Tuševa ponudba vsakodnevnega varstva otrok

Igralne kotičke bomo v kratkem preuredili tudi v Tuševem centru Kočevje in Planetu Tuš Novo mesto

97Igralne kotičke bomo v kratkem preuredili tudi v Tuševem centru Kočevje in Planetu Tuš Novo mesto

V Planetu Tuš Celje je otrokom od 4. do 10. leta starosti na voljo prenovljen in obogaten igralni kotiček »Oslarija«. Starši lahko tako svoje otroke med opravki v centru brezskrbno pustijo v posebno urejenem prostoru, ki se nahaja v avli pred vhodom v kinodvorane Planeta Tuš. Igralni kotički so otrokom na razpolago od ponedeljka do petka, med 15. in 20. uro, ob sobotah med 9. in 20. uro ter ob nedeljah med 9. in 13. uro. Varstvo poteka pod vodstvom strokovno usposobljenih vzgojiteljev, katerih število je prilagojeno številu otrok. Otroci se lahko v »Oslariji« igrajo na številnih igralih, rišejo, gledajo risane filme in se igrajo družabne igre. Ob petkih in sobotah ustvarjajo v različnih vodenih ustvarjalnih delavnicah, ki so namenjene tudi otrokom izven omenjene starostne skupine. Z udeležbo in končanim izdelkom si lahko prislužijo »zvezdico«, ki jim bo prinesla nagrado.

Otvoritev preurejenega otroškega kotička je pretekli petek potekala v spremstvu bogatega zabavnega programa s klovnom Žaretom, ustvarjalnimi delavnicami ter igranjem na sodobnih igralih. Otroci so si lahko ob tem postregli tudi s prigrizki in napitki. Dogodka se je udeležilo približno 80 otrok.

Aleksander Svetelšek, direktor naše družbe, je ob tem povedal: »Za povečanje, posodobitev in dopolnitev otroških igralnih kotičkov v Tuševih nakupovalnih središčih smo se odločili zato, ker želimo, da se tako starši kot otroci v njih počutijo kar se da dobro. Preureditev »Oslarije« načrtujemo v kratkem tudi v Tuševem centru Kočevje ter Planetu Tuš Novo mesto.«

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice