudi v Domžalah

V ponedeljek, 31. januarja, smo odprli popolnoma prenovljen market Dom v Domžalah. V prenovo 590 m2 velikega objekta na naslovu Miklošičeva ulica 1, v katerem je bila pred tem trgovina Vele, smo vložili 12 milijonov tolarjev.

V ponedeljek, 31.januarja, smo odprli popolnoma prenovljen market Dom v Domžalah. V prenovo 590 m2 velikega objekta na naslovu Miklošičeva ulica 1, v katerem je bila pred tem trgovina Vele, smo vložili 12 milijonov tolarjev.

Za vse goste, ki bodo v trgovino prišli danes 1.2. 2005, smo pripravili slavnostno otvoritev, na kateri vas bodo z glasbo, dobro hrano in zabavo pospremili v preurejeno trgovino.

Aleksander Svetelšek je ob otvoritvi povedal: ˝Prenovljena in posodobljena trgovina Dom v Domžalah nam zagotavlja opravljanje storitev na najvišjem nivoju. Zato verjamem, da bomo tudi naše nove goste v Domžalah prepričali s kvaliteto storitev, veliko izbiro izdelkov po ugodnih cenah, raznovrstno akcijsko ponudbo, izbiro izdelkov naše lastne blagovne znamke ter posebnimi ugodnostmi, ki jih prinaša članstvo v Tuš klubu.˝

V marketu s prodajno površino 415 m2 bo 11 zaposlenih skrbelo za dobro postrežbo in kvalitetno storitev vsak delavnik od 7.30 do 19.30 ure, v sobotah od 7.30 do 17.00 ure in ob nedeljah od 7.30 do 12.00 ure.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.