Tušev tek barv in največji DJ spektakel združil več kot 10 tisoč udeležencev

  • 25

Največji dogodek leta v Sloveniji je včeraj združil rekordno število tekačev in navdušencev rolanja, in sicer se je Tuševega teka barv udeležilo več kot šest tisoč udeležencev, večerni dogodek pa je privabil še več navdušencev. Skupno več kot 10 tisoč udeležencev je v barve ovilo Ljubljano in ponudilo nepozaben vstop v poletje. Že tretje leto zapored je torej edinstven tek barv po vzoru svetovnih prestolnic s krožno petkilometrsko traso zabaval z barvami, saj je na petih postajah s prahom organskih HOLI barv poskrbel za nepopisno veselje za vse generacije. Zvečer pa so vrhunske svetovne zvezde Lil Jon, DJ Juicy M, Vanillaz in številni drugi množico popeljali skozi vrhunski DJ spektakel.

Tušev tek barv je tokrat postregel z novim rekordom v številu udeležencev, saj je včeraj v popoldanskih urah ljubljanske ulice popolnoma zavzela pisana množica tekačev in rolarjev. Skupna številka tekačev iz leta v leto narašča, ob prvem dogodku v letu 2015 so jih organizatorji našteli štiri tisoč, letos pa kar več kot šest tisoč. Navdušeni nad barvami in dejstvom, da pri teku ni merjenja časa, so mnenja mnogih povzemala čar posipanja z barvami: “fantasični tek! V vročini je bilo kar naporno, ampak ko pritečeš do barvne postaje in te zasuje barvni prah, pozabiš na vse. Noro smo se zabavali že na teku, koncert pa je bil sploh pika na i.”

“Zmagovalci Tuševega teka barv so dejansko vsi udeleženci in ponosni smo, da se dogodek uvršča med najbolj zabavna in vrhunska doživetja. Letos smo zagotovo pripravili dogodek leta.” 

Dnevnemu dogajanju je sledil najbolj barvit DJ spektakel tega poletja. Za množico željno zabave je že tradicionalno poskrbel slovensko-hrvaški duo Vanillaz ter DJ Juicy M, najbolj priljubljena ženska DJ-ka na svetu. Pridružili so se tudi prepoznavni Kosta Radman, Zoderling, Tommy Walker in Get physical. Vrhunec večera je predstavljal težko pričakovani Lil Jon, Grammy nagrajenec in dobitnik nagrade MTV Video Music Award, ki je vročico nad plesiščem stopnjeval vse do zgodnjih jutranjih ur. Zelena, modra, rdeča, oranžna in rumena so tako združene risale mavrico nad celotnim Bežigradom dolgo v poletno noč, kakor tudi ognjemet, ki je spremljal nastop zvezde večera.

Celoten dogodek je imel tudi dobrodelno noto, saj je vsak udeleženec z nakupom vstopnice prispeval tudi za otroke iz socialno ogroženih družin, ki jim bo s kar dva tisoč evri Zveza prijateljev mladine Slovenije omogočila nujno potrebne šolske potrebščine.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več