Tušev prispevek k čarobnemu prednovoletnemu času vseh otrok

Miklavž in Božiček bosta v Tuševih trgovinah obdarila kar 6.000 otrok, za 100 otrok iz socialno najbolj ogroženih družin pa v Tušu organiziramo silvestrovanje na Debeli rtič

Pri Tušu svojo družbeno odgovornost in humanitarno naravnanost dokazujemo skozi vse leto. Predvsem za otroke izvajamo številne prireditve, zabavne dogodke, ustvarjalne delavnice, humanitarne projekte itd. V decembru, ki za najmlajše predstavlja najčarobnejši čas v letu, smo se za njih še posebej potrudili.

V trgovinah Tuš bomo v okviru dobrodelne akcije »Naj zima vsem nasmeh nariše« po vsej Sloveniji v teku meseca obdarovali kar 6.000 otrok. Zanje bomo priredili številne sprejeme Miklavža in Božička, 100 otrok pa bomo 27. decembra popeljali v Letovišče RKS na Debelem rtiču, kjer bodo konec leta preživeli na zabaven način skupaj s svojimi vrstniki.

Pri pripravi in izvedbi humanitarnega projekta sodelujemo s podjetjem P&G in Rdečim križem Slovenije. Otroci prihajajo iz socialno ogroženih družin. Novoletno letovanje bo potekalo v spremstvu številnih pedagogov, ki za otroke pripravljajo bogat program, poln zabave in sprostitve, z različnimi delavnicami, športnimi igrami in zabavnimi večeri z glasbo. Zanje bomo organizirali tudi čisto pravo silvestrovanje, z nepozabno novoletno zabavo ter obdarovanjem.

Aleksander Svetelšek, direktor naše družbe, je ob tem povedal: »Skrb za kakovost življenja posameznika, predvsem otrok, predstavlja eno najpomembnejših vodil družbe Tuš. Ker se zavedamo, da vsi otroci nimajo možnosti doživeti čarobnosti prednovoletnega časa, smo se zanje odločili še posebej potruditi. Tako želimo z vsemi načrtovanimi decembrskimi aktivnostmi prispevati k lepšemu prazničnemu vzdušju vseh otrok.«

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.