Tušev tek barv in največji DJ spektakel združil več kot 10 tisoč udeležencev

  • 25

Največji dogodek leta v Sloveniji je včeraj združil rekordno število tekačev in navdušencev rolanja, in sicer se je Tuševega teka barv udeležilo več kot šest tisoč udeležencev, večerni dogodek pa je privabil še več navdušencev. Skupno več kot 10 tisoč udeležencev je v barve ovilo Ljubljano in ponudilo nepozaben vstop v poletje. Že tretje leto zapored je torej edinstven tek barv po vzoru svetovnih prestolnic s krožno petkilometrsko traso zabaval z barvami, saj je na petih postajah s prahom organskih HOLI barv poskrbel za nepopisno veselje za vse generacije. Zvečer pa so vrhunske svetovne zvezde Lil Jon, DJ Juicy M, Vanillaz in številni drugi množico popeljali skozi vrhunski DJ spektakel.

Tušev tek barv je tokrat postregel z novim rekordom v številu udeležencev, saj je včeraj v popoldanskih urah ljubljanske ulice popolnoma zavzela pisana množica tekačev in rolarjev. Skupna številka tekačev iz leta v leto narašča, ob prvem dogodku v letu 2015 so jih organizatorji našteli štiri tisoč, letos pa kar več kot šest tisoč. Navdušeni nad barvami in dejstvom, da pri teku ni merjenja časa, so mnenja mnogih povzemala čar posipanja z barvami: “fantasični tek! V vročini je bilo kar naporno, ampak ko pritečeš do barvne postaje in te zasuje barvni prah, pozabiš na vse. Noro smo se zabavali že na teku, koncert pa je bil sploh pika na i.”

“Zmagovalci Tuševega teka barv so dejansko vsi udeleženci in ponosni smo, da se dogodek uvršča med najbolj zabavna in vrhunska doživetja. Letos smo zagotovo pripravili dogodek leta.” 

Dnevnemu dogajanju je sledil najbolj barvit DJ spektakel tega poletja. Za množico željno zabave je že tradicionalno poskrbel slovensko-hrvaški duo Vanillaz ter DJ Juicy M, najbolj priljubljena ženska DJ-ka na svetu. Pridružili so se tudi prepoznavni Kosta Radman, Zoderling, Tommy Walker in Get physical. Vrhunec večera je predstavljal težko pričakovani Lil Jon, Grammy nagrajenec in dobitnik nagrade MTV Video Music Award, ki je vročico nad plesiščem stopnjeval vse do zgodnjih jutranjih ur. Zelena, modra, rdeča, oranžna in rumena so tako združene risale mavrico nad celotnim Bežigradom dolgo v poletno noč, kakor tudi ognjemet, ki je spremljal nastop zvezde večera.

Celoten dogodek je imel tudi dobrodelno noto, saj je vsak udeleženec z nakupom vstopnice prispeval tudi za otroke iz socialno ogroženih družin, ki jim bo s kar dva tisoč evri Zveza prijateljev mladine Slovenije omogočila nujno potrebne šolske potrebščine.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.