Tušev tek barv: eksplozija barve, zabave in gibanja

  • 2

24. junija bodo tekači ter vsi, ki si želijo gibanja in zabave, poskrbeli, da se bo nad prestolnico spustila meglica magičnega barvnega prahu. V Slovenijo prihaja Tušev tek barv, ki je osnovan na svetovno znanem konceptu »Color Run« in nosi sporočilo »Živi zdravo skozi zabavo«. Dnevno barvito dogajanje bosta spremljali glasbeni skupini – Gadi in TABU, večerno druženje pa se bo prelevilo v DJ spektakel z vrhunskimi izvajalci kot so svetovno znani R3HAB, Mike Vale in VANILLAZ.

Tušev tek barv, osnovan po mednarodnem konceptu »Color Run«, je dogodek, ki je namenjen vsem generacijam, ki želijo gibanje in šport povezati z zabavo. Udeležijo se ga lahko vsi, tudi osebe, ki sicer niso fizično aktivne, saj ni merjenja časa in zmagovalcev. Zmagovalci bodo vsi, ki se bodo prepustili sloganu »Živi zdravo skozi zabavo« in užitkom barvne eksplozije z zloglasnimi “HOLI” barvami. Te so organske, neškodljive barve, ki jih v Indiji že dolga leta uporabljajo za različna praznovanja. Med 5 km dolgo traso bo udeležence čakalo več barvnih postaj z magičnim barvnim prahom.

 

Zabava se bo na cilju nadaljevala s skupinama Gadi in Tabu, bogatim animacijskim programom za vse generacije ter popestritvami številnih razstavljavcev. V večernih urah bo sledil še letošnji največji, barvito obarvan DJ spektakel v Sloveniji z zvezdo večera, trenutno najbolj vročim nizozemskim DJ-em, svetovno zvezdo R3HAB. Spremljali ga bodo vrhunski Mike Vale in duo Vanillaz, ki obljubljajo, da bodo skupaj obnoreli množico.

 

Barvno dogajanje bo zavrtelo Slovenijo v smeri pomoči športnim invalidom

Tušev tek barv spremlja tudi dober namen, saj bo del sredstev namenjen pomoči športnim invalidom. Z udeležbo na najbolj barvitem dogodku letošnjega leta bodo udeleženci pomagali pri zbiranju sredstev, namenjenih projektu Zavrtimo Slovenijo, za nakup ročnih koles in organizacijo motivacijskih športnih kampov za invalide.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.