TUŠEV TEK BARV – 5 barv. 5 razlogov. Pričetek prodaje kart.

 • 1

Tudi letos v Ljubljano prihaja najbolj barvit tek v Sloveniji – Tušev tek barv. Letos bo tekače združil s 5 barvanimi postajami – ZELENA, MODRA, RDEČA, ORANŽNA in RUMENA ter 5 razlogov – TEK, ZABAVA, DRUŽENJE, REKREACIJA in DOBRODELNOST. Ponovno bo potekal 24. junija s pričetkom ob 17. uri pod sloganom »Živi zdravo skozi zabavo«. Vstopnice za najbolj barviti tek letošnjega poletja so z današnjim dnem že v prodaji na Disco Planetih Tuš ter na prodajnih mestih Eventim.

Lanskoletni barviti tek je združil 8 tisoč navdušencev, letos pa napovedujejo še bolj pestro zabavo in številne novosti. Vse tekaške navdušence bodo tako popeljali v svet barv, in sicer skozi zeleno, modro, rdečo, oranžno in rumeno postajo. 5 barv bo kraljevalo 24. junija, tokrat po novi trasi, ki se bo zaključila na Kardeljevi ploščadi. Tam se ob koncu obeta tudi nepozabna zabava z velikani elektronske glasbe. Na Tušev tek barv prihaja nizozemski velikan Fedde le Grand, ki je že 10 let v samem vrhu lestvice najboljših DJ na svetu.

Vstopnice so z današnjim dnem v prodaji na Disco Planetih Tuš ter preko sistema Eventim. Prvih tisoč tekačev se bo teka in zabave udeležilo že za 18 evrov, sicer pa za 22 oz. 26 evrov na dan dogodka. Otroci do 7 let se teka udeležijo v spremstvu odraslih brezplačno. V kolikor niste ljubitelj teka, se pa navdušujete nad največjim DJ spektaklom v Sloveniji, lahko vstopnico kupite tudi samo za zabavni del. Prvih 1000 kart za koncertno dogajanje je na voljo za 10 eur, potem pa po redni ceni 13 eur oz. na dan dogodka 15 eur. Za vse skupine pa so letos pripravili posebno promocijsko ceno – 5 + 1 za 1 c

 1. junij bo letos ponovno poseben dan, saj bo pod sloganom »Živi zdravo skozi zabavo« ponudil 5 razlogov za udeležbo:
 • barviti tek: med 5 km dolgo traso bo udeležence pričakalo 5 barvnih postaj z neškodljivimi organskimi barvami HOLI, ki jih v Indiji uporabljajo za različna praznovanja;
 • zabavo: na dogodku bo na prvem mestu prav zabava, saj bo tek potekal brez merjenja časa;
 • druženje: zmagovalci bodo vsi udeleženci, saj bodo nagrajeni z vrhunskim DJ spektaklom, ki bo odmeval dolgo v noč;
 • rekreacija: za celotno družino in vse generacije;
 • dobrodelnost: tudi letos bodo udeleženci preko nakupa kart namenili del sredstev za dobrodelne namene in tako poudarili gibanje za zdravje. 

Več info na: tekbarv.tus.si

< Nazaj

Ostale novice

 • 12

  Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

 • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

 • 6

  V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več