Tušev tek barv: eksplozija barve, zabave in gibanja

  • 2

24. junija bodo tekači ter vsi, ki si želijo gibanja in zabave, poskrbeli, da se bo nad prestolnico spustila meglica magičnega barvnega prahu. V Slovenijo prihaja Tušev tek barv, ki je osnovan na svetovno znanem konceptu »Color Run« in nosi sporočilo »Živi zdravo skozi zabavo«. Dnevno barvito dogajanje bosta spremljali glasbeni skupini – Gadi in TABU, večerno druženje pa se bo prelevilo v DJ spektakel z vrhunskimi izvajalci kot so svetovno znani R3HAB, Mike Vale in VANILLAZ.

Tušev tek barv, osnovan po mednarodnem konceptu »Color Run«, je dogodek, ki je namenjen vsem generacijam, ki želijo gibanje in šport povezati z zabavo. Udeležijo se ga lahko vsi, tudi osebe, ki sicer niso fizično aktivne, saj ni merjenja časa in zmagovalcev. Zmagovalci bodo vsi, ki se bodo prepustili sloganu »Živi zdravo skozi zabavo« in užitkom barvne eksplozije z zloglasnimi “HOLI” barvami. Te so organske, neškodljive barve, ki jih v Indiji že dolga leta uporabljajo za različna praznovanja. Med 5 km dolgo traso bo udeležence čakalo več barvnih postaj z magičnim barvnim prahom.

 

Zabava se bo na cilju nadaljevala s skupinama Gadi in Tabu, bogatim animacijskim programom za vse generacije ter popestritvami številnih razstavljavcev. V večernih urah bo sledil še letošnji največji, barvito obarvan DJ spektakel v Sloveniji z zvezdo večera, trenutno najbolj vročim nizozemskim DJ-em, svetovno zvezdo R3HAB. Spremljali ga bodo vrhunski Mike Vale in duo Vanillaz, ki obljubljajo, da bodo skupaj obnoreli množico.

 

Barvno dogajanje bo zavrtelo Slovenijo v smeri pomoči športnim invalidom

Tušev tek barv spremlja tudi dober namen, saj bo del sredstev namenjen pomoči športnim invalidom. Z udeležbo na najbolj barvitem dogodku letošnjega leta bodo udeleženci pomagali pri zbiranju sredstev, namenjenih projektu Zavrtimo Slovenijo, za nakup ročnih koles in organizacijo motivacijskih športnih kampov za invalide.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več